Nie jesteś zalogowany na forum.
Co powiesz na bycie adoptowaną córką Ness?
Czy ja właśnie zostałem dziadkiem? o:
Czy ja właśnie zostałem dziadkiem?
Nie martw się. Shupi jest pradziadkiem.
Ostatnio edytowany przez Nit (2014-05-12 23:09)
Rawr!
Moje gratulacje, szwagierku.
Jak miło zdawać sobie sprawę z tego, że jest się młodszą od własnej siostrzenicy i od jej córki.
Witam w familii.
Tanabi jest stworzony do pieszczot i mówienia innym rzeczy miłych, więc ogłaszam poszukiwania przyjaciółki, w przyszłości partnerki.
Najlepiej, aby ta personka miała kilka miesięcy, żeby powstała relacja a'la 'Staś i Nel'.
Poszukuje też wszelkiego, dalekiego kuzynostwa.
Ktoś chętny? ;3
Nie wiem, czy na przyjaciółkę się nadaję. Już bardziej na kuzynkę.
Oooo, oki. Tylko, warto wiedzieć, że kiedyś ktoś porwał Tanabiego i jego siostrę, lub się zgubili, któreś z tych. A siostra nie żyje. Warto wiedzieć, wiesz. ;x
Weee, mam Carissime w rodzinie!
Jak Cari jest Twoją kuzynką to i ja witam w rodzinie.
Może jestem tylko TROSZKĘ dalej (jestem ciocią jej matki), ale wiek mojej postaci jeszcze lwiątkowaty (takie nieco starsze lwiątko). Przyjaciół mi tam nigdy za wiele, więc mogę zostać i Twoją. Oczywiście jak będziesz się o tę przyjaźń starać.
Ja ci dam 'trochę'! xD
Byłoby bardzo fajnie, mieć w rodzinie bliską przyjaciółkę. ;3 Spoko, starać się, to się zawsze postaram. :>
Ps. Co do partnerki na przyszłość poszukiwania trwają. Najlepiej, żeby nie z familii.
Ps. Co do partnerki na przyszłość poszukiwania trwają. Najlepiej, żeby nie z familii.
Tylko jest mały problem. Tutaj chyba wszyscy są z Tobą spokrewnieni lub spowinowaceni .
No oprócz mnie, ale nie wydaje mi się, żeby Tanabi szukał chłopaka .
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Och. No nie bądź taki nieśmiały, Fire. Teraz to panuje dość duża otwartość na tego rodzaju związki.
//Do niczego nie namawiam. Po prostu nie mogłam się powstrzymać by tego nie skomentować. //
Souri, przekonałaś mnie .
Tanabi, a może jednak szukasz partnera ?
;_;
Gdzie można zmienić płeć? xD
A to jak zmienisz płeć, to już nie będzie to samo .
....
TROLOLOLO LOL...
A to było tylko takie głupie zkomentowanko. Mimo to cieszę się jednak, że popchnęła was ku temu. Niczego w życiu nie można się wstydzić, a za to można znaleźć prawdziwe szczęście.
Dobra, znów się wypowiem, ale na inny temat.
Cari szuka partnera. Chętny ktoś? Ta, pewnie nikt. xD
Co powiesz na związek pomiędzy kuzynami? xD
What. xD
Byłoby dziwnie.
Ale mówisz serio? xD
Tanabuś, to mnie jednak nie chcesz ?
Jak mogłeś w tak okrutny sposób uwieść, a potem porzucić Fire? Cariś, on chyba nie jest gotów na prawdziwy związek.
Szukam:
-brata
-kuzynki i kuzyna
-dziewczyny
Ktoś chętny?
To ja już nie wiem. xD Piszcie po prostu np. "Ja chcę.", a nie się mam domyślać. xD
Ja chcę
-brata
-kuzynkę i kuzyna
-dziewczynę
Ktoś chętny?
Robimy Cari mętlik.
Jak chcesz Ravi to możesz być moim kuzynkiem.
Happy
Zostało jeszcze tylko znaleźć
-brata
-kuzyna
-dziewczynę
No to Swahu szuka kuzyna albo kuzynki, obojętnie. Kto pierwszy ten lepszy, bo szukam tylko jednego członka rodziny. xD
Swah, jeśli chcesz, Ness może być Twoją kuzynką.
What.
Cari się zgubiła. xD
Wytłumaczcie mi kto jest kim dla siebie, bo już nie wię (specjalnie tak napisałam). xD
No więc ty jesteś moją córką, Ravi jest kuzynem Souri, Swahu może będzie moją kuzynką (o ile się zgodzi.)
Już się "odnalazłaś"? xD
...Nie xD
Mniej więcej. xD
Wathę, jestem za. Możesz zostać moją kuzynką. Na razie nie szukam więcej członków rodziny.