Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 50 51 52
*Weszli w wysoką trawę otaczającą jezioro, obchodząc je od dwóch stron coby zaatakować na dwa fronty.
Ognik chyba chwilowo podziwiał okoliczną przyrodę, skoro niespecjalnie zwrócić na nich uwagę.*
*Zamyślił się. Dopiero z tego stanu wybudziło go czyjeś wołanie. Odwrócił się po chwili w stronę lwów, aby odpowiedzieć, lecz nie było już tam nikogo.*
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
*Dał Kiarze umówiony znak - podniósł pędzelek ogona ponad poziom traw, przygotowując się do szarży na Ognika*
Rawr!
*Zauważywszy znak wyskoczyła z lewego boku Ognika chcąc przewrócić go na wilgotną ziemię. Złapała w delikatnie zęby wystawiony do góry ogon.*
Mam twój ogon i nie zawaham się go użyć!
/Chyba mam jakieś zboczenie z tym łapaniem ogonów. xD/
* Przyszła zagubiona owieczka, która opuściła kilkanaście lat temu swoje stado. Jak potraktują tego nie wiedziała, ale powinni ja pamiętać po jej grzywie i charakterystycznych niebieskich oczach. Zauważyła Ognika leżącego, nie chciała go nudzić oraz przywódczynię i Nita. Podeszła do nich z szerokim uśmiechem.*
Cześć Kiaro i Nit pamiętacie mnie ?
*Zastanawiając się czy dobrze zrobiła, czy lepiej byłoby czmychnąć jak myszka bez śladu, postanowiła usiąść niczym skulony pies z spuszczoną głową. Czy królowa udzieli jej powitania czy wygna? *
*Nie spodziewał się, że ktoś na niego skoczy.* - Co jest?! *Zawołał niezbyt zadowolony, gdy już został przewrócony. Chwilę później usłyszał czyjś głos. Ujrzał kolejną lwicę.*
*Skradał się w stronę Ognika, starał się być niezauważonym, ale niezbyt mu to wychodziło ponieważ podśmiewał się pod nosem z Kiary*
Rawr!
*Słuch miał lepszy niż refleks, toteż usłyszał podśmiewanie się Nita. Odwrócił głowę w jego stronę.* - Słyszałem Cię. *Powiedział do lewka.*
*Po chwili jednak uznał, że nie ma ochoty tu przebywać i oddalił się.*
//z. t.//
Ostatnio edytowany przez Ognik (2016-12-06 18:59)
Strony: Poprzednia 1 … 50 51 52