Nie jesteś zalogowany na forum.
A sorry.. Dzielę komputer z amelką i nagle się przełączyło na jej konto
//Nagle "samo się przełączyło"?
~Lor//
Witam wszystkich nowych!
Do co to niektórych - nauczcie się pisać zgodnie z regu i dokupcie choć parę punktów IQ x'').
Piszę tak ponieważ zauważyłam, że coraz to więcej nowych ma repu na minusie, mój posiekany mózg każe mi zacytować pewną zwaną piosenkę 'mniej niż zerooo'. Tak, może i posiekany, ale nawet małpa za przeproszeniem nauczyłaby się pisać zgodnie z regu po tylu upomnieniach! Piszę to ponieważ denerwujące są prośby o rysunki od osób zz max. 15 postami -.-. Ludzie! Rejestrujecie się tu, by razem z nami podziwiam, roztrząsać i rozkładać na czynniki pierwsze największe dzieło wytwórni Disneya, a jeżeli wg. was lepiej jest na okrągło spamować, pisać pierdoły, żalić się na CB i wrzeszczeć 'Czemu nie mam dostępu do forumowych gier?!" z niezmierzoną ilością wykrzykników i pytajników, pod pretekstem testowania czy klawiatura działa, to ja dziękuję bardzo! Nie piszę tu nic nowego, piszę to co większość osób myśli o co to niektórych 'kociakach'. A teraz, jeśli jesteś nowy... i wiesz że coś przeskrobałeś, to zrekompensuj się, wejdź do działu 'Król Lew' i wyraź swoje zdanie najlepiej dużą ilością złożonych i 'na poziomie' zdań.
Dziękuję. Tyle ode mnie.
Tak, już mi nerwy nie wytrzymały.
Zgadzam się z Sacharą- po coś jest ten regulamin i bynajmniej nie po to by go łamać.
@ Lori: to możliwe, zwłaszcza jak ktoś używa Opery(nie wiem jak jest z innymi przeglądarkami) i ma zapisane dane dwóch użytkowników danej strony. Nieraz konta się mieszają i przeskakują.
//Zdaję sobie z tego sprawę, szczególnie, że sama czasem używam Opery. Jednak ostatnio mieliśmy na forum sporo przypadków, kiedy to jedna osoba zakładała po kilka kont tłumacząc się, że to jej rodzina/znajomi. Tak więc sama rozumiesz, że musiałam się stać nieco bardziej podejrzliwa.
~Lor//
Popieram Carotte i Sacharę. Ten regulamin nie został wymyślony, stworzony i zrealizowany po to aby bezmyślnie wejść z ciekawości i po przeczytaniu pierwszego zdania odpuścić bo mózg już nie daje rady przetwarzać liter. Więc jeśli któryś z was świerzaki będzie chciał się rejestrować tak na odpał a potem spamować wszystko co się da...to lepiej pakuj swoje graty i się nie rejestruj. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam Shupek ^^
Hej wam nowi Myślę, że będziecie się tu dużo bawić i pisac duuużo postów
Heeej wam.... Asin jestem Koleżanka Serp
Witaj na SLZ, Asin. Baw się dobrze, zgodnie z regulaminem. *podaje łapę*
Hehe, spróbuję *podaje łapę lwu*
Witamy na forum Asin. Mamy nadzieję, że miło spędzisz tu czas
Witaj Asin. Przestrzegaj regulaminu, czuj sie swobodnie i miłego pisania. ^^
Siemka, Asin.^^ Życzę ci miłego pobytu, dobrej zabawy i przyjemnego pisania. Zostań jak najdłużej.^^
Hej Crystal. Życzę miłego pobytu u nas na forum, przestrzegaj regulaminu i czuj się swobodnie. Shupek ^^
Yyy...hej, Crystal. x3 Witamy cię, miłej zabawy, długiego pobytu, przyjemnego pisania, etc.^^
Witam miło was tu widzieć
Bawcie się dobrze i trzymajcie się regulaminu ^^
Hej!!
//Pisz dłuższe posty// Nanaki
//I podaj autora avatara, w polu 'autor/ka avatara', w profilu.// Sachara
Cześć Sawio! Radze przeczytać regulamin. Twój post jest za krótki. Po za tym baw się dobrze!
Hej wam I Saw, twój post (jak stwierdził Keo) jest za krótki. A poza tym jeszcze raz- witaj. No i baw się dobrze! ;D
Witaj Sawio, baw się dobrze czuj sie swobodnie i przestrzegaj regulaminu. Shupek ^^
Dzięki Shup.Masz fajny avek.
Sawio
A amelka słówko do ciebie:
Jaki sekret?
//Nie piszemy posta pod postem.// Nanaki
Hej Sawio, miło cię poznać.^^ Uważaj tylko na regulamin. Bądź grzeczny. x3
Witaj Sawio baw się dobrze i zapoznaj się z regulaminem forum ponieważ już zrobiłeś 2 błędy.
Pozdrawiam Nanaki ^^
Witaj Sawio. Jak najszybciej podaj Autora swojego avatara w Dodatkowych Polach (link do nich jest w twoim profilu). Pamiętaj też, że nie tolerujemy łamania praw autorskich.
Cześć Astra!!!
I znowu za krótki post jeszcze jedna taka sytuacja się powtórzy a będzie OST //Nanaki//
Witam może nie jestem taka nowa ale zbytnio się z tym forum jeszcze nice zapoznałam
//Cześć . Miło widzieć nową twarz, ale pozwolę sobie Ciebie upomnieć, za to, że jak większość nowych nie masz podanego autora avatara, w polu do tego przeznaczonym w profilu. PS. dzięki za napomnienie o mnie w sygnie.// Sach
Witamy Zapraszamy, na pewno znajdziesz tu również kilku fanów Minecrafta
Co masz na myśli pisząc: "nie jestem taka nowa"?
Cześć wszystkim! Jestem Pinky Panda i mam nadzieję, że spędzę tutaj miło czas.
Hej Pando, Sawio, Cyrsta, Asinl (i wszyscy których zapomniałem wymienić ^^')! Mam nadzieję, że spodoba się tu wam.
Rawr!
Miło mi Cię poznać ^^ Baw się dobrze. Zapraszam przede wszystkim do działów o KL, ale zajrzyj też do działu z muzyką i sportem
Tapniete z Omnii W
Hej, Pinky Pando. x3 (Mogę mówić "Pinky"? ) Życzę ci miłej zabawy i dużo pisania.^^