Nie jesteś zalogowany na forum.
A dobry ;p
//Na przyszłość dłuższe posty proszę (zapoznaj się z regulaminem) Ibilis//
Witam na forum Padme i od razu przestrzegam przed pisaniem zbyt krótkich postów
Witam serdecznie Padme na SLZ, baw się dobrze.
Heheh, w sumie wprzy przywitaniu co można jeszcze napisać? I dziękuję przy okazji
Witam serdecznie! Możesz opowiedzieć coś o sobie i o tym jak poznałaś KL i jak go wspominasz.
Ostatnio edytowany przez Leonardo (2012-06-19 21:12)
Hejka, Padme. Miłej zabawy i długiego pobytu. Obyś została jak najdłużej.
Witam wszystkich forumowiczów. Przepraszam za jakąś wielką, tłustą zwłokę z napisaniem w dziale "witamy" ale jakoś zawsze muszę się przyszykować mentalnie do udziału w forum mającym nieco więcej userów.
Króla Lwa kocham już od dawna, chyba od przedszkola z tego co pamiętam. Kocham równą miłością wszystkie części i wszystko co jest z nimi związane. (oczywiście pierwszą część z łezką wzruszenia w oku żeby nie było) Popadłam niedawno w nałogowe zbieractwo gadżetowe i jeśli nie macie nic przeciwko, w działach o podobnej tematyce będę się udzielać i służyć nabytym doświadczeniem jeśli chodzi o rzeczy z KL które posiadam.
Jeszcze raz witam i mam nadzieję, że nie narażę się jakimiś łamaniami regulaminu. (uwielbiam te forumowe-kotowate emoty )
Witamy na forum Katarino, mam nadzieję, że miło spędzisz tu czas
Hm, miło cię powitać na forum, Katarino.^^ Życzę ci miłego pisanie i dobrej zabawy. I tak, emoty są zdecydowanie epickie.
Hej Katarina!
Miło mi cię powitać na naszym miłym forum. Nie łam regulaminu i baw się dobrze. Moja ulubiona emota to[może nie kotowata]: :trollface: .
Witaj Renos! Jeśli jesteś Renos to dlaczego masz inny nick?
Witaj Katarino i Ren(ie - odmienia się?) ^^ Mam nadzieję, że będzie się Wam z nami miło pisało
Cześć jestem Renos.
Mówcie mi Ren
No hejka, Ren. Miło cię poznać. Mam nadzieję, że zostaniesz na długo i będziesz dużo pisał...bo fajnie jak ludzie (lwy) dużo piszą. Będzie zajęcie i w ogóle. Tak więc witaj i miłej zabawy.^^
Witamy na forum Ren. Życzymy miłego pobytu
Lubie lwy, ale bardziej wilki, ale mogę być lwem
//Urzekająca treść i urzekająca forma... urzekłeś mnie po prostu. Ibilis//
Witam was nowe futerkowce na forum bawcie się dobrze czujcie się swojo i nie denerwujcie Ibcia ...Pozdrawiam Shupe. ^_^
Witajcie Mam nadzieje że nie uciekniecie szybko i zostaniecie z nami na dłużej :]
Witam was serdecznie! Miejmy nadzieję że się wam tu spodoba i zostaniecie na stałe. <3
cześć mam na imię amelka
Ostatnio edytowany przez amelka (2012-06-25 14:43)
Witam serdecznie na forum, czuj się pewnie i nie bój się nas..my nie gryziemy. Pozdrawiam Shupek ^_^
Witaj amelko. Baw się tutaj dobrze i nie zostań z nami jak najdłużej! ^^
Heey Amelka i baw się dobrze xD
Dagor you make my day xDDD
Witaj, Amelko.^^ Życzę ci miłej zabawy, długiego pobytu i przyjemnego pisania.
Witaj amelko. Baw się dobrze (w granicach regu i nie psucia zabawy innym).
@Dagor: Jak to zobaczyłem, to myślałem, że zejdę
Witam wszystkich nowych. ^^ Piszcie, komentujcie i dobrze się bawcie.
Czołem nowym, piszcie ciekawie i bez błędów i czujcie się swojsko ^^.
Witam nowych i wszystkim życzę niezapomnianych wakacji! Niech będzie cieplutko i słonecznie!
Witam was nowi Mam nadzieję,że nie będziecie olewac forum..... I miłej zabawy!
Cześć! Mam na imię Remi