Nie jesteś zalogowany na forum.
Cześć Gondi! Miłej zabawy na forum!
Serdecznie witam wszystkich nowych i zapraszam do rejestracji !
Witam!!!
Znana jako Sarai ( Pod tym nickiem jestem zarejestrowana na " Lwia Przygoda " ). Co jeszcze? Jestem praworęczna, ale po tym jak złamałam rękę posługiwałam się lewą ręką i muszę przyznać, że całkiem nieźle mi to idzie. Lubie pisać opowiadania ( kilka mam już napisanych i zamierzam je wydać ). Wolny czas spędzam na... czytaniu książek
Witamy na forum Matumaini
Życzymy miłego pobytu i dużo przygód
Witaj Matumaini ! Zobaczysz, że spodoba Ci się w naszym stadzie !
Witaj Matumaini, czuj się tutaj swobodnie i wygodnie oraz nie krępuj się w pytaniach i taki różnych rzeczach....czuj się swobodnie....Pozdrawiam Shupek.
Ostatnio edytowany przez Shupavu (2012-04-24 17:45)
Witaj Matumaini. Ibilis jestem... na LP pewnie mnie kojarzysz jako Mvuto
Siemka, Matumaini.^^ Milej zabawy i zostań jak najdłużej.
Witam Matumaini bardzo serdecznie i życzę wspaniałej zabawy na forum i wile więcej.
Cześć Matumaini! Miłego pisania .
No hej. Jestem sobie takim jednym futerkiem, które za namową pewnego lwa się tu zarejestrowało. Zobaczymy, co z tego wyniknie. ^_^
Cóóóż, przejrzałem trochę forum i nigdzie nie znalazłem tematów służących do powiedzenia czegoś o sobie, więc powiem może tutaj.
No więc, jestem 17-letnim futrzakiem z Lublina. Moją fursoną nie jest lew, a pantera, jednak mam nadzieję, że nikomu to nie będzie przeszkadzało. Jestem dość przyjazny i zdecydowanie tulaśny, co pewien lew już mógł nieźle odczuć. Interesuję się fantasy i sci-fi, tak samo w książkach jak i grach lub filmach. Ulubiona seria: Kroniki Diuny. Poza tym lubię militaria, a zwłaszcza broń białą. Nie wiem co jeszcze mógłbym o sobie napisać... Reszta chyba wyjdzie z czasem.
Ostatnio edytowany przez Incertum (2012-04-25 12:53)
To fajnie, że cię namówił. Miłego pobytu ci życzę.^^
Witamy Cię serdecznie. ^^ Dobrej zabawy!
Witaj Incentrum. Miłej zabawy życzę
Mru, osobiście wolę Inc. Właśnie przez to co powyżej... Incentrum mnie prześladuje...
Spoko Inc... w sumie pełna nazwa brzmi dziwnie xD
Pełna nazwa to Incertum, z łaciny, a nie Incentrum... Ale tak wiele osób to myli, że zacząłem używać "Inc".
Witaj Incentrum...uff dobrze napisałem ...witaj na naszym forum i czuj się wyluzowany itp......Pozdrawiam Shupek.
Heey Luzik xDD Możesz być panterą xDD
Nikt nikogo nie zmusza do bycia lwem xD
No hej, psiaku.
//Sorki za tamtą pomyłkę... ale posty to pisz dłuższe, ok? Ibilis//
Hehe, ok. Po prostu czasem ciężko jest prowadzić dialog, kiedy temat wąski i mało jest do powiedzenia.
Ostatnio edytowany przez Incertum (2012-04-25 17:27)
Heej Inc, fajnie że się zarejestrowałeś.
*tula na powitanie*
A Ibem się nie przejmuj (ale stosuj się do jego rad) - czepialski admin, ale to czepianie nie jest bez powodu - dzięki niemu panuje wystarczający porządek.
Rawr!
Ktoś z mojego miasta
Witaj Incertum i zyczę miłego pobytu
Witaj Incertum ! Miłego pobytu na forum !
Witam wszystkich!
Jestem Saini. Powiem tyle: jestem siostrą Karindy. Stąd to samo IP. Moja siostra kiedyś poleciła mi to forum, ale nie lubiłam wtedy KL.
Siemka, Saini.^^ Miło cię poznać. Jeżeli będziesz pokrewieństwo z Kari przenosić na forum, to technicznie jesteś moją ciotką.
Zapytam ją. Jeśli się zgodzi, napisze w rodzince.
Witam nowe mordeczki na naszym forum, życzę udanej zabawy, pisania normalnych i ciekawych postów...nie bójcie się każdego i czujcie się swobodnie....Pozdrawiam Shupek.
Witaj Saini. Ibilis jestem - czepialski admin.
Cześć, jestem Plaga i jestem lwem. Grrrrrrrrrrrrrr
Witaj, Plaga...xD Widzimy...XD //Ach, nareszcie.^^//