Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Mamy wreszcie sezon 4. Szkoda, że jest dopiero pięć odcinków, ale lepsze to, niż nic W tym temacie będzie można informować innych o nowych odcinkach (o godzinie wystawienia premiery itp.) Jak na razie wyszły odcinki takie jak:
1.Princess Twilight sparkle cz.1
2.Princess Twilight sparkle cz.2
3.Castle mania
4.Daring Don't
5.Flight to the Finish
Mogę jeszcze dodać, że odcinki pojawiają się na internecie o godzinie 16:30 lub 17:00
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-12-14 20:44)
Vote Mal for president.Cause you know what's best...
Sezon jak dla mnie zapowiada się dość ciekawie. Fajnie, że znów pokazali Daring Do, bardzo ją lubię, ale bardziej Zecorę, podobno będzie jej więcej w S4. Jak dotąd podobały mi się ukazane odcinki. Odcinek 1 i 2 mi się bardzo podobał, lecz akcja trochę za szybko się działa. Odcinek 3 mi się również podobał, było dużo derpów. A odcinek 4? Pokazało mi to, że za dużo gram w Team Fortress 2. Odcinka piątego jeszcze nie oglądałam, jutro go sobie obejrzę, a potem wrzucę opinię. c:
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-12-14 20:47)
Moje DA.
I remember everything... And it changes nothing! ~Dust
Bardzo tajemniczy link
Jak dla mnie, to fajnie, że pokazali powstanie NM, bo bardzo ją lubię Tylko szkoda, że tak szybko została pokonana i wysłana na księżyc.
Jeśli chodzi o najnowsze odcinki, są fajne. Ogólnie serial jest przyjemny. Ten sezon zapowiada się super! Cały czas zastanawiam się, co jest w środku tej tajemniczej szkatułki... Zapewne wiecie, o co chodzi.
Btw. Jeśli jeszcze o tym nie wiecie, Mystheria22 tłumaczy regularnie odcinki MLP. Można obejrzeć wersję z polskim lektorem bądź z napisami. Poza tym udostępnia także odcinki z polskim dubbingiem, ma na swoim kanale zdubbingowany sezon 1, 2 i 3. Zapodaję link: http://www.dailymotion.com/Mystheria22#video=x198xmf
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Pewnie w szkatułce będą skrzydła i rogi xD
Ja obecnie jestem na odcinku "Pinkie Pride". Zapewne potem wrócę do obejrzenia odcinka "Pinkie Apple Pie", bo chciałabym się wreszcie dowiedzieć, czy Pinkie jest spokrewniona z rodziną Apple
Strony: 1