Nie jesteś zalogowany na forum.
*dokończył słowa Cam *
-Może nauczysz mnie jak tańszy sięęęęę ja bujam się bujam się....to jak idziemy ?
-Tylko nie to... *włącza się muzyka*
-Jak ja nie lubię tańczyć... *mruknął do siebie*
-Dawaj nie marudź *poklepuje po plecach*
-Chodź nie daj się prosić .
- nie zmuszaj go. Jak nie chcę, to może na przykład... *próbuje wymyślić coś takiego, by jednak Maciek zmienił zdanie i wkroczył na parkiet*
- policzyć dziury w tym serze! *podsuwa pod nos samca ser, a dziur w nim... łohohoh, sama userka Camille nie zna tak wielkiej liczby *
*zobaczył jak Cam...podaje ser pod nos Maćka*
-Tak też można...
*uśmiechnęła się w stronę Shu*
- Jeszcze zatańczy *szepnęła*
*stanął na środku parkietu*
-Ja czekam.....bo samemu się nie fajnie tańczy..
*wywracają oczyma, powiedziała do Maćka*
- Jak już policzysz, daj znać. *po czym pomknęła na parkiet i poczęła wywijać break dance`a *
*zaczął klaskać w łapy w rytm muzyki i patrzył jak Cam tańczy na parkiecie*
-Dalej dalej dalej........... *gdy usłyszał tą muzykę http://www.youtube.com/watch?v=OlKY_-2rOv4 *
-Cam pokażemy im jak się tańczy ? *spogląda lekkim podrywającym wzrokiem*
*Zawahał się, nie był pewny swoich umiejętności, ale ostatecznie wszedł na parkiet*
-Dobra, czas rozruszać kości!
*dołączył do Camille i zaczął tańczyć*
- A co na to Twa narzeczona? *rzuciła, podnosząc się z ziemi i stając na tylnych łapach, kręciła biodrami, widocznie wyczekując odpowiedniego momentu, coby 'zaszejkować' zadkiem. Z uśmeichem spojrzała na Maćka *
- Fajnie, że dołączyłeś.
Ostatnio edytowany przez Camille (2012-03-06 20:31)
-Ja sobie odpuszczę....nie mam ochoty na taniec. Na razie posiedzę sobie i pooglądam.
- Dagi! *jęknęła, spoglądając na niego z parkietu. *
// fajna kawiarnia, od razu z klubem tanecznym //
-No co? Mogę sobie pooglądać jak tańczycie....a przy okazji porobię parę fotek do redakcji. *Uśmiecha się*
- Jasne, zyskam nowych fanów i fanatyków, śnię o tym po nocach ;p
*Wszedł do kawiarni i usiadł przy stoliku*
- Ciekawe miejsce, dziwne że przedtem tu nie byłem...
-No tak, twemu tańcowi nie oprze się żaden z czytelników. *Wyciąga aparat*
- Ale na zdjęciach nie uchwycisz wszystkiego. I patrz, jak wam podbiję ilość sprzedanych egzemplarzy! *zawołała, po czym nerwowo i energicznie pomachała do Wafu*
- Dance, baby, dance!
Ostatnio edytowany przez Camille (2012-03-06 21:58)
-To nagram, będziemy sprzedawać z płytą, Nagłówek będzie taki :"Camille, bogini tańca*.
- Dobrze, że tylko tańca. *rzuciła pogodnie, wyłapując idealną nutę. Shake nad shake`ami, oto co biodra Cam potrafią i lubią najbardziej*
*śledził każdy krok Cam i chwycił ją i zakręcił nią a potem wykonał taki o to ruch http://4.bp.blogspot.com/_ANvDY17mQuI/T … o-free.jpg i spojrzał Cam w oczy*
-A co czegoś się boisz...hmmm *spojrzał lekko zalotnie*
- Gniewu zazdrosnej kobiety. To bywa zabójcze. *rzuciła niewinnie, powracając do pionu*
*Pstryk!-rozlega się odgłos aparatu.*
-Tyle fotek mam dzięki tobie Shu, że zaraz awans dostanę....hmmmm...Dyrektor Naczelny Dagor. Jak pięknie brzmi...
- Brawo, ale pokaże wam jak się tańczy...
*Narzucił kaptur na łeb i zaczął tańczyć ala "Step Up"*
*zaśmiała się krótko, po czym podchwyciła kroki od Wafu w nadziei, że wyjdzie im niezły układ *
*poprawił bluzę, klaskał w rytm muzyki i czekał żeby w dobrym momencie wejść po przyjaciołach*
-Dance...dance...dance *nadszedł na jego kolej i wstąpił zaczynając lekki jumpstyle*
*rozchichotana podbiegła do stołu, wskoczyła na niego i zaczęła na nim tańczyć *
*Zbliżył się do Cam i wykonał taki ruch *
Ostatnio edytowany przez Wafu (2012-03-06 22:29)
// coście się na Step Upa uwzięli? //
*spojrzała mu w ślepia, po czym rzuciła żartobliwie*
- To mój stół. *a ten z głośnym trzaskiem złamał się, a lwy wylądowały na złamanym na pół blacie. Camille oczywiście parsknęła donośnym rechotem*
- Moje plecy*zaśmiał się*