Nie jesteś zalogowany na forum.
Gra znana. Sterujemy dzieckiem/nastolatkiem chodzącym po lesie podczas nocy. Naszym zadaniem jest znaleźć osiem kartek. Niby łatwe zadanie, ale w lesie czycha niebezpieczeństwo - człowiek bez twarzy, z mackami wyrastającymi mackami.
Gra powstała na podstawie internetowych legend. Postać powstała na forum internetowym w konkursie na najlepsze przerobione zdjęcie. Wygrały dwa zdjęcia z wysokim mężczyzną na tle dzieci.
Gra w miarę straszna, można dostać zawału. Szczerze, to jeszcze nie grałam, ale oglądałam let's play'e, by zobaczyć, co to jest. Nie mogłam w nocy spać.
//Poprawiłem błąd ortograficzny w wyrazie "czyha" i usunąłem powtórzenie. ~FL//
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-08-18 11:22)
"Ty i ja to jedno"
" Nie żałuj umarłych, żałuj tych, co żyją bez miłości." ~ Albus Dumbledore
http://krolllewek.blogspot.com/
Slender nie jest dla mnie niczym nadzwyczajnym. Ani to straszne, ani ciekawe, ani nic. Osobiście grałam raz czy dwa, również w nocy i jakoś ani razu nie podskoczyłam z przerażenia czy też nie zaczęłam wywijać rękami i krzyczeć na cały dom wołając o ratunek bo "o wysoki dżentelmen z mackami znalazł mnie w lesie!" X"D Pewnie to zależy od człowieka... Tylko właśnie jestem osobą dość strachliwą jeśli chodzi o takie rzeczy, więc nie wiem co zrobiła źle grając w to. x'D
wężowa mama
No właśnie spełniłam wszystkie wymienione kryteria. Może po prostu za bardzo sceptycznie podeszłam do tej gry i nie wczułam się w nią tak jak powinnam. o;
wężowa mama