Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Wątek zamknięty
*Wyłania się spod krzesła*
-Arrr... *Uderzyła się w głowę o rant krzesła i szybko usiadła z powrotem na swoim miejscu*
A czy ty Ushuru bierzesz sobie za żonę tę oto Wasi i obiecujesz jej, że będziesz ja kochał w radości i smutku, w bogactwie i biedzie, i że nie opuścisz jej aż do śmierci? :"3
*mówi baaardzo cicho do Hari* Prroszę Cię, siedź na tyłku, bo nas wywalą. *przerzuca wzrok na centrum wydarzeń*
*Wchodzi na ślub, składa życzenia Parze Młodej, przeprasza za spóźnienie. Podochodzi do Salsi i mówi dyskretnym, teatralnym szeptem*
Mam dla Ciebie drobną radę...
*I już na cały regulator* SŁUCHAJ SIĘ POLECEŃ MODERATORÓW, BO SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI, A POTEM CIEBIE! CO TO ZA PROBLEM PISAĆ ZGODNIE Z ZASADAMI INTERPUNKCJI, KIEDY CO CHWILA CI KTOŚ POPRAWIA TWOJE POSTY!?
*Uśmiechnęła się słodko zamiast odpowiadać i również przeniosła wzrok na parę*
*zatyka uszy łapami* Agrr... no tego nie było w planach. *przerzuca wzrok z powrotem na siostrę* Czyli jednak nie jest normalnie.
*Popukała łapą w swoje ucho*
-To się nazywa pójść na całość!!
* również się uśmiechając* Oczywiście że tak.
W takim razie na mocy samozwańczo nadanego mi prawa ogłaszam was mężem i żoną. Jeśli ktokolwiek zna powód, dla którego nie moglibyście być razem na wieki niech odezwie się teraz, lub zamilknie na zawsze.
*Cichutko szepce do brata*
-To już po oficjalu, czy jeszcze coś?? *Pyta i z powrotem zakłada niewygodne buty*
Hmm... o ile mi wiadomo muszą się pocałować (polizać?) i wyjść z kościoła (motelu?). *puszcza oko do siostry*
*Odczekuje moment.*
Hm. W takim razie możesz już pocałować pannę młodą. *Wskazuje lekko łapką na Wasi. Słychać płynącą z organów: http://www.youtube.com/watch?feature=pl … QDhH8-z14Q *
*uśmiecha się i patrzy na Wasi*
Czyli już oficjalnie jesteśmy razem
*całuje ją*
Ostatnio edytowany przez Ushuru (2012-10-19 20:45)
*zaczyna grać na organach obserwując gości i parę młodą*
*Uśmiecha się*
-Cud, miód malinka, teraz wesele, mam tylko nadzieję że discopolo nie będzie! *Tłumi łapą śmiech i wygładza czerwoną sukienkę*
Nie martw się Hari, nie będzie.
*śmieje się grając dalej*
Hari! Więcej przy Tobie nie siedzę! *puszcza jej chytre spojrzenie* Oczywiście żartuję.
*uśmiecha się* To teraz... Zabawa do RANA! *puszcza oko do Izzy aby puściła dobry kawałek*
*Rozgląda się chwilę. Krótką.*
To moja rola skończona, enjoy yourself. *Wchodzi po stopniach.*
*Z radością zrzuca buty i wkłada je pod krzesło*
-No wreszcie!! *Podrywa się z krzesła*
*zwraca się do siostry* Zatańczysz pierwszy taniec, moja droga?
No to lista życzeń moi drodzy! Najpierw oczywiście pierwsza piosenka dla młodej pary.
*puszcza i zaczyna śpiewać "Pieśń o Miłości"*
-Swojego ślubu się nie doczekam, ale tutaj mogę zatańczyć! *Odpowiada chichocząc*
To chodźmy na parkiet. *bierze Hari za łapkę i prowadzi na środek sali*
*ciągnie Ushu na parkiet i zaczyna tańczyć* Mrrr.. *wtula się w lwa*
*tuli Wasi w tańcu i szepta na uszko*
Nie jestem zbyt dobrym tancerzem.
// Kropka na końcu zdania. ~ Nalimba //
// Musisz mi zwracać uwagę na moim ślubie... //
Ostatnio edytowany przez Ushuru (2012-10-19 21:09)
*Podczas tańca patrzy na Ushuru i Wasi*
-So sweet! *Mówi do brata*
*tańczy z siostrą i spogląda na parę młodą* Pięknie wyglądają. Będą szczęśliwi i ciekawe ile lwiątek będą mieć.
*słyszy wypowiedź Naliego i szyderczo się do niego uśmiecha*
*Chytry uśmiech wypłynął na jej pychola*
-Obstawiamy zakłady!??? *Pyta patrząc na parę młodą*
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Wątek zamknięty