Nie jesteś zalogowany na forum.
*przekrzywiła łeb nieco zdumiona*
Myślicie, że one w ogóle jeszcze kontaktują? *przyjrzała się najbliżej stojącej hienie*
Raczej nie, dobra , mam tego dość! *Rzucił się na najbliższą Hiene, powalił ją i wbił się w środek skupowiska wrogów tnąc wokoło pazurami.*
*wzruszyła lekko ramionami i rzuciła się na drugą hienę, niespodziewanie, wpijając kły w kark i stając jej na brzuchu, by utrudnić oddychanie*
W takim razie co sugerujesz robić?
Heh Laz ty już zacząłeś je wszystkie tłuc sam nawet się nie podzielisz żadną. *Powiedział z uśmiechem i szepnął do Sabiri*
Sabi trzymaj się blisko to ci nic nie zrobią.
Aha, więc mamy tak po prostu czekać i się nawzajem na siebie patrzyć? One chyba nie mają do powiedzenia nic sensownego.
*Laz położył sie i zaczął wwiercać się wzrokiem w hiene stojącą najbliżej niego*
Hej! posłuchajcie! to jest ich dom,one mają prawo tu mieszkać tak jak i my mamy prawo mieszkać na Lwiej Ziemi! Poza tym mają młode do wykarmienia, a my jesteśmy dla nich zagrożeniem, zostawmy ich, hę?
Dobrze, ale odchodźmy tyłem w razie czego żeby być przodem do nich.
*wywróciła oczami, zeszła z nadgryzionej hieny, i ruszyła powoli przed siebie.*
*Mruknęła coś zawiedziona i ruszyła za Lori*
Ok to zbieramy się. *Spogląda na hieny i rusza ze wszystkimi*
wiecie co,gdzie teraz idziemy? może jednak zapolujemy? jak widać Humph naprawde jest głodny *nagle burczy jej w brzuchu* aghh ZARAZ ŻOŁĄDEK MI PRZYLEGNIE DO PLECÓW
Sab, a widzisz tu jakieś zebry, antylopy..? xD *Spojrzała na lwice ździwiona*
Są jedynie hieny, których podobno nie wolno nam dotykać *wykrzywiła usta w grymasie, gdyż również była głodna*
A hipcie? *panika * Ja chcę zjeść hipcia!
*rozejrzała się wokół*
Przykro mi to mówić Koruś, ale raczej niczego takiego tutaj nie ma... *mruknęła zrezygnowana*
Buuu... Czy.. my w ogóle wiemy gdzie jest wyjście? *STRACH*
Chodziło mi o to żeby narazie przerwać "ZWIEDZANIE" i wyjść coś upolować na LZ bo tu to co najwyżej myszy ...
To poszukajmy wyjścia i udajmy się na jakieś polowanko.
*ponownie się rozejrzała*
Jak na razie to ja nawet myszy tu nie widzę... *ogarniał ją coraz gorszy nastrój*
A wiemy, gdzie jest wyjście? xD
Yyy... Tam skąd przyszliśmy... *powiedziała niezbyt pewna siebie i zaczęła nerwowo się rozglądać *
Są dwa wyjścia, jedno na górze, i jedno na dole. Więc?
Wy wybierajcie... *Mruknęła patrząc pytająco na lwy*
bezpieczniej było by tym na dole,ja bynajmniej tak sądzę aniol
*wzruszyła tylko ramionami*
Więc ruszajmy. Nim pomrzemy z głodu.
*zaczęła rozkopywać sufit* Może na górze jest wyjście...
Nie wiem czy to dobry pomysł... nie byłoby wesoło jeśli sufit zwaliłby się nam na głowę...
Hehe, mam pewien pomysł *Mówiąc to spojrzał obok na gładką pólkę skalną wijącą się niczym zjeżdżalnia, na dół przez otwór w podłodze* Myślę że prowadzi do dolnego wyjścia.