Nie jesteś zalogowany na forum.
Ja mam średnią 4.93 a na I semestr miałem sporo poniżej tej wymaganej do paska.
Ostatnio edytowany przez Crusier (2010-06-17 06:27)
Jestę kucę kucowym sfinksę
LoL xD Mi to nawet z religi wychodzi 3 )
A na świadectwie mam 4,65 xD I dam dam pasek ni jak mi niewyjdzie
Kiaru Ty kujonie xD
wężowa mama
na 15
u mnie z fizyki nie miało zagrożenia 8 osób (w tym ja) na 27 (w tym dwie których nie ma od września w szkole dłużej niż na 2 lekcje w miesiącu)
Ostatnio edytowany przez Crusier (2010-06-17 16:18)
LOL, ja po prostu rok akademicki zaliczam, i chrzani mnie, czy bede miała same 5 czy tylko 3i 4
3,64 cóż* nie jest to zbyt wysoka średnia ale z testu 6-klasisty wyszło mi 31 pkt ^^
Pani mi mówiła że jestem 4 w klasie to chyba dobrze biorąc pod uwage że osoba przedemną miała 32
Najgorzej z angielskim... A w 1 gim bedzie jeszcze niemiecki
cuż matematyka, jakoś mi sie zawsze chce na niej spać ale i tak mam 4 :],
reszta średnio
/ajc tak się staram o ort jak potrafie ale z pisania na teście 6-klasisty i tak miałem najgorzej, 3/10 /
Ostatnio edytowany przez Niub (2010-06-25 14:24)
Pusto.
Ja mam taką książkę od niemieckiego (AHA), że nic się z niej nie da nauczyć. Ale i tak miałbym z 5 jakbym poprawił jeden sprawdzian, ale nas zwolnili wcześniej do domu i nie miałem kiedy tego zrobić (a to był ostatni niemiec przed wystawieniem ocen)
PS. Niub, cuż się piszę przez ó: cóż
Ostatnio edytowany przez Crusier (2010-06-19 07:58)
Moja średnia to 4,80
Dr House
Gratuluje wam.
Ja mam 4,50 (ponieważ mam 3 z matmy i jestem zwolniona z w-fu z powodu choroby w nodze ]
Ale nie jest najgorzej ^_^"
Login na FH : Nadra5
Też się pochwalę, czemu nie.
Świadectwo dostanę dopiero w siepniu *ukłon* Jesli dostane.
Powiedzmy tak..... obecnie mam sesję i tylko jeden na 6 egzaminów więc nie jest najlepiej ale pracuję nad tym a średnia hmm.....zjak z wszystkiego będe miał 3 to się będe cieszył
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Też nie narzekam miałam 5,18 (inaczej 5,2). Matematyka mi trochę nie poszła.
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
Ja w 4 klasie miałam średnią 5.0 W klasie piątej 5.0 I w klasie szóstej 5.0 :] Potem nie pamiętam. Ogółem szkołę olewam. Oceny same mi się pchają, może dlatego żę dużo czytam
'Nie jestem katem do wynajęcia, ani obrońcą sierot. Jestem wiedźminem'
' Rzygam swoim życiem. Rzygam swoim wstydem i poniżeniem. Rzygam swoim zaangażowaniem i odrzuceniem. Rzygam brakiem odwagi i nadgorliwością. Wyrzyguje siebie na świat'
Czy to jakoś źle czy dobrze jak na technikum, sam nie wiem.
Średnia coś ala 3,67. Kujonem to ja nie jestem^^
:O To mnie zatkało... na koniec podstawówki miałem 5,66.... na koniec gimnazjum 5,25 ... teraz na półrocze pierwszej liceum miałem 4,5 ... ale tyle to chyba nie jest nawet możliwe...
Ib, jest - gdy chodziłem do podstawówki to w czwartej klasie była dziewczyna ze średnią 6,0 (oczywiście miała podciągnięte kilka ocen - taka praktyka nauczycieli) i do dziś utrzymuje się ze średnią powyżej 5
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
ja mam 5.5 na koniec 4,5,6 podstawówki -- niezmiennie. Mam jednak koleżankę która chodziła do 18 i miała średnią 6.0 (chwaliła się że ma najlepszy wynik z kompetencji 24 p) W tym czasie ja ze średnią 5.5 miałam 40!!! (ze wszystkich)
Ostatnio edytowany przez Sachara (2011-04-12 14:33)
MÓW MI RULON
NADMIAR CUKRU W KRWI I W MÓZGU
SACHARA OD SACHAROZY NIE OD PUSTYNI! NA MIŁOŚĆ BOSKĄ
MOJE DA
Mam jednak koleżankę która chodziła do 18 i miała średnią 6.7 (...) wynik z kompetencji 24 p
Nie możliwe jest mieć taką średnią, chyba pomnożyła ją sobie przez 2 (albo i 3 xD), ja miałem 34 punkty
Mam jednak koleżankę która chodziła do 18 i miała średnią 6.7 (...) wynik z kompetencji 24 p
Nie możliwe jest mieć taką średnią, chyba pomnożyła ją sobie przez 2 (albo i 3 xD), ja miałem 34 punkty
sorki pomieszało mi się chodziło o 6.0
MÓW MI RULON
NADMIAR CUKRU W KRWI I W MÓZGU
SACHARA OD SACHAROZY NIE OD PUSTYNI! NA MIŁOŚĆ BOSKĄ
MOJE DA
Ja jak do tej pory zawsze miałam średnią powyżej 5.0 i myślę że NA RAZIE tak już zostanie. Wiem, że potem będzie już ciężej.
A co do testu kompetencji (na koniec podstawówki) mogę się pochwalić że w sumie niedużo mi brakło - miałam 39/40pkt. Chociaż u mnie w klasie jedna dziewczyna miała 40.
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
Ja miałem w podstawówce 36 pkt Obecna średnia to jest mi nieznana za to z egzaminu z części humanistycznej z zadań zamkniętych mam 20/20 ^^
Ja nie xD
Dokładnie, Nea ma rację! Dłuższe posty poprosze
//Nit, admin powinien świecić przykładem . Ibilis//
Nie to jak we dwójkę napaść na admina, nie? xD
Na I semestr miałam średnią 4,9.
To proste Nat, ludzie co to (KL) oglądają, są po prostu lepsi niż przeciętni (fajnie tak sobie powiedzieć )
xD Ale za to szkołę w gimnazjum na maksa olewałem (z kilku przedmiotów miałem prawie nieklasyfikowanie) teraz trochę bardziej się przyłożyłem ale nie odrobię zaległości z 3 lat żeby mieć średnią 4 i wyżej, szczególnie z wymagającymi nauczycielami ;O
PS. Dzięki, Nea