Nie jesteś zalogowany na forum.
Ja jutro Was opuszczam mordki moje kochane. Nie będzie mnie do końca lipca - będę od czasu do czasu do Was wpadał, ale nie na długo. Trzymajcie się.
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2012-07-14 09:20)
Trzymaj się, Nal! *tula mocno*
Rawr!
Nal, będziemy tęsknić. :C Po za tym ja też wyjeżdżam. W poniedziałek. :c I nie będzie mnie aż do około 6 sierpnia. :c Prawdopodobnie w ogóle nie będę wchodzić, chyba, że dam radę skądś skombinować kompa. :c
Będę za wami tęsknił kociaki moje . Ech i z kim ja będę "normalnie" gadał ?
Pa ,Nali, pa Source :C
Znikam do 27 lipca. Mały urlop, ale wrócę na 1000%
Ogólne Pa! Wyjeżdżam od 27.07 do 09.08! :pa:
Ostatnio edytowany przez Destini (2012-07-16 08:45)
Nie będzie mnie na forum od 21 do 28 lipca. Będę wtedy nad morzem! Pozdrowienia dla wszystkich, którzy również gdzieś wyjeżdżają. No i dla innych użytkowników też!
I znowu wyjeżdżam. Od środy (być może od jutra, bo mam zapchany dzień) mnie znowu nie będzie. Trzymajcie się
Trzymaj się Ibilis i życzę udanego wyjazdu.
Pozdrawiam.
Ja też was opuszczam Na 2 tygodnie wyjeżdżam do Wicia nad morze Bałtyckie. Być może będę tam mieć internet ,ale nic jeszcze nie wiadomo. Jedziemy 28 lipca, a wracamy 11 sierpnia. Więc do widzenia i miłego odpoczynku!
dopiero się zarejestrowałem a już mnie nie będzie.
z soboty na niedzielę (28/29 lipca) wyjeżdżam nad Bałtyk na 2-3 tygodnie.
Jutro wylatuje do Włoch. Nie wiem czy będę miał tam możliwość wejść na forum bo brat okupuje kompa 24 na dobę i dodatkowo coś tam im się psuje. Więc mówię papa i wrócę za 2-3 tygodnie
Mruuuś, nieee!! Wynudzimy się na śmierć bez Ciebie. ;< Niniejszym baw się dobrze i wracaj cały i zdrowy.
Wróciłam! Nad morzem miałam piękną pogodę, ale za wami tęskniłam! Mordki wy moje!
Cóż... Znikam do soboty. Wyjeżdżam na warsztaty muzyczne
Trzymajcie się!
Mnie nie będzie od jutra do niedzieli. Bądźcie grzeczni.
Rawr!
Chwilowo znudziła mi się moja postać (bestia), po za tym nie mam czasu na forum ;] Bajo, szerokości powodzonka...
Ekhem... więc tak, wyjeżdżam w niedzielę, i nie będzie mnie (jedynie w pojedynce dni w środku miesiąca) do końca sierpnia. Jeśli na Podlasiu będzie wifajek to od czasu do czasu będę wchodził na SLZ z telefonu, jeśli nie to niestety nie. Będę tęsknił Futrzaczki moje. Trzymajcie się.
Pa Nali, miłego wypoczynku Całej reszcie także życzę miłego wypoczynku
Wróciłem
Kurcze, zawsze jak wracam to widzę kolejne zmiany
Okej, Mordy, ja też znikam.
Nie będzie mnie na pewno od jutra do soboty i niewykluczone, że zniknę jeszcze potem na jakieś 3-4 dni - zależy jak mi się rzeczy poukładają. Podsumowując: nie będzie mnie od 05 do (najdalej) 15 sierpnia.
Au revoir.
Ok, wróciłem. xD Żyję. xD Może jednak nie jestem uzależniony od kompa. (akurat. xD) Życzę wszystkim co wyjechali (i nawet już wrócili) miłych wakacji. x3
Więc tak, nie będzie mnie od 10.08 do 25. Jadę na 2 tyg nad nasz kochany Bałtyk. Przy okazji - jeśli ktoś będzie w tym czasie w Jastarni, lub w Gdańsku niech da znać na PW .
Znikam... właściwie dziś. i wracam za 16 dni. Bye! Szkoda że nie Kenia...
Miłego wyjazdu i wracaj zdrowa, i wypoczęta, Królowo.
Wróciłam gotowa do pisania na naszym forum . Życzę wszystkim miłego wyjazdu i nacieszcie się wakacjami bo niedługo szkoła (najbrzydszy wyraz w słowniku )
Niestety ja muszę zgłosić kolejną nieobecność, nieplanowaną do końca. Niestety u mamy był jakieś problemy z podłączaniem neta i cóż... nie będę miał jak wchodzić. Wracam za dwa tygodnie, może wcześniej, jeśli będzie tam w końcu net.
Ostatnio edytowany przez Source (2012-08-11 23:23)
Wczoraj wróciłem (późnym wieczorem), będę kilka dni, po czym znowu się zwinę... ale za to już we wrześniu wrócę do normalnego trybu pracy.
Wróciłem do Was... na jakiś czas. PS. Fajnie było na Podlasiu.