Nie jesteś zalogowany na forum.
Tam są.. *Wskazała głową drzewa*
No to zgodnie z planem... Ty i ja je płoszymy, a potem rzucamy w nie Nitem...
*Na słowa "rzucamy Nitem" nie mogła powstrzymać się od uśmiechu. Powoli ruszyła w strone żyraf*
*Bierze na plecy Nita-pocisk także się skrada w stronę żyraf*
//xd//
*Gdy byla już wystarczająco blisko zwierzyny dała znak Ibowi*
Eeej... czy ja wyglądam jak pocisk? Puszczaj!
Rawr!
Zaraz Cię puszczę, a Ty wylądujesz na tej żyrafie.
No... dobrze, niech będzie... a spróbuj spudłować!
Rawr!
Czy to takie małe wyzwanie z tym pudłem? :chytrykot: //xd//
Jak spróbujesz spudłować to ja spróbuję cię rozszarpać :chytrykot:
Rawr!
Mokra plama mnie raczej nie rozszarpie :chytrykot: Zresztą trafię... *Rzuca Nitem w stronę żyraf tak, że ten może się złapać szyi jednej z nich* Dwa punkty
*ciach! Nit niczym rzep chwyta się żyrafy wbijając pazury w jej szyję*
-Mam ją!
*żyrafa zaczyna galopować, skacząc i gwałtownie skręcając stara się go zrzucić z szyi*
-ŁAAAA! ...co teraz?
//Nit, to była żyrafa Mvuto//
Rawr!
Nit! Przegryź jej tętnicę! *Zagradza żyrafie drogę*
*Gdy Ib rzucił lwiątko wyskoczyła zza krzaków i ruszyła za żyrafą. Zwinnie omijała kopnięcia.*
Nit, ubijajże... *Znowu zawraca żyrafę.*
*zacisnął ząbki, trysnęła krew, żyrafa wciąż biegła a on coraz mocniej zaciskał zęby*
Rawr!
//Trzeba rozkręcić zabawe //
*Nagle poczuła silne uderzenie od boku. Zdołała tylko syknąć poczym runęła na ziemie*
*Sam po prostu została kopnięta przez konającą żyrafę. Ib natychmiast pobiegł w jej stronę*
*Zwinęła się z bólu a wszystko dookoła zaczęło się rozmazywać*
*coś wbiega na Lwią Skałę i spogląda z radością i zachwytem na widok roztaczający się wokół* Wróciłam! *wrzasnęła Kora na całe gardło*
To super *Odwraca się w jej stronę* Zaraz... coś miałem zrobić... *Siada tuż obok wijącej się z bólu Sam*... ale co? ... A już wiem!
... :-/ Sam, jak Ci pomóc?
//xd//
*zaśmiała się i zbiegła do nich* Co się dzieje? *spytała z wyszczerzem*
A polujemy na żyrafę... Nit już jej szyję przegryzł *Wskazuje na lwiątko kurczowo trzymające się szyi umierającej żyrafy* A Sam chyba stratowała...
O nie Sami! *rzuca się do niej!* Czy ją to zabiło?
Nie no... raczej nie zabiło...
Co więc robimy? Sam wydaje się jakaś.. rozpłaszczona.
Hmm... może powietrze z niej zeszło... trzeba ją nadmuchać //xd// *No i ją nadmuchuje techniką usta-usta* //Bo niby jak inaczej bym miał to zrobić? :chytrykot: Pompką? //
//Gdyby to było S... //
*przygląda się* Ib.. ostatnio widać Cię tylko w akcjach reanimacji! To podejrzane! //xd//
Chcesz, to mogę Ci pokazać się w innych akcjach... ale polowanie w sumie się właśnie skończyło... *W tym momencie konająca żyrafa upadła obok nich, tak, że Nit...*
//Nit, gdzie spadłeś? //
//rozpłaszczył jeszcze bardziej Sam //
Nit! *woła zszokowana widząc jak lewek..*