Nie jesteś zalogowany na forum.
Helbi's Translating Office Ltd presents:
Helbi Dolmetscher Büro GmbH präsentieren:
Mam nadzieję, że w miarę niedługo nastąpi ciąg dalszy ale to i tak już ostatni komiks przed sesją.
Ostatnio edytowany przez Helbi (2015-08-24 21:55)
Podoba mi się Simba w paski Czekam na resztę
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
A ty to tłumaczyłeś Helbi? bo ten komiks był niedawno w "krainie zwierząt" jak znajdę to mogę wrzucić skany jeśli chcesz aniol
"Życie spytało śmierć: ''Dlaczego ludzie Mnie kochają, a Ciebie nienawidzą?''.
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
Wrzucaj, Sabi Tak, to tłumaczenie Helbiego ale skan w oryginalnym języku jest w kiepskiej jakości więc wrzucaj
Ja bylam pewna, ze on sie zrobil na tygrysa i bedzie straszyl zebry. Ciekawe czy bedzie tez udawal zyrafe.
PS: Brak polskich literek.. jakby, co
Nie no ja to tłumaczyłem i przetłumaczę do końca. :p Ale teraz cienko z czasem stoję...
Nie no ja to tłumaczyłem i przetłumaczę do końca. :p Ale teraz cienko z czasem stoję...
Przepraszam baardzo że was zawiodłam ale wysiała mi drukarka a w niej skaner przepraszam przeprzaszam
"Życie spytało śmierć: ''Dlaczego ludzie Mnie kochają, a Ciebie nienawidzą?''.
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
Szkoda
A może aparatem by się udało? Każdy komiks po polsku jest bardzo pożądany
Nie bój się Sabiri, nie zabijemy Cię... na razie. xD
Tymczasem wrzucam oczekiwany koniec komiksu. Wybaczcie za tak długi czas oczekiwania ale miałem sporo na głowie. W ogóle na razie nie zapowiadam następnych komiksów. Może coś oblookam w trakcie wakacji.
Ostatnio edytowany przez Helbi (2011-06-18 00:41)
Fajny komiks i to jest kolejny przykład aby się języków uczyć. Brawo Helbi :]
Король Леь Акуна Матата
Вместе мы вместе мы мы одно
Real Shinigami 真正的死神
Furry to styl życia.
Podoba mi się - tak komiks jak i tłumaczenie, dobra robota
Kolejny komiks, w którym Simba zna Rafikiego . I skąd się wzięły inne małpy tam ? Rafiki nie miał rodziny na LZ.
//I jednej strony brakuje; ).//
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Te komiksy nie są kanoniczne, może się więc wydawać, że panuje tu pewien bałagan, ale to już chyba taka specyfika spin off'ów. Z tego co zdążyłem zaobserwować to normalna praktyka. Pojawia się przy różnych filmach i seriach animowanych.
Dla mnie to miła rozrywka w lubianej tematyce.
Potłumaczyłbym jeszcze jakieś komiksy. Choć jak patrzę na temat, to tutaj jest już gęsto, nie wiem czy coś jeszcze zostało ^^