Nie jesteś zalogowany na forum.
Witaj na forum Vill. A co nam szkodzi pisz długo.
Awww, jesteś nieśmiały? =3 To takie słodkie. ^^ Na pewno szybko się zaaklimatyzujesz i będzie ci tu dobrze i poznasz dużo nowych fajnych osób.
Możesz pisać długie posty, jak na przykład ten na powitanie. Bo jak nowi użytkownicy przychodzą, to piszą zazwyczaj posty w stylu: "Heeej wam *wali brakiem elokwencji w lwy dookoła*" Tak więc takie rozbudowane wiadomości będą miłą odmianą. ^^
Siemano Vill!
Miłego przesiadywania na forum!
Sou mnie pogonił, że nie witam się z nowymi, no i muszę to zmienić.
No więc... heeej
Rawr!
Witaj, Vill! Mam nadzieję, że szybko oswoisz się z naszym stadem. Baw się tutaj dobrze!
Witam ponownie nowo przybyłych. Przestrzegajcie regulaminu. Bawcie się dobrze. I witam też tych znanych.
Siema, jestem Apricotte, prawie na każdej stronie mam ten sam od paru lat więc nie zmieniam przyzwyczajeń
Witaj i baw się dobrze Na pewno znajdziesz tu coś dla siebie.
Witaj Apricotte, życzę miłej zabawy na forum. Przestrzegaj regu
Witamy na forum i życzymy miłego pobytu
Witam Cię bardzo serdecznie na SLZ, Apricotte. Baw się dobrze, pisz dużo postów i poznawaj nowych ludzi.
Apricotte Witaj na forum. Przestrzegaj regulaminu i baw się dobrze.
Witajcie! Jestem Disper i mam nadzieję, że będę bawić się tutaj świetnie i zdobędę dużo kumpli.
Witaj, muszę powiedzieć, że trafiłeś na jedno z najlepszych miejsc pod słońcem. Zachowuj się grzecznie i baw się dobrze!
Witaj użytkowniku Disper. Mam nadzieję, że będziesz bawić się tu dobrze. Pamiętaj też o przestrzeganiu zasad i regulaminu
Hejka, Disper. Miłego pasania i baw się dobrze. ^^
Zachowuj się niegrzecznie. x3
Siemano Disper, mam nadzieje iż będziesz się dobrze bawił z nami na forum!
Witajcie, nowicjusze! Mam nadzieję, że spełnicie miło swój wolny czas na naszym forum. Przestrzegajcie regulaminu, a w razie jakiegoś problemu śmiało pytajcie. Każdy użytkownik tworzy to forum. Bardzo się cieszę, że stado nam się powiększyło. Proszę Was, abyście pisali ciekawe posty i wypowiadali się w szczególności w tematach dotyczących TLK. Bawcie się dobrze. Wasza Goldi.
To ja może tak krótko...Witam nowo przybyłych, przestrzegajcie regulaminu, i bawcie się dobrze ;3
Witam na pięknym forum, wpadłem tu szukając serwisów rozrywkowych i zobaczyłem dyskusje o podobnych do demotywatorów.
[TUTAJ BYŁ SPAM ~NIT]
Ostatnio edytowany przez Nit (2013-01-30 22:32)
Dzień dobry. Jestem Ari i zostałam tutaj ściągnięta przez Nita... Mam nadzieję, że nawiążę tutaj parę ciekawych znajomości.
Biedny Nit, ma na sumieniu tyle osób... . Witaj, fajnie, że jednak się zdecydowałaś, co do znajomości to nie będzie problemu, są tu tylko wspaniali i wyjątkowi ludzie .
Witam wszystkich nowych. Bawcie się dobrze, przestrzegajcie regulaminu (No a przynajmniej się starajcie x3 )no i zostańcie z nami jak najdłużej. ^^
Heeej Ari!
@LauvaTai - Jaki biedny? Szczęśliwy!
Rawr!
Witaj Ari. Skoro jesteś od Nita to nie przewiduję żadnych problemów
Nowa osoba od Nita? No to nie ma się czym przejmować (prócz ryzyka zatulenia na śmierć xD).
Hej Ari. ^^
Baw się dobrze i przestrzegaj regulaminu. ^^ (no, chociaż się staraj) xD
Kolejna osóbka sprowadzona przez Nicia? ... a to w takim razie nie mam żadnych wątpliwości z regulaminem etc. Witaj Ari
Siemka, Ari. Nie przejmuj się tymi fetyszystami, to że jesteś od Nita nie oznacza od razu, że jesteś niemoralnie zboczonym hugaczem. xD
Source gdybyś specjalnie nie zachorował to byś się przekonał osobiście .
Żeby było na temat to witam raz jeszcze .