Nie jesteś zalogowany na forum.
Nostale: Gra gatunku MMORPG, czyli questy, wbijanie lv, itemki itd.
Gra ma bardziej bajkową grafikę często opisywaną jako "dla dzieci"(To wcale nie tłumaczy że co 3 spotkana osoba ma około 15-20 lat xD)
O fabule tej gry raczej nic nie napisze ponieważ mało jest ludzi których ona interesuje.
W tej grze na początku jest się Poszukiwaczem czy coś w tym guście, czyli na moje niczym. Po osiągnięciu 15 lv oraz 20 jlv(joblv, lv profesji)Możesz wybrać jedną z 3 profesji:
Mag(Oczywiście duże obrażenia, mało przeżywalności)
Łucznik(Postać mająca dużą szybkość ruchu, daleki zasięg i specjalizująca się w obrażeniach krytycznych)
Wojownik(Oczywiście dużo hp, średnie obrażenia)
Od każdego są wyjątki zależnie jak kto prowadzi swoją postać.
Każda postać może zdobyć 4 sp na różnych lv(Chyba że poprosisz jakiegoś 70-80 lv żeby ci zrobił, wtedy kupujesz pudło sp, dajesz mu za równowartość i później płacisz mu określoną sumę za sp w pudle). To będzie: 36, 46, 56(lub55) i 65 (lub 66, nie pamiętam ) przy czym trzeba mieć odpowiedni poziom profesji aby je założyć, czyli ktoś może mieć 30 lv ale miesiąc maniacko wbijał jlv na najsłabszych stworkach w grze i ma upragnione 4 sp xD
Sp: Karta która zmienia wygląd twojej postaci, dodaje jej jeden z 4 elementów(w kolejności u maga: Ogień, światło, woda, mrok) oraz nowe umiejętności które same się odblokowują co 2 jlv i tak do 20jlv(na 20 najpotężniejsza).Sp posiada osobny poziom profesji czyli postać może mieć powiedzmy 30 poziom profesji, a sp 40. Przy czym przeciwne żywioły zadają sobie większe obrażenia.
Ogólnie ciekawa gra, dużo czasu na nią poświęciłem oraz poznałem wielu fajnych ludzi.
Odczuwam nostalgię( ) do tej gry więc jeżeli ktoś gra/grał/będzie grał(w 3 przypadku proszę o zakładanie konta na 2 serwerze-Enigma, ponieważ mam tam swoje stare konto ), to można by stworzyć własną Rodzinę(Tak, tak to się tam nazywa xD), do tego potrzebne są 3 osoby czyli szef i 2 zastępców.
Ewentualnie można się pochwalić postacią jeżeli kiedyś w to graliście
Pusto.
Widziałam kilka razy reklamę tej gry, ale nie grałam bo nie chciało mi się pobierać. A w ogóle tego typu gry mnie nie kręcą.
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
http://imageshack.us/g/703/201205281ploaskopia.jpg/ <Jeżeli czegoś nie spaprałem tutaj powinno być parę screenów. Sam porobiłem a oficjalna strona to www.nostale.pl
Przepraszam że tak późno, ale ostatni miesiąc to była dla mnie katorga żeby popoprawiać oceny.
Ostatnio rzadko jednak gram w NosTale, po zrobieniu 4 sp zostaje niewiele "fajnych" rzeczy do odkrycia i gra zaczyna nudzić, na glacy(lodowa mapa, powinna być w screenach)Biegają same 70-90 lvl-e z Sp na które wydali pewnie dużo realnej kasy, ewentualnie siedzieli 24/7 żeby dropić piórka, sprzedawać itd.
Są jeszcze rodzinne rajdy, pvp itd., ale z mojej fam wyrzucili mnie jak lekko "skomentowałem" wszystko co tam się dzieje
Ps. Pokazałem moje sp nie po to żeby się pochwalić, tylko dlatego żeby pokazać wszystkie sp maga ponieważ woja mam tylko 1 i 2(samuraj na lodowej ziemi) a łuka nie mam.
Ostatnio edytowany przez Niub (2012-05-30 21:07)
Pusto.