Nie jesteś zalogowany na forum.
No to Goldi się też zgłasza. Możemy zrobić wymianę. Jeśli masz ochotę, mogę Ciebie narysować po mojemu, a ty narysjesz mnie po swojemu.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Ja... mogę się odwdzięczyć tylko... ja mogę tylko podziękować. Nie rysuję jakoś specjalnie ładnie, a i porządnie napisać nie umiem.
Sami, jeśli się zgodzisz mnie rysnąć, wyślę Ci na prywatne wiadomości jak wyglądam.
Ostatnio edytowany przez MartaMarthaPL (2013-05-27 20:35)
Wielka fanka Warrior Cats!
Postacie: Waveforce (normalne wątki), Samanva Blirit(schizy)
Sygnaturka by Kreszer
Jej.. Nie sądziłam, że będzie tyle chętnych Jasne, że się zgadzam.. Narysuje każdego.
Jeśli chodzi o to odwdzięczanie się.. Robię to dla przyjemności więc mordki, naprawdę nie trzeba. No chyba, że ktoś naprawdę będzie chciał to oczywiście miło jest czasami coś dostać. ^w^
Z racji, że Nalisiowi bazgroł obiecałam już dawno to jego narysiałam pierwszego. Nie pytajcie o tą kokardke.. (Naliś sam o nią poprosił )
Ostatnio edytowany przez Sambirani (2013-05-28 13:48)
wężowa mama
Awww.... piękny prezent urodzinowy (mojej fursony, nie moje xD)!! Dziękuję.
Jaki śliczny Naliś! Jest godny podziwu, wspaniale cieniujesz.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Nom. Naliś jest po prostu uroooooczy!
Ostatnio edytowany przez MartaMarthaPL (2013-05-28 18:46)
Sygnaturka by Kreszer
Aww. Dzięki :'3
Z okazji dnia dziecka dorwałam się do kompa. Na całą godzinę.. xD Ale jakoś udało mi się zrobić coś na pierwsze zamówienie, Marty.
Oto co wyszło.. x3
wężowa mama
Aww, jakie to śliczne! Pięknie dobrałaś kolorki.
~ Goldi by Maro
Dziękuję! Słodziutko, ale... troszkę kolorki pomyliłaś. Końcówkę ogona mam granatową, a brzuch/pysk bielutkie. Ale nie będę się czepiać - jako pierwsza na forum mnie rysnęłaś,drobne pomyłki mogą być.
PS Mogę z tego zrobić sobie avka?
Sygnaturka by Kreszer
Sorki. O końcówce ogona zapomniałam ale pyszczek i podbrzusze celowo zrobiłam trochę pod niebieski. Według mnie było ładniej a całkiem biały na pustym tle wyglądałby jak nie pokolorowany.. (Przynajmniej tak mi się wydaje) ^-^'
I jasne, ustaw sobie : 3
wężowa mama
Bardzo fajne rysunki tworzysz Sami . Aż mnie korci, aby poprosić Cię o rysunek, ale jak patrzę na to, ile już osób się rzuciło to ja może zrezygnuję...
"And then one day you find
Ten years have got behind you
No one told you when to run
You missed the starting gun"
Lauva w wersji lwiej (dzięki Caro!)
Dziękuje ^-^ Lau, nie rezygnuj a poprostu uzbroj się w cierpliwość. Na pewno cię narysuje, tylko nie wiem jeszcze kiedy. xD
wężowa mama
D'awwwww, jaka urocza i te uszka. ヽ(≧ω≦)ノ Aczkolwiek kitka na ogonie faktycznie mogła by być . ^.^
Nie mam kitki. po prostu końcówka ma inny kolor.
Sami, jeszcze raz wielkie dzięki. Jak się dorwę do kompa, to sobie ava ustawię.
//Drobna literówka poprawiona~Goldi//
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-06-03 20:05)
Sygnaturka by Kreszer
Yyy no twe ryski budzą podziw i słodycz w sercach. Niewątpliwie.
Tylko mnie zastanowiło czemu rysujesz łapy z trzema a nie czterema palcami na dole? Nikt nie zwrócił uwagi?
Yay... To dziwne ale chyba rzeczywiście nikt nie zwrócił na to uwagi, łącznie ze mną. Sama nie wiem dlaczego rysuje tylko trzy palce.. Chyba z przyzwyczajenia ^-^' Od teraz postaram się rysować poprawnie łapki, dzięki : 3
Udało mi się zrobić coś dla Goldi..
wężowa mama
Aww, dzięki! Goldisia ma troszkę większe uszka, ale nie będę czepialska. Chwilowo nie mam jak się podłączyć do skanera, nie mogę pokazać rysunku dla Ciebie.
~ Goldi by Maro
Ale słodziak! Takie niewinne mordki ci wychodzą.
//Szybciej wychodzą jej niewinne mordki niż modki. ; ) Drobna literówka poprawiona.~Golden//
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-06-08 11:00)
Sygnaturka by Kreszer
Udało mi się pokolorować..
wężowa mama
Ojej, dziękuję! Jako jedna z nielicznych oddałaś poprawnie moje kolorki. Bardzo mi się podoba. Trafi za chwilę do sygnaturki.
~ Goldi by Maro
I znowu słodziutko. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć kolejną pracę.
Sygnaturka by Kreszer
No i czas na Sosika : 3
wężowa mama
Ale piękny... wilczek! Szacun, Samiś!
Sygnaturka by Kreszer
Wow ten portret robi po prostu wrażenie
I jego mina jest taka... że aż nie sposób się nie uśmiechnąć
Mi też się przemożnie ten wilczek podoba. Taki pocieszny, że łoj i piękny rysunek sam w sobie Sami. ^_^
To były zamówienia czy randomowe koncepcje? bo może przegapiłam jakieś posty w temacie
Awww. Miło, że się podoba :'D Tak, to były zamówienia Mamao xD
wężowa mama