Nie jesteś zalogowany na forum.
Tu jestem*mówi lekko się śmiejąc, obejmuje ją łapą*
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-22 20:00)
Ups *uświadamia sobie, że jest w objęciach Iba, ale nie odsuwa się* Ciepły jesteś *śmieje się* A ten tunel jest romantyczny, jak widzę o wszystkim pomyśleli
No, jest tu bardzo przyjemnie. Ani za ciepło, ani za zimno, romantyczna muzyka w tle, świetna dziewczyna ze mną. Czegóż można chcieć jeszcze?
Czy ja usłyszałam "świetna dziewczyna ze mną"? Hehe, fajnie że tak myślisz, bo ty jesteś super chłopakiem, do którego właśnie się przytulam Ale ja bym jeszcze czegoś chciała, jeśli o to pytasz xD
A czego takiego? *Pyta gotów na wszystko*
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-22 20:06)
Hmm, ale to głupie, jak ja to powiem ^^" To chłopak raczej mówi do dziewczyny ^^" *rumieni się*
-Ania może zostawmy ich samych. Pogadajmy... Przy Wodopoju... Dobra?
Ah, już kapuję *mówi czerwieniąc się* to do .... Kto tu jest?!
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-22 20:11)
-Nikogo nie ma... Już się wynoszę...
Ib, nie zawracaj sobie głowy *uśmiecha się* Ważne że jesteśmy tu my, razem *całuje lwa*
/Cóż przypomniał mi się właśnie jeden z obrazków z działu humor, pewnie wiesz który/
-Czy na tym świecie nie ma miejsca, gdzie ktoś nie podsłuchuje?
/em, nie, nie wiem który ^^"*
-Ibilis, nie zawracaj sobie głowy Swalą, prędzej, czy później te wiadomości zostaną przeczytane, przez innych, i co? Ważne, że jesteśmy razem, a wgl to urwałeś wątek, dla mnie bardzo ważny *rumieni się*
No tak*przytula Mikę*
*wtula się w jego sierść* to na czym skończyliśmy? *uśmiecha się do lwa*
/Wkurza mnie to zmienianie szaty forum, a ciebie?/
*całuje Mikę*
/mnie też, muszę na dziś kończyć/
*odwzajemnia pocałunek z radością*
/ok /
*Szuka przez chwilę czegoś przez dłuższą chwilę. W końcu znalazł małe niepozorne pudełeczko. Otworzył je i wręczył Mice coś, co w ciemnościach wydawało się być małą metalową obręczą z jakąś wypustką*
-To dla Ciebie
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-23 09:27)
*z uśmiechem obserwuje pojawiających się u wylotu tunelu Mikę i Ibilisa. Wstaje, odraca się, momentalnie uśmiech znika z jej twarzy. Ze spuszczonym łbem, zamyślona opuszcza Upendi*
Naprawdę?! Jest śliczny! *mówi kiedy tunel się kończy, tym samym oświetla ich* Dziękuję *przytula lwa*
*Uśmiecha się* Cieszę się, że Ci się podoba. Czy tego właśnie Ci brakowało?
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-23 11:10)
Hmm jeśli to oznacza że jesteśmy razem, to tak *uśmiecha się i wyskakuje z łódki, która właśnie przybiła do brzegu*
*Wyskakuje za Miką* Chyba tak. *Rumieni się*
*śmieje się na widok rumieńców Iba* to co teraz robimy?
Nie wiem. *Zastanawia się* Może coś zatańczymy?
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-23 11:16)
hmmm jasne *zaczyna grać muzyka* *podchodzi do Iba i zaczyna tańczyć* Hmm, wiesz, że mało o tobie wiem? ^^"
*Uśmiecha się tajemniczo* A co chcesz wiedzieć?
Hmm, zacznijmy od czegoś prostego *uśmiecha się* czym się interesujesz?
/Trochę starymi filmami (te sprzed kilkunastu, kilkudziesięciu lat), amatorsko fotografią, trochę akwarystyką, rzecz jasna "Królem Lwem" i tochę grami komputerowymi. A ty?/
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-23 11:32)
Hmm, ja? Rysowaniem, pisaniem opowiadań, wierszy, Królem Lwem, Wilkami *uśmiecha się*
*Uśmiecha się do Miki*
/Tak z ciekawości, Ty narysowałaś swojega avka?/
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-23 11:34)