Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Wątek zamknięty
-Rozumiem. *Podchodzi do ofiary*
*Nad ofiarš latały muchy*
-Ofiara została zmuszona...
-Hahaha bardzo mieszna....jak widać dostała puszkš po coli...została zapuszkowana.
-Nie sšdzę żeby to było mieszne...:| (:P)
-Już ..tak jak mówiłem..trzeba zaczšć ledztwo.
-Zgadzam się. No to dość żartów.
-Potrzebna będzie sekcja...
//Kto będzie lekarzem sądowym? //
-Dobra więc ogarnijmy to wszystko i zajmijmy się śledztwem...
-No dobrze, więc ciało na sekcję o ile rodzina się zgodzi.
-Na takie poćwiartowane ciało...hmm będzie dużo składanie tego w całość....*wsiada do Hummera*
- Jedziemy do szpitala po Nicka... bierzemy go na przesłuchanie...
*Wsiada do Hummera i zapala silnik*
-Mogę tym razem jechać z wami?
- Wsiadaj... na przyszłość bierzcie swoje auta... *Uśmiechnął się*
-Zostawiłem je gdzieś na zlomowisku... *Wsiada*
-No to jedziemy bo czas leci a trup stygnie.
*Ruszył z piskiem opon w stronę szpitala*
Tylko nie jedź za szybko, bo Cię policja złapie. *Zaśmiał się*
-Oj tak na tych pączkojadów trzeba uważać *zaśmiał się*
*Zamawia taxi i jedzie do biura powiadomić rodzinę ofiary.*
//Ej chłopaki mogę być lekarzem sądowym? //
//Dla mnie spoko..tylko nie wiem co na to Wafu //
//Wafu mogę być lekarzem? //
//Jasne... czym więcej tym lepiej//
*Jedzie do szpitala*
- Mamy zadanie dla Effre... musi odkryć co byłą przyczyną zgonu...
- Dobrze. Już się tym zajmuję.
-Będzie miała dużo roboty bo musi to układankę poskładać w całość.
- Poradzę sobie. Dziękuję za troskę panie Shu. Co tu mamy. Kobieta. Lat od 21 do 27. Kto był zabójcą?
//Mogę pracować jako koroner?//
*Wchodzi*
-Witam witam... Zapewne mnie nie znacie, ale już wam sie przedstawiam... Nazywam sie Sar. Prowadzę śledztwo w sprawie zaginięcia kobiety. Oto jej dane
*podaje Shu*
Imie:Belan
Nazwisko: Erak
Pseudonim:Blondi
Mijscowość: Lwia Ziemia
-Na razie tylko tyle wiemy. Moja grupa szukała starannie każdy kąt domu, w którym mieszkała, domu męża oraz kochanka. W jej domu nic nie było ciekawego... W domu męża były porozrzucane jej... ubrania...Natomiast w domu kochanka była widoczna w dużych ilościach krew. Prawdopodobnie kochanek ją zabił w domu, albo przywlókł ją zabitą do domu... Jak na razie znamy tylko imię kochanka. Nick.
Ostatnio edytowany przez Sarmina (2012-05-06 13:27)
//Pojawię się tutaj niespodziewanie zgoda?//
To pewnie ta sama która była w aucie Nicka. Pomogę Effre z ciałem czy znasz jej grupę krwi?
-Czekaj zadzwonię, i się dopytam... Mieli ją zbadać z DOKŁADNOŚCIĄ i podać mi wszelkie szczegóły...
*to powiedziawszy wyciągnęła telefon i zadzwoniła do kolegi... zapytała o szczegóły, które już zbadali.*
-Dobra. Dzięki
*powiedziała na zakończenie*
-Grupa Krwi to B+. Kobieta była w trzecim miesiącu ciąży... jej mąż nie wiedział, że była w ciąży, wiec prawdopodobnie była z kochankiem. Oczywiście facet o kochanku również nic nie wiedział... Miała brata. Dowiedzieliśmy się od niego, że nie mogła mieć dziecka ze swym mężem, więc zapłaciła kochankowi za to. Mąż miał się o tym nie dowiedzieć... Bratu wszystko wyjawiła... Rodziny innej nie miała. Rodzice zginęli w katastrofie lotniczej, gdy miała 16 lat. Brat ją zaadoptował. Nie chciał rozdzielać się z siostrą... Nazywam się Baldor. Codziennie przyprowadzał do domu rózne panienki... Belan chciała od niego uciec... za to spotkała ja kara.. gwałcił ja raz w tygodniu.. Przyznał nam sie do wszystkiego co z nią robił...Belan nie miała normalnego życia...
*opowiedziała to, co usłyszała przez telefon*
Ah tak! Pójdę do laboratorium, jeśli ma pani jej zdjęcie to może zidentyfikujemy ciało. *Wzięła laptop w łapy i ruszyła do laboratorium*
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Wątek zamknięty