Nie jesteś zalogowany na forum.
*przekręca oczami* Nic nic, Ibciu, nic nic.
Ahaaa.... hmm... Kora, Twoja kolej kręcić butelką
Wiecie, ilemy w sumie gramy w tą butelkę? O,o *zakręciła* Wy grajcie, ja idę się czego napić. Pobiegła do baru*
*Butelka się kręci.... i zatrzymuje się na Kiarze* No Kiar, co wybierasz? Szczerość, czy odwagę?
//Kora wymyśli zadanie/pytanie //
Ib, weź za mnie wymyśl coś! *krzyczy z drugiego kąta sali* //a właśnie że Ib ;D//
//No to jednak ja //
Dobra! Ale najpierw niech wybierze!
*zamawia bananowy koktajl i batonika Leona*
Weź też coś dla mnie Korcia! *Krzyknęła za lwicą po czym spojzała na Kiare* To co wybierasz?
Dobra, dobra... szczerość. *Przybiera na wszelki wypadek poker face...*
Hmmm... o co by Cię tak spytać... hmm... gdybyś trafiła na bezludną wyspę i mogła zabrać ze sobą jedną osobę, to kto by to był? :chytrykot:
Mój tata. On mi zawsze we wszystkim pomoże i na wszystkim się zna. Na przetrwaniu na odludziu na pewno też!
Hmm... w takim razie... Twoja kolej
*Kręci się, kręci.. kręci...*
Sam! Co więc wybierasz?
Omm... niech będzie zadanie. *Spojrzała na Kiare oczekując*
Hmm... ciekawe, co Ci Kiara każe zrobić...
Ugotuj coś co nie zabije. Nie znam twoich umiejętności kulinarnych więc nie mam innych warunków.
Co nie zabije powiadasz..? Będzie cięzko.. *Zaśmiała się po czym ruszyła w strone kuchni* a może być budyń?
/xd/
No... moze być. ale to wtedy reszta oceni zjadliwość, bo ja nie przepadam za budyniem.
To budyń odpada... *Dokładnie sprawdziła zawartośc lodówki po czym zabrała się za gotowanie*
Hmm... to może zrób kanapkę z szynką? Tego zepsuć się raczej nie da
A może by tak kisiel, co Sami?
Nie budyń nie kisiel, no ale galaretki to jużnie zwalisz prawda ? ;d
Ani to ani to... *Po chwili w pomieszczeniu rozległ się dzwonek piekarnika. Nucąc coś pod nosem pobłąkała się jeszcze troche po kuchni po czym uśmiechnięta wróciła do przyjaciół. Na stoliku przed nimi postawiła tace z pachnącymi cynamonem pierniczkami* Takie cuś z okazji świąt... : D mam nadzieje, że wam nie zaszkodzą..
Też mam taką nadzieję.... *Zaczyna wsuwać pierniczki*
//xd//
*Spojrzała na Iba* I jak? Zjadliwe?
Nom... *Dalej je wcina.* Bardzo smaczne...
*Słysząc, że apteczka nie będzie potrzebna oddetchnęła z ulgą i sama postanowiła się poczęstować
*Spojrzała. Powąchała. Dziabnęła... *DOBRE! *Zgarnęła kilka na zapas aby inni jej nie zjedli.*
Tylko... trochę się pić po tym chce... *Szuka oczyma czegoś do picia.*
Miło mi, że smakuje... *Posłała wszystkim wdzięczny uśmiech. Wyciągnęła z lodówki dzbanek z czymś zimnym do picia i podała go wraz z szklanką Ibowi* Wydaje mi się, że to coś na wzór soku pomarańczowego