Nie jesteś zalogowany na forum.
Ja także nienawidzę harrego pottera... przede wszystkim nie lubię aktorów, którzy tam grają... no może z wyjątkiem Garego Oldmana...>_>
No i wkurza mnie to, że oni nie potrafią porządnie zmieszać rzeczywistości z fantastyką... efekty specjalne i muzyka też stoi pod znakiem zapytania... najmniej podoba mi się chyba czwarta część... chcieli wystraszyć widza- ja szczerze się uśmiałam, patrząc na scenę z odrodzeniem Voldemorta... szczególnie z tą krwią wroga i ciałem sługi... a kiedy byłą ta scena ze smokiem to usnęłam w kinie, tak mi się nudziło... to do mnie nie podobne bo zwykle bardzo przeżywam takie sceny. Choć ta ze smokiem jak mi się wydaje byłą najlepsza... dopóki smok się nie zerwał z łańcucha...
Kiedy się pojawiłam wszyscy bardzo się ucieszyli... jasne jasne... pewnie tylko zobaczyli na CB mój nick, i wszyscy jak jeden m...eee...lew pomyśleli zgodnie "O nieee, to znowu onaa!!!"
Eee tam ! wcale nie ! Kiara 0 zaciesz
a mnie scena ze smokiem w ogóle nie porwała ale pamietam że w kinie uśmiałam się do łez na niektórych senach...a kiedy umarł Cedric..zwykle nie ryczę na takich scenach, ale kiedy znajome zaczęły wyć to i ja się nie mogłam powstrzymać
You know it's sad but true!
Nie oglądałem HP więc sie nie wypowiadam A przy okazji wybiera się ktoś może na Indiana Jonesa nowego do kina ?
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
Niom w angielskiej wersji filmy są lepsze
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Nie wszystkie...
Kiedy się pojawiłam wszyscy bardzo się ucieszyli... jasne jasne... pewnie tylko zobaczyli na CB mój nick, i wszyscy jak jeden m...eee...lew pomyśleli zgodnie "O nieee, to znowu onaa!!!"
Eee tam ! wcale nie ! Kiara 0 zaciesz
Film jest dobry pod warunkiem że nie dostał się w ręce polskich dystrybutorów. Polacy ostatnimi czasy tłumaczą wszystko co wpadnie im w ręce (filmy, gry, książki dosłownie wszystko). O polskich dubbingach do filmów (i nie tylko do filmów) nawet nie mam zamiaru się wypowiadać. Jednym słowem można to podsumować Made in Poland
A co do angielskich wersji, to raczej większość jest staranna. Jedyny wyjątek stanowią anime z angielskim dubbingiem, ponieważ dziwnie brzmi w takich klimatach (tutaj również plus dla Polaków za to że w polskich wydaniach umieszczają kilka wersji tłumaczeń, standardowo ENG, JAP, PL + różne napisy - i za to im chwała ).
hehehehehehehe......... Bo Polak potrafi
WIELKI POWRÓT.
CO do HP - książka zawsze była lepsza a ostatnie 2 filmy mocno (600 stron do 2 i pół godziny!) skrócili że jeśli nie ktoś nie czytał książki to nie wie o co chodzi :\
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Underworld - mam wszystkie części ale szczerze mówiąc pierwsze dwie są najlepsze, trzecia to wyglądała już jak przeciąganie serii (mam na myśli Bunt Lykanów)
WIELKI POWRÓT.
Heh to powiesz mi Nat czy warto iść na Epokę lodowcową 3 bo na razie weszł tyle nowych filmów że nie chce wydawać niepotrzebnie pieniędzy, a chce pójść na coś fajnego
WIELKI POWRÓT.
Ja idę na Star Treka, miałem iść już dawno ale zawsze przekładałem.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
ooo super to powiesz czy fajna Star Treka - raczej nie lubie ^^
WIELKI POWRÓT.
Filmy :
1. Opowieści z Narnii - Lew, Czarownica....
2. Final Fantasy Advent Children
3. Tajemnica Brokeback Mountain
4. Piraci z Karaibów 2
5. Mumia - Grobowiec Cesarza Smoka
6. Silent Hill
Filmy Animowane :
1. Król Lew 1.
2. Mustang z Dzikiej Doliny ( o Jezu, ileż ja łez na tym wylałam)
3. Balto 1
4. Planeta Skarbów
5. Herkules
6. Stalowy Gigant - Piękna produkcja...również zalałam się łzami...
7. Król Lew 2.
I wiele więcej, naprawdę.
Seriale :
1. CSI Miami
2. CSI NY
3. Dr. House/ CSI LV
4. Medium
5. Naznaczony
6. Zabójcze Umysły
Ja chciałam iść na Cesarza Smoka , ale w naszym kinie nie puszczali
Napisze ktoś czy jest to godne obejrzenia? ;D
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Tak, jest godny obejrzenia
Moje ulubione:
FILMY:
-"Ja robot"
-"Kowboj z szangchaju"-I wszystkie filmy z Jackim Chanem
BAJKI:
-Król lew 1, 2 i 3
-Atlantyda
-Cała reszta wszystkich bajek
SERIALE:
-Rodzina zastępcza
-W11
-Detektywi
A co sądzicie o Avatarze? Ja dzisiaj oglądałem i jest wg. mnie genialny. A byłem na wersji 2D (jak wcześniej byłem na 3D to było niewyraźnie i bolały oczy, dlatego wybrałem 2D)
Jestę kucę kucowym sfinksę
Crusier - co do wersji 3D to się zgodzę, całkowita porażka. Nie byłem zachwycony bo umknęła mi spora część filmu. Na szczęście od razu po wyjściu z sali udałem się na seans "2D", który był wyświetlany jeszcze w innych salach. Na premierę Avatara czekałem z niecierpliwością - do zachęty w zupełności wystarczyło mi że jest to produkcja Camerona (no co prawda zdarzały mu się również gnioty, ale ma na koncie bardzo dobre klasyki s-f )
Film robi wrażenie i tego się właśnie spodziewałem. Nareszcie pojawiło się coś godnego na co można wybrać się do kina i nie żałować tej wizyty a wręcz przeciwnie - bo np. po takim "2012" mam myśli samobójcze aż do dnia dzisiejszego, oraz uznałem że te 14 zł które wydałem nań były najgorzej zainwestowanymi pieniędzmi w całym moim życiu
A podobno będą jeszcze 2 części Avatara: http://www.firstshowing.net/2009/11/30/ … r-sequels/ Na filmwebie ktoś pisał, że podobno w 2011 roku druga cześć wyjdzie.
Jestę kucę kucowym sfinksę
Sequel powstanie na pewno, jeśli pierwsza część zarobiła miliony to tak łatwo nie odpuszczą aby "nachapać" się po raz kolejny
Miejmy nadzieję że gdy już wyjdzie będzie zdatny do oglądnięcia (z kontynuacjami to różnie bywa)
Niewiem. A co do avatara najlepsze jest przesłanie bo przecież ludzie prawie całkowicie zmienili swoje środowisko, a tamci żyją w zgodzie z naturą.
Ostatnio edytowany przez Niub (2010-03-13 21:08)
Pusto.