Nie jesteś zalogowany na forum.
A więc Sela to z tego co wiem siostra Nali i przypadkowo napisała z jej konta pisała mi na gg że się pomyliła więc usunęła post i napisała na swoim koncie.
A żeby dalej nie offtopować proponuję na ten temat abyśmy dalej pisali na SB :]
//Nie ma potrzeby. Dziękuję za wyjaśnienie //
Hej koleżanko z LP!! Zapraszam do działu z muzyką do innych zresztą też
Siema jestem Damu,jestem nastoletnim lwem,przyjazny i ryzykowny to ja, kłaniam się nisko poklon
Hejka Miło cię poznać.
Witaj Damu!
No, no, jestem pod wrażeniem - jaki nagły napływ nowych. Świetnie ;D
Mam nadzieję, że szybko się tu zaklimatyzujesz i na pewno znajdziesz przyjaciół. W razie problemów/wątpliwości służę zawsze pomocą
Witaj Damu, Ib jestem, mod (jak i Lori ) czepiam się krótkich postów i plagiatów, ale nie taki mod straszny jak go malują
Dobra, to ja się jednak przywitam, bo tak wypada.
Jestem Daniel i fanem Króla Lwa jestem wielkim. Jest to mój (a co mi tam) ulubiony film, przynoszący wspomnienia błogiego dzieciństwa, ale uczący też, że życie to nie tylko kwiatki, ptaszki i zabawa.
Jestem jednym z tych dziwnych typów zauroczonych postaciami 'ciemnych charakterów', przede wszystkim Skazy, który szczególnie w wersji angielskiej z głosem Jeremiego Ironsa jest, moim skromnym zdaniem, jednym z czołowych złych postaci w historii kina.
(Ale zabijanie własnych braci też nie jest zdrowe, jakby się kto pytał).
Pozdro!
Witaj. Jestem Ib, mod i... mówię tą formułkę już chyba czwarty raz dzisiaj
Hejka Daniel miło cie poznać :]
Witam, czy można zwracać sie do ciebie Ari? będzie wygodniej ^_^
A ja tam będę do ciebie mówić Ar, gdyż jestem wielką fanką skrótów
Jestem Lori (jak widać), moderatorka tego forum i w razie wątpliwości, kłopotów itp. służę pomocą
Mam nadzieję, że się szybko zadomowisz i oczywiście zostaniesz z nami na dłużej ;D
Witam nowych członków stada, szczególnie ciebie Damu, widzę że poznałeś juz moją córkę, nie martw się, mam nadzieję że i my zostaniemy przyjaciółmi
Dzięki, spoko ciebie też miło poznać
Cześć Damu miło mi ciebie poznać. Ja nazywam się Ashley .
Niedawno byłem nowy, ale i tak cię witam Damu.
Witam wszystkich!! Jestem tutaj nowa, a takze to pierwsze forum na jakim się zalogowałam, i szczerze nie wiem jak na takej stronie się zachować, mam nadzieje, ze mi w tym pomożecie . Znam tutaj jedynie dwie osoby, PLSimbe( ma taki nick w grze Feral Heart, ale nie wiem jaki tutaj) i Nitrola ( mam nick Roselong na Deviant art, pewno skojarzysz ) Czasami odwiedziałam te forum, i wiele razy sie zastanawialam czy nie dołączyć, i wkoncu sie udało. Postaram sie byc dobra kolerzanką
Hejka witaj fajnie że dołączyłaś do nas.
To ja jestem PLSimba na FH
Cześć Halisi, miło mi będzie cie poznać, miłej zabawy .
Witam nową chętną do Stada! Pisz z nami, baw sie z nami, rozmawiaj i wymieniaj poglądy! Zapraszam do naszej grupy.
Witaj! Życzę udanej zabawy na forum! Jestem pewien, że przywiał Cię tu wybuch z naszego loga
Hej Halisi Mam nadzieję że zostaniesz tu na stałe
Rawr!
to może teraz ja? jestem TheMonciaxD chyba wiecie jaka płeć
Witam cie baw się z nami dobrze.
Witam wszystkich nowych Jak mówiła Kiara piszcie, bawcie się i wymieniajcie poglądy a gdy będziecie się stosować do regulaminu to będzie miodzio
Witam jestem tutaj nowy
Witaj miło cie poznać Leonardo zapraszam cie do pisania z nami :]
Witaj Leonardo!
Da winci czy di kaprio?
Hej Leonardo możemy nazywać cię Leon?
Witam was, liczę że nie będziecie się tu nudzić. Miłej zabawy.
Witam Nowych, życzę wam wszystkim miłej zabawy
Rawr!