Nie jesteś zalogowany na forum.
Eh, szkoda - wpadnij jeszcze czasem
Rawr!
Szkoda, ale tacy jak ty Satro, często potem wracają, czekamy z otwartymi ramionami !!!
Nie no! Nie ma takiego odchodzenia! xD
Echh... Pa Sat... A Ty nea015, zostań xD.
Dalia odeszła szkoda moja ukochana siostrzyczka.
Zabraniam Wam odchodzić. Nea, piszesz super posty, nie odchodź.
CZEMU NEUŚ!!! CZEMU. Nie odchodź błagam
Nea, no co ty? Czemu? Zostań z nami
Rawr!
Ech.. chyba muszę umieścić to w regulaminie - jeśli ktoś prosi o usunięcie konta, to poczekam na to co najmniej rok... bo oczywiście konta takie jak Jackie stoją jako pomniki.
Napisz chociaż czemu? Nie dają Ci w realu z naszego powodu spokoju?
//OT: Z tym dodatkiem do regulaminu, to niegłupie, zwłaszcza, jak ktoś miał dużo postów//
*Pyta na pół przytomna.spogląda w tył i widzi jak Nea pędzi dalej nie zwracając uwagi na to że nie niesie na grzbiecie już swej kolezanki.*
Pisze za Ciebie... jeśli jej nie dałaś swojej zgody nie ma prawa. Jak zaś w dodatku robi coś takiego, to pisz do mnie/innego moda/ któregoś z adminów, a sprawę się rozwiąże.
Popieram Iba i Humpa. To żaden powód, wyolbrzymiasz powód , to tylko jedno zdanie.
Tylko trzeba również wyciągnąć co do Sarmi jakieś konsekwencje...
Na chwilę obecną muszę cię poprzeć Nati, bo bywają chwile, kiedy trzeba trzeba wyrazić coś dosadnie. Jednak nie popieram "hula, huuulaaa, huuuulaaaa "
Koniec offtopu
Ostatnio w ogóle tu nie wchodzę... Nie mam czasu na to... Ochoty też... Teraz mam dużo nauki i zajęć. Zamiast wejść na forum wolę spotkać kumpli z rl, więc postanowiłam odejść... Jest to decyzja przemyślana, bardzo długo o tym myślałam (Jakieś 3 miesiące? xD), więc pa (A raczej: Żegnajcie! )!
Szkoda... Wielka szkoda. Twoja decyzja. Szanuję.
Ale i tak będę tęsknić bez względu na to jak byś mnie nie lubiła
Do zobaczenia. Może. Kiedyś. Oby...
Czytam Twój post Swalo i czytam. I nie mogę uwierzyć Bardzo mi będzie Ciebie brakowało, zwłaszcza, że tak długo z nami byłaś i miłe rzeczy z Tobą przeżyłam... Mam jednak nadzieję, że powrócisz kiedyś w blasku słońca i chwały xD
Przez moich starych matkę i ojca nie mogę przez nich pisać jest to decyzja przemyślana proszę o usuniecie konta
Ostatnio edytowany przez samuel (2011-08-30 21:52)
Szkoda,a co Ci oni przeszkadzają?
Szkoda. Trzymaj się, szerokiej drogi. Pa.
Spróbuj jakoś przekonać.
//A Ty spróbuj pisać dłuższe posty. Ibilis//
Wielka szkoda samuel. No ale mówi się trudno. Powodzenia i dozobaczenia może kiedyś ;3
hej, co ja robie jako czonek który odszedl
ja zawsze wracam;) nawet po roku, jestem na dzięn, znów mnie niema i jestem...xD
zapamietać to sobie na zawsze;)
Hejka Kiara! Cieszę się że wróciłaś!
Mam pytanie - czy jesteś zarejestrowana na krollew.mojeforum.net ? Bo w ichniejszym radiu mówili że wróciła na ich forum Kiara ^^
Rawr!
nie posiadam tam konta;)
Cieszy mnie ze cieszycie sie że ja wrócilam
Hura!!!!
Więc tak -
*Po pierwsze odchodzę.
*Po drugie prosiłabym o usunięcie (zbanowanie) konta, jak będę chciała wrócić to najwyżej napisze jako gość prośbę o przywrócenie konta,
*Po trzecie - zostaje tylko na DA i GG - nr telefonu też bez zmian (wiadomość na pocieszenie Laza). Znając życie nie wrócę, ale może się zdarzyć że do roku mi się coś odwidzi.
*Po czwarte prosiłabym o nie odpisywanie ani nie pisanie w mojej galeri (bo niby po co jak odchodzę).
*Po piąte - zamówienia na avki od teraz tylko za pointsy na DA, lub za szantaż / art trade / request.
*Po szóste - zapomniałam dodać w punkcie "po trzecie" , że zostaje też na TLKFAA
*Po siódme i ostatnie (magiczna siódemka ^^) w okolicach do tygodnia na moim DA http://laura-comics.deviantart.com/ pojawi się obrazek dedykowany moim wszystkim kumplom i kumpelkom na LP I SLZ
1)
2) W ciągu tygodnia konto zostanie zbanowane...
4) Czemu nie? :O
7) Dziękujemy, to będzie śliczny prezent pożegnalny
Rawr!
Dziękuje za wysłuchanie - obiecuje że raz na jakiś czas zobaczę co u was jako gość
To Twoją galerię się zamknie jako temat, by nikt tam nie śmiecił (jeśli jeszcze nikt nie zamknął jej) o LP możesz być spokojna. Trzymaj się i pamiętaj o nas... Pa...
Saaachuuś Wielka szkoda, że chcesz odejśc.. Ale to twoja decyzja, a ja ją szanuje. Szerokiej drogi :Nati:
Ostatnio edytowany przez Sambirani (2011-10-08 09:23)
Jeżeli mogę zostaje na forum za ostatni post Przepraszam