Nie jesteś zalogowany na forum.
Chodzi o to, które zachowanie kucyka z MLP najbardziej pasuje do twojego charakteru.
Ja wybrałam Fluttershy. Jest dokładnie taka jak ja: nieśmiała, wrażliwa i kocha zwierzaki. Źle znosi krytykę, nie lubi się narzucać, raczej unika kontaktów z innymi, no i brakuje jej asertywności
Ostatnio edytowany przez Aisha (2013-09-05 13:19)
Kocham Cię Himsi...
Ja jestem najbardziej podobny do Twilight. Podobnie jak ona, jestem realistą, indywidualistą. Wszystko muszę mieć rozplanowane, nie lubię chaosu i improwizacji. Jestem też skromny, odzywam się tylko wtedy, kiedy mam coś ważnego/mądrego do powiedzenia. Czasem objawia się u mnie impulsywny charakter. Jedyne co mnie z Twilight nie łączy, to oczytanie (chociaż powoli się to zmienia) oraz zamiłowanie do nauki. A tak to jestem czystym Twilightem.
Ja jestem między Pinkie Pie, a Fluttershy. Tak mi się przynajmniej zdaje. W odpowiednim towarzystwie i w korzystnych sytuacjach jestem nieprzewidywalna i stuknięta jak PP, na co dzień raczej jestem spokojna jak FS
Wybrałam Twilight głównie dlatego, że inni tutejsi bywalce oglądacze mi powiedzieli, że do niej pasuję charakterem.
W połowie Fluttershy gdyż jestem wrażliwy i nieśmiały i w połowie Twilight z powodu mojego zamiłowania do książek.
Jeśli brać pod uwagę tylko główną szóstkę to najbardziej z nich przypominam Fluttershy.
Jak by można też wybrać z po za głównej szóstki to raczej bliżej mi do Sweetie Belle i Apple Bloom.
"Dopóki tutaj jesteś ważne jest kim jesteś"
CZASAMI TO CZEGO NIE WIDAĆ JEST, A TO CO WIDAĆ TO TYLKO ZŁUDZENIE . . .
zapraszam - www.youtube.com/user/TurboTLK www.facebook.com/NikoPoland
Ja jestem pomiędzy Vinyl, a Dashie. Vinyl przez moje zamiłowanie do muzyki, a Dashie przez to, że jestem dobra z WF-u Można też wliczyć Nightmare Moon, bo_czasami jestem wredna xD
// Ktoś tu tworzy neologizmy. Bonczasami? Co to znaczy? xD ~ Nalimba //
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2014-11-14 19:42)
Vote Mal for president.Cause you know what's best...
Z tego czegoś:
wynika, że jestem Celestią Co jeszcze ciekawsze, 20% ludzi na forum MLP też jest Celestią, a 13,5% Luną. Jakaś bardzo niezrównoważona populacja
Z Mane 6 zdecydowanie najbardziej przypominam Twilight Sparkle. Jestem raczej realistką, lubię się dowiadywać nowych rzeczy, no i złoszczę się podobnie jak ona.