Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Temat analogiczny do "Próśb dotyczących kont".
W tym temacie możecie poprosić o:
1. Utworzenie nowej postaci - wystarczy że podacie imię jakie ma ona nosić (i opcjonalnie powstania tej postaci)
2. Zmianę imienia postaci - wskażcie obecny i nowy nick postaci
Pula nazw postaci jak i kont jest wspólna, tj. nikt nie może utworzyć konta o nazwie waszej postaci, ani też nikt nie może mieć postaci o takiej nazwie jak wasze konto.
3. Zmianę właściciela postaci:
-Zarówno osoba, która przekazuje, jak i osoba, która ma otrzymać postać musi wyrazić na to zgodę w temacie.
-Nie można przekazać swojej jedynej postaci.
-Wszystkie posty, które napisaliście jako owa postać dalej będą wasze. Jak to działa?
Przy postach, które daną postacią pisaliście wy będzie widoczny jako autor wiadomości: Nazwa postaci (Nazwa waszego konta)
Przy postach, które daną postacią będzie pisała inna osoba jako autor wiadomości będzie widoczny: Nazwa postaci (Nazwa czyjegoś innego konta)
Nowemu właścicielowi licznik postów zwiększą tylko te przez niego napisane itd.
4. Udostępnienie komuś pisania swoją postacią (osoba taka będzie mogła tylko pisać postacią, bez zarządzania nią)
Jak w poprzednim punkcie, ale dodatkowo wskażcie datę do kiedy i przypomnijcie się gdy będziecie już ją chcieli z powrotem.
5. Zmianie przypisania postaci do wcześniej utworzonych wiadomości:
Jeśli przed tym jak zaistniała ta modyfikacja na forum pisaliście kilkoma postaciami mogę przypisać odpowiednie postacie do odpowiednich postów. Potrzebował będę jednak z tym waszej pomocy. Aby było to możliwe podajcie informacje takie, jak np.:
-Postacią Iks pisałem tylko w temacie "Nasz lwi domek"
-Postacią Iks nigdy nie pisałem w temacie "Wąwóz", w którym pisałem innymi postaciami
-Postacią Iks pisałem w okresie od ... do ...
-Wiadomości z postacią X zawsze zawierały treść
//Iks//
-Wiadomości z postacią X zazwyczaj pisałem fioletowym kolorem
itd. - tak abym mógł namierzyć owe wiadomości.
Rawr!
Dobrze, to ja proszę o stworzenie Limonchelli Carotte (jeśli się nie zmieści, to samo Limonchella) Wszystkie informacje nt. postaci - w sygnaturze
Mogłabym prosić o stworzenie konta Safiye? Informacje:
-wiek 17 lat (la ludzkie),
-partner Chaka,
-cechy szczególne to niebieski język i gałki oczne,
-gatunek to lwica mroku
"Kogo obchodzi prawda? Ludzie uwierzą we wszystko, co im powiem!"
~Huricihan
Ok, postać stworzona.
http://forum.krollew.pl/character.php?id=1237
Rawr!
Dziękuję
~Huricihan
Niciu, mogłabym prosić o stworzenie przystojnego samca o imieniu Maji? Resztę pól poozupełniałabym sama.
Niciu, stworzyłbyś mi ostatnie konto samca o imieniu Bayazyd? Resztę uzupełnię sama
~Huricihan
Strony: 1