Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Ciekawe, że taki wątek jeszcze nie powstał, biorąc pod uwagę ilość sprzedaży dzieł tejże autorki. Jak na razie ukazały się dwie trylogie: "Czarnego Maga" i "Era pięciorga". Z kontynuacji tej pierwszej, pt. "Trylogia zdrajcy" ukazały się już dwie części. (czekamy na trzecią. ) Dostępne są też najróżniejsze opowiadania oraz prequel Trylogii czarnego maga. Są to bardzo poczytne książki z gatunku fantasy, choć czasami mają wiele z romansów. Zazwyczaj ich bohaterami są młode kobiety, na które spada duża odpowiedzialność bądź nowe okoliczności życiowe. Sprawia to, że fabuły tych pozycji są ciekawe, wciągające i wartkie. Jeżeli ktoś spotkał się z tymi tytułami zapraszam do podzielenia się wrażeniami.
Słyszałam, coś mi koleżanka kiedyś polecała... ale jak znam jej gust, wolałam po to nie sięgać, bo się ździebkę różni od mojego No, ale ostatnio nie mam nic do czytania, to może się wezmę za którąś z jej książek, a nuż mi się spodoba...
Gołębie serce. Lwia dusza. Grrrau.
Przeszłość, młodość Obeca sygna by Sachara, avatar by Vita - THX
500 postów -> 09.06.2012
Szukając po internecie tytułów dobrych książek fantasy zdążyło mi się natknąć i parę razy na te. Jednak odrzucają mnie lektury o magach. Nie wiem czym jest to spowodowane.. Poprostu tak jest. Jednak czytając opinię innych fanatyków dzieł tego gatunku kusi mnie aby ją wypożyczyć.Ufam iż te książki są inne i czytając je nie zasne z nudów
wężowa mama
Strony: 1