Nie jesteś zalogowany na forum.
*skrada sie powoli, bez szmeru. Waf nie wie, że Serp atakuje go za kark*
*Znów robi mu skazę, ale na plecach. Jest wielka, i ma pełno krwi. Leci na górę.*
-Nadszedł czas, czas zemsty, Wafu!*krzyczy.*
Ostatnio edytowany przez Karinda (2012-03-17 20:31)
*Uderza jeszcze raz Shu i wysuwa pazury a później zadaje mu kilka ciosów w twarz pozostawiając bliznę*
*po uderzeniu przez Wafu...lew cały był przepełniony agresją...więc rzucił się na Wafu i zaczął przyduszać go aż z łapy Shu wysunęły sie pazury i wbijały się powoli w szyję Wafu co sprawiało mu okropny ból*
*Ryknął z bólu ale zawziął się i ugryzł Shu w szyje*
*Spada na dół. Idzie powoli do Wafu.*
-Trzymaj go.*mówi i zaczyna mówić głosem Ziry.*-Nareszcie, poznasz mój gniew! *szczerzy kły. Drapie Wafu w ucho.*
EDIT:*gryzie Wafu w brzuch.*-O tak. Tylko na to teraz czekałam.*mówi cofając się.*
Ostatnio edytowany przez Karinda (2012-03-17 20:38)
*Czuje ból z wielu stron ale nie poddaje się i jeszcze kilka razy gryzie Shu*
*poczuł ugryzienie Wafu lecz nie poddał się i z całej siły uderzył łapą w pysk Wafu i zahaczył pazurami w jego pysk i pociągnął go na ziemie robiąc głęboki ślad pazurów na jego pysku*
*patzry na całą sytuację.
*Wyrywa się Shu podbiega do Kari i przejeżdża Jej pazurami po twarzy*
*Widzi że on się nie poddaje. Odsuwa się i on się od niej odbija i nie ma śladów pazurów na twarzy tylko jedno zadrapanie na tułowiu.*
-To za ciebie, Shupavu!*mówi i zrzuca się z Wafu na półki skalne. Jej półka skalna jest wyższa od półki skalnej Wafu.*
Ostatnio edytowany przez Karinda (2012-03-17 20:44)
*patrzy jak Wafu rani lwice więc się na niego rzucił i swoją całą siłą zaczyna miażdżyć czaszkę Wafu aż ten jęczy z bólu*
*Zostało mu bardzo niewiele siły lecz zebrał ją całą i ostatni raz uderzył Shu robiąc mu ogromną ranę od oka aż po szyję*
-Witaj. Spotykamy się znów.*demon i lwica zamieniają się miejscami. Demon siedzi na półce skalnej a Kari trzyma się.*
-Czego ode mnie chcesz?
-To, na co czekałam całe życie.
-Czyli?*mówi, zaczyna coś podejrzewać.*
Ostatnio edytowany przez Karinda (2012-03-17 20:48)
*chciała pomóc pokonać Wafu. Nie mogła tego zrobić przemocą, ale mogła sprytem. Na chwilę znikła. Potem przyniosła ze soba kij, a na nim troche ognia. Zawiązała kij na ogon Wafu. Odsunęła sie*
*czując jak krew i łza spływa mu z oka...coraz bardziej był przepełniony agresją więc ponownie rzucił się na Wafu, ryknął przeraźliwie i zobaczył strach w oczach Wafu*
-Czyli cię pokonać!*krzyczy tak, że piorun uderza w wąwóz i robi się pożar.*
-Nie!*krzyczy, ledwo się trzyma.*-Co mam zobić żebyś mnie wciągnęła?
*Myśli, po chwili mówi:* Już wiem!
-Co?
-Zabijesz Wafu. Albo będziesz próbować.*uśmiecha się chytrze.*
*Oczy jej zabłysły złem. Pogodna i miła lwica zamieniła się w niemiłą i waleczną lwicę.*-Chętnie, chciałam go zabić.*uśmiecha się.*
*Wciąga lwicę.*
*Miał strach w oczach i czół okropny ból, lecz wiedział że nie może się poddać nawet jak ma przegrać*
*naciskał coraz bardziej na szyję Wafu*
-Odpuść sobie.....a nie zrobię ci krzywdy.
*Staje. Dzieje się z nią coś dziwnego. Krew zaczyna jej kapać z pyska, ma pazury we krwi i małą skazę na oku.*
-Buhahaha.*śmieje się złowrogo.*
*patrzy ze skały na walkę. Zsuwa wielki, podpalony kawał drzewa. Spada on tylko na Wafu*
Ostatnio edytowany przez Serpeen (2012-03-17 21:01)
- Nie!
*Nie mógł oddychać ale nie poddawał się*
-Odpuść .....a przestanę *powoli przestaje dusić Wafu*
- Nie...
*Uderza jeszcze raz Shu*
- Zakończ to co zacząłeś!
*Podlatuje na górę. Idzie do Wafu z kwią w pysku i na pazurach. I z małą skazą na oku. Śmieje się złowrogo.*
*patrzy na całą sytuacje*
Ostatnio edytowany przez Serpeen (2012-03-17 21:07)
-Jeśli tego chcesz *wysunął jeden pazur i przysunął sobie do pyska*
*Skoczyła na Wafu. Gryzła go.*
-Ja to skończę!
*patrzy nadal*
*Krzyczał z bólu a w jego oczach pojawiły się łzy*