Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Ja uważam że nie trzeba mieć nawet krzty talentu by się nauczyć czegokolwiek. Nawet zwykły ,szary człowiek może się nauczyć tego czego zechce. Ja na razie postawiłem
na rysunek (bieda ale jakos trzeba zacząć ) , a na naukę gry też przyjdzie czas. W końcu trzeba coś w życiu zmienić
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
hehehehehehehe.......... racja. Ale i tak jest ciężko na początku się czegoś nauczyć
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
NOm... A ja się kiedyś chciałam na skrzypcach nauczyć grać, ale nienawidzę dźwięku skrzypiec i mam odrazę, fobie i inne takie rzeczy... quitar the best!
Masz rację Hassan... nie można cały czas siedzieć na jednym... trzeba korzystać z życia!
Kiedy się pojawiłam wszyscy bardzo się ucieszyli... jasne jasne... pewnie tylko zobaczyli na CB mój nick, i wszyscy jak jeden m...eee...lew pomyśleli zgodnie "O nieee, to znowu onaa!!!"
Eee tam ! wcale nie ! Kiara 0 zaciesz
Pewnie że trzeba korzystac z życia ! Szkoda tylko że korzystam z niego dopiero teraz W takim wieku cięzko przychodzi nauka .
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
W takim, czyli jakim?
mniejsza o większość... a mnie dzisiaj kolejne dwie struny pękły... bo gitarkę moją dorwała siostrzenica... a każdy, kto ma siostrzenicę trzylatkę wie czym to się zwykle kończy...
Kiedy się pojawiłam wszyscy bardzo się ucieszyli... jasne jasne... pewnie tylko zobaczyli na CB mój nick, i wszyscy jak jeden m...eee...lew pomyśleli zgodnie "O nieee, to znowu onaa!!!"
Why? No cóż... na mnie się rzucili jak ją niedawno przyniosłam na pierwsze ognisko i chcieli, żebym anarchie zagrała... przezornie wzięłam kilka zapasowych strun... i gitarę elektryczną... w niej mam struny lepsze...
hehehehehehehehe............. na ciebie się rzucili a ja miałem na nauczenie się porąbanej(do bólu) piosenki w 5 minut a potem stanąć przed całą szkołą i to zagrać..... miałem normalnie takie drgawki ze zdenerwowania, ale źle nie wyszło a to jest najważniejsze
WIELKI POWRÓT.
No i mi łba nie rozw
Dr House
weż ja chyba padne
Dr House
"Blues, Jazz" przy takim zestawieniu to miła niespodzianka
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
No ja się zdziwiłam
Dr House
Surtur......... fajnie że lubisz metal i jego odmiany. Robisz może jakieś nagrania swojej gry?
WIELKI POWRÓT.
Ja to często spiewam przy radiu...
Kocham Cię Himsi...
Na pewno nie metal . Ale w zasadzie słucham i pośpiewuję to co mi wpadnie w ucho, najczęściej pop.
Ostatnio edytowany przez Aisha (2009-04-11 14:34)
Kocham Cię Himsi...
ciężko jest samego siebie ocenić, nie ?
Kocham Cię Himsi...
Ale jak nie, to wtedy można już zupełnie stracić poczucie swojej wartości
Kocham Cię Himsi...
Ocenić siebie nie jest łatwo........ ja ostatnio zrobiłem nagranie przez mikrofon swojego śpiewania yyy.... fałszowania^^ i powiem wam że się najpierw przeraziłem a potem śmiałem do łez
WIELKI POWRÓT.
Kup sobie jakieś karaoke na kompa, np. domowe karaoke i poćwicz, im więcej śpiewasz tym lepiej śpiewasz.
wiesz co nie sądzę żebym kiedykolwiek dobrze śpiewał więc jak na razie nie biorę się w ogóle za to........ sądzę że zostane przy basie i elektryku
WIELKI POWRÓT.
heh mały offtop się zrobił ale co tam........... kiara wejdź na www.myspace.com/elementofeternity - to też nasze
WIELKI POWRÓT.
Jako że Kowu wrócił pozwolę sobie wyciągnąć ten temat z kosza.
heh ostatnio znalazłem parę fajnych rzeczy dotyczących TLK na pianino więc w najbliższym czasie je wrzucę Na pewno się komuś przyda.
WIELKI POWRÓT.
Nie wiem czy to się zalicza do uzdolnień muzycznych, ale od kilku lat uczę się tworzyć muzykę elektroniczną.
Strony: Poprzednia 1 2