Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
SDosyć często się zastanawiałem, jak Simba zginął, zawsze myślałem, że to Kovu i dalej tak myślę, więc piszcie jaka jest wasza myśl!
//Pisz zrozumialej. ~FL//
//Poprawiono w nazwie tematu literę którą zaczynało się imię Simby na dużą. Ibilis//
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2014-05-02 09:52)
Simba nie zginął w filmie. Możemy sobie tylko wyobrażać jak to mogłoby wyglądać, ale to już tylko fikcja fanów.
No w sumie to czysta prawda oczywiście, ale chciałbym wiedzieć, jak sobie wyobrażamy, ale w sumie to nie wziąłem tego pod uwagę.
//To fajnie, że "nie wziołeś". ~FL//
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-05-01 20:50)
Przeniosłem do bardziej odpowiedniego działu, skoro mowa o fanowskich teoriach i rozwinięciach.
"And then one day you find
Ten years have got behind you
No one told you when to run
You missed the starting gun"
Lauva w wersji lwiej (dzięki Caro!)
Dzień dobry i dziękuję.
//A ten post to jaki ma właściwie sens? Ibilis//
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2014-05-02 09:53)
Był pomysł podczas tworzenia KL2 żeby Simba zginął w wyniku zasadzki, w którą rzekomo wplątał go Kovu. Wtedy Simba rzeczywiście miał zginąć, ale fani nie chcieli o tym słyszeć i musiano zmienić scenariusz.
Za ciebie i mnie..Na krzyża ramionach...Rozpięty był on pan i król...Człowiekiem się stał...I jak człowiek skonał...Z miłością zniósł strach i ból...Każdy grzech...Na krzyżu spłacił...Swoją krwią
Taka jest prawda!
Tak na prawdę to to jest dyskusja o fanowskich fikcjach. Bo nie wiemy, jak Simba umarł i raczej się nie dowiemy.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Strony: 1