Nie jesteś zalogowany na forum.
A ja wróciłem na parę dni, ale i tak wkrótce znowu pojadę
LorChan wrócił, by w dalszym ciągu was nękać
Wyjazd został skrócony o jakiś tydzień, bo tata miał ważne sprawy do załatwienia w Polsce....
Pewnie jeszcze gdzieś wyjadę na parę dni w sierpniu, ale jak na razie: JESTEM! 8D
Witam witam ,w tym również witam siebie ,bo juz jestem ^_^
Ja też wróciłam. ^^ I nawet nie wiecie jak się stęskniłam! *snif* Miło być znów wśród Was!!!! I wracajcie wszyscy co wyjechali!!!
A ja właśnie wyjechałem i raczej za dużo mnie tu nie będzie
W .. wiesz co? Ja tu przyjeżdżam a Ty zwiewasz? FOCHUN!!!!
Hmmm, a ja się wybieram do Albanii, na 3 tygodnie. Wracam 21 sierpnia wieczorem. Forum zostawiam w dobrych rękach i mam nadzieję, że pochwalicie mi się nowymi userami jak wrócę ;d
Pa Kiaru udanych wakacji i baw się dobrze :]
Pa Kiara , miłego pobytu, baw się dobrze.
Pa Kiaru!
//4 pod rząd "Pa" xD //
Miłego wyjazdu życzę i żebyś wróciła w pełni wypoczęta i zrelaksowana
Rawr!
Łojezusie świebodziński!! Nie żebym miał coś do Albanii... ale myślałem, że w końcu jedziesz do Kenii
Tamten projekt w odniesieniu do tych wakacji nieco się rozpłynął, ale jest możliwy na przyszły rok. Jakby ktoś chciał do kenii to zbieram chętnych ^_^ Pa !
Pa, trzymaj się
A ja właśnie wróciłem do domu z Mazur, Litwy i Łotwy
Fajnie że wróciłeś Ib
Jutro wyjeżdżam do Turcji na tydzień :awesomecat: więc mnie przez ten tydzień nie będzie. Trzymajcie się
3 maj się Ib :> Udanego wyjazdu życzę.
No to ja przedwcześnie Was uprzedzę, że od dnia 18 sierpnia nie będzie mnie 10 dni, gdyż wyjeżdżam na obóz.
Mnie nie będzie przez ponad tydzień bo jutro jadę do Łeby
Pa Lej! :papa: Miłego wyjazdu
Rawr!
Ja mam problemy rodzinne i na nie wiem ile może mnie nie być na forum.
3majcię się Sae i Lej mam nadzieje że szybko do nas wrócicie :>
Yhh... Niestety na jakiś czas postanowiłam dac sobie spokój z SLZ. Poprostu nie mam czasu i chęci do pisania postów. Możliwe, że co jakiś czas wejde...
Robie sobie przerwe na czas nieokreślony ^^
Szkoda Sam
Ale obiecaj że wrócisz! ^^
Rawr!
MUSI wrócić, bo inaczej Lori ją znajdzie po pochlasta przeterminowanym krochmalem! >[
Wielka szkoda Sami... Ale mam nadzieję, że wena szybko cię znowu najdzie i znajdziesz dla nas trochę czasu, bo bez ciebie to strasznie nudno tu będzie xp
Sami no wiesz co... mam nadzieję, że wrócisz (zwłaszcza, że dziś Kora wyjeżdża)... trzymaj się.
WRÓCIŁAM, i mam nadzieję że za ną reszta stada wkrótce się zjawi !!!
Jutro, to znaczy 24 sierpnia wyjadę na tydzień. Trzymajcie się.
Pa Ib! Miłego wyjazdu
Rawr!
Wracaj w miarę szybko i nie zgub się po drodze ;d
Zapomniałem tu wspomnieć, że mnie nie ma. Nie ma mnie do 29 sierpnia. W tej chwili mam jakiś net ale nie wiem na jak długo.