Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Z ciekawości zapytam czy ktoś z Was może korzysta z tej "usługi" ? http://www.iscribble.net/
Sam trochę próbuje ale moja cierpliwość do rysowania myszką jest bardzo ograniczona.
Mimo wszystko w dobrym towarzystwie zabawa jest przednia
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
Czasem tam wchodzę ale raczej średnio mi wychodzi ;p
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Czasem tam wchodzę ale raczej średnio mi wychodzi ;p
Mi nawet średnio nie chce wyjść
Ale mimo wszystko takie "hardkorowe" rysowanie daje frajdę. Na razie się nie poddam tak łatwo i spróbuję tam coś stworzyć
Edit : Na razie takie hmmmm "coś" mi wyszło http://i45.tinypic.com/8zmro3.jpg
Bez takiego pen tool'a to za pomocą myszy nic nie zrobię
No i znowu jesteś zbyt skromny ;p
'Średnio' - w tym negatywnym słowa znaczeniu ^^
Wie ktoś kiedy się dostaje dostęp do wszystkich narzędzi?
Ostatnio edytowany przez Nitrol (2009-12-18 20:45)
7. How do I publish/save a drawing to the gallery?
If you are a new user you cannot publish a drawing yourself. In this case you will have to join a collab or ask another user to save your drawing. As soon as you are a regular user you will be able to save drawings yourself.
8. When will I become a regular user?As soon as we think that you are a serious user and you show that you put some efforts into your drawings we will promote you to a regular user and give you publishing rights. The system will convert your account as soon as:
* you have been registered and have not been warned for 10 days, and
* you have contributed at least 120000 segments to the gallery (a drawing typically has 30000-50000 segments), and
* you have at least 3 drawing rated 3.5 or higher in the gallery
Wynika z tego że trzeba mieć odpowiednie wtyki albo kontakty które ułatwią dostęp do Regular Account'a
Problem gdzie taką osobę złapać
Z resztą narzędzi można by nawet poszaleć i coś zrobić.
Góry skrobnąłem ale nie ukończyłem
Hej bardzo fajnie Ci wyszło Najbardziej dobija mnie brak tego blur tool'a, dużo lepiej by się kolorowało z jego użyciem Tylko jak tu załatwić ten regular account
Ja to nawet nie próbowałam, bo mam laptopa, do którego sięza nic nie da podłączyć myszki od stacjonarnego, który się wyłącza po kilku minutach
Tak się składa, że jestem na tym dość często. Strona przypadła mi do gustu Możemy co jakiś czas organizować tam mini spotkania.
wężowa mama
Jak na razie korzystałam tylko z Psykopainta, ale chętnie spróbuje czegoś nowego
Jażem korzystam z Isca, nick to Krystal96, ale zazwyczaj pojawiam się jako ,,Krystalka'' ;3
Aktualnie za często nie wbijam, co najwyżej przy organizacji co większych collabów.
Ciekawa stronka, dzieki za link! Pocwicze sobie..
Może ktoś kiedyś byłby chętny pobazgrać razem? Dawno tam nie byłem, a z chęcią bym to zmienił.
Strony: 1