Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam! Widać że coś ostatnio coraz więcej dochodzi.
Miło mi was wszystkich poznać. Może jest tyle nowych użytkowników dla tego, że KL ma lecieć w TV zaczęli się tym ciekawić.
Heh, widzę, że mam spore zaległości w powitaniach więc:
Witam wszystkich nowych na forum, mam nadzieję, że spodoba się wam tutaj i zastaniecie jak najdłużej A w razie problemów - pisać do mnie
Dzięki, na pewno będę się dobrze bawił
to forum obserwuje już od około dwóch miesięcy
Króla Lwa oglądałem jak na razie w trzech językach, Polskim, Angielskim i Czeskim(bardzo fajnie brzmią piosenki )
przeszedłem grę z segi(za łatwa to ona nie jest), i jestem podczas szukania dwójki na PSX
Witam.. Fanem KL jestem już od dawna ale nigdy nie sądziłem że dojdzie do tego iż dojde do jakiegoś forum
Byle by było ciekawie hehe...
WITAM. Jestem Koh-Vu. bardzo się cieszę żę powstało forum dla fanów KL, ponieważ jestem wielkim maniakiem KL i KL2. mam nadzieję że będę się wspaniale bawił. Pozdrawiam
Witajcie Dagor i Koh-vu (jak to wymawiać? Kłąwiu? )
Jestem Ibilis - najbardziej czepialski z adminów. Bawcie się dobrze
Hej Bardzo się ciesze że znalazłam takie forum.
Titam turbo, witam dagora i Koh-vu i witam Ninel...
Ibciu - to chyba parafraza "koooovuuu"
a Ninel ... bardzo ładnie to brzmi
Wiem, że to parafraza Kovu, ale sobie z Nitem sprawdzaliśmy jak to brzmi w innych językach: PL: Kohfauu, ENG: Ko'vu, FR: Kłąwiu
Witaj Ninel... masz zdrobnienie nick'a Natalia, a zaznaczone w profilu, że jesteś facetem. Popraw to tak, by było wiadomo kim jesteś xD
Witam, mam nadzieję że będziecie się dobrze bawić. ^^
//Dłuższe posty proszę... Powinien mieć 6 wyrazów... (od 4 wzwyż się nie czepiam), ale to są dwa... a właściwie jeden powtórzony. Zalecam zapoznanie się z regulaminem: [link] Ibilis//
Ostatnio edytowany przez Dagor (2012-02-02 22:24)
Witam wszystkich nowych forumowiczów
Heheheh, to miłe, ale wybaczcie - nie macie jeszcze jak witać skoro sami jesteście "lwiątkami" na forum. ;-)
Wow Ile nowych pyszczków witam serdecznie i zapraszam do pisania ;]
Cześć formowiczom. Zarejestrowałem się niedawno i przyszło abym się w końcu ujawnił. Znalazłem nareszcie troche czasu, w moim przesiadywaniu na komputerze, na wyjątkową pasję jaką jest Król Lew. Ogólnie do tej pory miłość do tej bajki tłumiłem tylko w sobie i z nikim się nią nie dzieliłem. Zapewne bodźcem do tego żeby gdzieś w końcu napisac była pamiętna piątkowa emisja bajki :]. Prawda ale nie dokońca. Jakieś 4 lata temu kupiłem pierwszą część KL na kasecie z wypożyczalni, i już wtedy wspomnienia z dziedziństwa wróciły. Zarejestrowałem się na jakimś forum - duże prawdopodobienistwo ze było to jeszcze stare forum lwiej ziemi - z marnym skutkiem, bo nawet nie wiem czy napisałem tam dwa posty. Po tym KL trochę wygasł z mojej świadomości. Jednak owa emisja w tvp na dobre przypomniała mi o królu lwie. Przypomniała mi tak bardzo ze mimo tygodnia od tego czasu, Króla lwa codziennie mam gdzieś tam w główce:]. Myśle ze na 99% będę tutaj stałym bywalcem [niestety tylko te 99% bo z autopsji wiem ze jest mi ciężko utrzymać się z gadaniem na forach, a wynika to tylko z mojej skromnej i troche zamkniętej natury]. Ciao Lwy i Lwice:D
Witaj Samburu. Jestem Ibilis - najbardziej czepialski admin. Baw się dobrze
Ibilis chyba już to zauważyłem po twojej sygnaturce ;].
Dodam jeszcze ze specjalnie zeby mieć wiecej czas zrezygnowałem z dwuletniej gry na ogame. Choć defakto mało tam przesiadywałem ale i tak miałem dobre konto. :].
witaj Samburu! nie jestem zbyt często, ale na 100% jestem dla wszystkich miła
Mam trochę zaległości w witaniu... a więc: Hej Destini, witam was - turbo i Dagor, hejka Koh-vu, elo Ninel, cześć Shapavu, Hejka Carmeen, miło Cię poznać Samburu, siemka Karinda, mam nadzieję, że wszyscy będziecie się tu dobrze bawić
Rawr!
Hejoł Wiem że mój nick jest mylący ale jestem dziewczyną No i oczywiście nie było by mnie tu gdybym nie uwielbiała Króla Lwa. Kocham go odkąd skończyłam 4 latka bo chyba to wtedy pierwszy raz go obejrzałam :)To moja ulubiona bajka i zawsze już tak zostanie..mam nadzieje Dziwne ale widzę że to forum istnieje już od dawna a ja dopiero teraz nie dawno je zauważyłam w necie. Trafiłam tu przez szukanie informacji o Kopie.Zaczęłam czytać również inne posty i mnie jakoś te wasze dyskusje wciągnęły i pomyślałam sobie, wreszcie ludzie którzy lubią to co ja Nie ma co, trzeba się zapisać ^^ tak więc witam wszystkich forumowiczów (czy jak to się tam pisze xD) Miło mi was poznać
To może teraz ja. Jestem Shupavu co w Swahili oznacza Śmiały. KL oglądałem od małego ale jak wyemitowali go na TVP1 to potem szukałem stronki związanej z KL i tak trafiłem do fas.
Cześć : ) Jestem Żaneta, w dzieciństwie KL była moją ulubioną bajką : )
Gdy tylko znalazłam forum,postanowiłam dołączyć
Hej Żaneta!
Widzę, że jesteś z tego samego rocznika co większość z nas
Baw się tu dobrze ;D
Rawr!
Witaj Żaneta... mam takie drobne pytanko: skoro nick'a masz z małej, to wolisz, by go pisać z małej, czy z dużej? I co zrobić, gdy jest na początku zdania?
Pytam, bo dla niektórych to ważne, by mieli nicka z małej (samuel).
Witam. Jestem Spirit. Bardzo się cieszę że znalazłem takie forum o KL. Jestem FANEM NR 1!!. MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDĘ SIĘ DOBRZE BAWIŁ. <i że admini są fajni> pozdrawiam
Życzę miłej zabawy, i witam. Praktycznie sam jestem tu nowy.
Witam. Jestem Rarity,uwielbiam Króla Lwa,więc się tutaj zarejestrowałam.
Hej Rarity!
Fajnie powitać nie tylko fana KL, ale też MLP!
Rawr!
Witam wszystkich serdecznie ! To cudowne widzieć tyle nowych i jednocześnie od początku aktywnych osób!
Ta, aż mnie zatkało, kiedy zobaczyłam tylu nowych !
// Fajny avek, Kiara. //