Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Balto został szczęśliwym ojcem i wszystkie szczeniaczki trafiły w dobre ręce. Wszystkie, z wyjątkiem jednej - małej Szarki Podczas polowania w lesie odkrywa, że nigdy nie zostanie zaakceptowany, tak jak jego bracia i siostry, ponieważ wygląda bardziej na wilka niż na psa. Załamany ucieka w poszukiwaniu swego miejsca w świecie i sensu życia. Zaniepokojony Balto, nawiedzany przez dziwne sny, w których występuje tajemniczy biały wilk i kruk wyrusza, by przyłączyć się do Aleu. I tak rozpoczyna się niezwykła przygoda pośród lodowatych, niegościnnych bezkresów Alaski.
Świetny film animowany pamiętam jak się dorwałem do tego filmu to oglądnąłem go z 10 razy Ciekawie jest tu pokazany wątek próby poznania samego siebie ;]
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
A da mi ktoś z łaski świętej do tego filmu link? bo ja wszystkie oprócz tej oglądnęłam. Chociaż to nawet fajny film.. Pfu... Bajka.
Shayen
I did my best, it wasn't much I couldn't feel, so I tried to touch
I've told the truth, I didn't come to fool you And even though it all went wrong
I'll stand before the Lord of Song With nothing on my tongue but Hallelujah
Hallelujah...
Mi się to bardzo podoba. A zwłaszcza ta Szarka.
Film jest bardzo fajny.Zawsze każdy Balto mi się podobał
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
Kiedy jakichś bohaterów polubię, to zawsze mam nadzieję, ze jest jeszcze jakiś film. Chciałabym aby był Balto 3.
Kiaro 0 powstała już trylogia Balto. Oczywiście,że jest Balto 3 ''Wicher Zmian''. Tutaj można obejrzeć online
http://nfilmyonline.pl/szukaj/balto
Ja oglądałem kilka lat temu wszystkie części "Balto" i filmy te zrobiły na mnie duże i bardzo pozytywne wrażenie, aczkolwiek w czasie projekcji wiele wątków i sytuacji (szczególnie w "Balto 2") wydawało mi się bardzo podobnymi do tych w "Królu Lwie".
PS: Mam wielką prośbę: jeżeli ktoś zna stronę internetową, gdzie można obejrzeć (oczywiście bezpłatnie) "Balto" lub kupić płytę z tym filmem (szczególnie interesuje mnie 2 część), to bardzo proszę o wiadomość.
//Przepraszam za offtop.//
Biały Orzeł znakiem, lew w sercu.
"niepodległości Jej zawsze gotów będę bronić do ostatniej kropli krwi..."
fragment przyrzeczenia ZS "Strzelec" OSW
Zawsze kochalam Balto.
Choc ten film nie specjalnie mi sie podobal, przypomina mi wszystkie bajki, ktore jako dziecko ogladalam w niedziele rano.
Wiec za taki mily sentyment daje 10 na 10.
//A ja nie mam sentymentu do Twojego braku przecinków. Paczaj, to --> , jest przecinek. Hale.//
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
Mi się film bardzo podoba. Przecież używam z niego klipy. Ale ciut denerwuję mnie zmiana imienia Aleu na Szarka -.-'
Ostatnio edytowany przez LocaLoba (2013-03-17 11:36)
Ja jestem fanką filmu Balto i osobiście lubię każdą część.
Stado Złej Ziemi ZAPRASZA.
http://www.thelionkingskaza.pun.pl/
Strony: 1