Nie jesteś zalogowany na forum.
Cóż Leo... jakby to ładnie ująć... trochę czasu już upłynęło...
http://i42.tinypic.com/p0s55.png
A nawiasem mówiąc... czy Ashley nie powinna mieć zaznaczonego odejścia? Od wieków jej nie było...
"Od wieków" to jest nieco ponad miesiąc?
Rawr!
No... ale i wtedy mało się rzucała w oczy... wydawało mi się, że jej od października nie ma
To Sela i Kowu odeszli? Nawet się nie zorientowałem.
Cóż, Kowu nie pojawiał się na SLZ już od dłuższego czasu... ale i tak przykro słyszeć, że definitywnie odszedł.
I jeszcze coś...
Eragon, rodziny szukamy w odpowiednim temacie ( KLIK ) i wątpię, by na forum pojawiła się lwica o dokładnie takim wyglądzie, jakiego byś pragnął
Właśnie o to chodzi Lor... nie wiadomo. Nie odszedł tylko zniknął. To nie to samo... nie dla mnie... ale problem został rozwiązany, niedługo się ujawni.
I moja córa odeszła :< no nieeee, tera dzieci nie mam a i żona coś nie wchodzi zbyt często
Laz, jak chcesz mieć córkę, to ja śmiało mogę nią być
Nie widzę przeciwwskazań tylko jeszcze musi się moja żona zgodzić.
Ja też chętnie mogę zostać twoją córką. Jeśli chcesz.
A ja i Destini możemy być siostrami, czyli Laz może być tatą.
Destini, proszę przeczytaj trochę postów z ostatnich stron - dołączam do drzewa od przynajmniej 50 postów i to głów nie w N.L.S. bo jestem przeciwna dodawaniu młodych użytkowników do drzewa, bo tak naprawdę nikt was nie zna. Radzę najpierw popisać i zapoznac sie ze wszystkimi zanim oficjalnie dołączysz.
Laz, znów rodzinę powiększasz ? oj nie ładnie.
-Sabi... to ja się go zapytałam pierwsza, czy nie zaadoptowałby mnie... Widzisz... ja nigdy nie miałam rodziny prawdziwej
*mówi ze smutkiem na twarzy. Prawie płacząc przy tym*
/Proszę, nie użalaj się tak bardzo , w sensie tak widocznie bo to nie specjalnie zachęca do polubienia twojej postaci. Pisz bardziej na luzie./
Nie mam nic przeciwko powiększaniu rodziny, ale tak jak mówię KTO CHCE SIĘ ZAPISAĆ MUSI TROCHĘ Z NAMI POBYĆ I DO DRZEWA BĘDĄ ZAPISYWANIU USERZY OD OK 50 POSTÓW.
Dzięki za radę trochę popiszę i wróce.
Proszę o dopisanie Destini i mnie jako siostry
Ostatnio edytowany przez Vita (2012-01-21 11:55)
i... jako córki moje i Raissy
Jeehe ! Witaj tatulku !
//Dłuższe posty proszę. Ibilis//
Witajcie córki moje *przytulił mocno*
A Raissa to kto? Bo napisała 0 postów.
I muszę mieć jej zgodę.
I jakim cudem tak się stało skoro nic tu nie pisała, znacie się z RL?
Ale macie:
Rawr!
Nono Nitrol dobra robota, i to jest drzewo!:)
Nie no gratulejszyn za drzewo !
więc po pierwsze:drzewko się nie otwiera, przynajmniej u mnie.
po drugie: prosiłabym o doczepienie mnie pod Nita, bo dziwnie mi się tak samotnie dynda - o ile mnie zechcesz
Jasne że tak! Witaj córeczko! :Nati:
Rawr!
Zaraz... A Nanakiego to gdzie wywiało z mojej rodziny...? O.o
O czymś nie wiem czy zwykłe przeoczenie?
Mhmm... to decyzja Nanakiego, ale cóż poradzisz?
Rawr!
Zupełnie nie wiem, ale samoczynnie robi mi się banan na twarzy gdy patrze w sam środek tego drzewa:D. Być może ze mną jest coś nie tak..
Ja paczę trochę niżej niż ty paczysz i mi też się pojawia banan na twarzy.
Ale... jeszcze wczoraj był moim bratem, ja wyrażam sprzeciw !'niech no go tylko dorwę, to ten futrzasty zadek mu przetrzepię !
Się przyjrzałam trochę i po krótkim wyjaśnieniu udzielonym mi przez Nita, nie mam jednak zastrzeżeń co do tego drzewka ^^