Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
O 18.00 zaczynam odliczać
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
7.07.2012 w Łódźi- Atlas Arena wystąpi Elton John
http://klub.fm/blog/2012/01/elton-john-lodz/
"Dopóki tutaj jesteś ważne jest kim jesteś"
CZASAMI TO CZEGO NIE WIDAĆ JEST, A TO CO WIDAĆ TO TYLKO ZŁUDZENIE . . .
zapraszam - www.youtube.com/user/TurboTLK www.facebook.com/NikoPoland
Na DC dnia 14.04.2012 r. godzina ok. //nie jestem pewna // 17.00 LECI KRÓL LEW YEA
"Najprawdziwszym złem na świecie są czyny człowieka."
Sarah J. Maas – Szklany tron
Wybaczcie post pod postem ale mam ważne wieści nie do przeoczenia. ''Król lew 2: Czas Simby leci w Disney Channel 12 maja godzina będzie podana pewnie w przyszłym tygodniu.
Z tego co słyszałam, 6 maja o godz. 12.30 na DisneyXD - Król Lew.
//100 post
//sorki, racja, źle spojrzałam w kalendarz ^^'
Ostatnio edytowany przez Laini (2012-05-01 18:35)
Gołębie serce. Lwia dusza. Grrrau.
Przeszłość, młodość Obeca sygna by Sachara, avatar by Vita - THX
500 postów -> 09.06.2012
Laini to ma być 6 maja na Disney xD
ZAPRASZAM!
Jeszcze jedna zacna wieść. W dniach 09-21.05.2012 w sklepach Carrefour można zaopatrzyć się w płytę z muzyką z KL za jedyne 6.99!
500 postów -> 09.06.2012
Jeszcze jedna zacna wieść. W dniach 09-21.05.2012 w sklepach Carrefour można zaopatrzyć się w płytę z muzyką z KL za jedyne 6.99!
1. Jakaś dziwna okładka
2. w każdym Carrfurze? Bo jest np.: Cerrfur, Cerrfur Exprest, etc...
3. Ja kuoiłam 2 płyty w Empiku z normalną okładką 40 zł i się nie skarże (wiem, ale off top)
ZAPRASZAM!
Koy... pojęcia nie mam. Ale gazetka była z Carrefoura, żaden Express ani nic. Okładka - no nie wiem, już wcześniej taką gdzieś widziałam. No i po co w Empiku przepłacać?
500 postów -> 09.06.2012
No i jak Kiaro? Kupiłaś?
Jeśli tak to koniecznie się z nami podziel wrażeniami!
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Ja kupiłam Jak się domyślałam, piosenki z musicalu - Circle Of Life, I Just Can't Wait To Be King, Be Prepared, Hakuna Matata i Can You Feel The Love Tonight oraz kilka utworków instrumentalnych (This Land, Under The Stars, To Die For, King Of The Pride Rock). Do tego trzy wersje Eltonowskie... Zaskoczyła mnie IJCWTBK, bo nigdy tego nie słuchałam w wydaniu sir Johna. Poza tym od niego były jeszcze nieśmiertelne CYFTLT i Circle Of Life Ogólnie wrażenie bardzo miłe, a musicalowej CYFTLT mogłabym na okrągło słuchać...
1. Jakaś dziwna okładka
Ta płyta jest z serii "The World of Musicals" (ang. Świat Musicali), do której to serii wszystkie okładki malowano ręcznie. Tutaj wykorzystano akwarelę Katarzyny Słowiańskiej-Klucz
Zdjęcia:
Ach, tak btw. W niedzielę 10 czerwca o 12.30 na kanale DisneyXD Król Lew 3: Hakuna Matata
Kolejna wieść! 17 czerwca na DisneyXD Król Lew 2: Czas Simby
Ostatnio edytowany przez Laini (2012-06-10 16:26)
500 postów -> 09.06.2012
DC Król Lew 3: Hakuna Matata 23 maj (godzina jeszcze nie podana), od 12: 30 leci na Disney .
Może nie news, ale nie wiedziałam, gdzie wstawić.
http://kwejk.pl/galeria/1890747/0/niepu … gallerypic
niepublikowane koncepcyjne grafiki TLK
Vita
But lovers always come and lovers always go...
niepublikowane koncepcyjne grafiki TLK
Tak bardzo niepublikowane wcześniej, że aż od paru lat można je znaleźć w galerii HD.
Dla przykładu:
http://pridelands.eu/hd/image8520.html
http://pridelands.eu/hd/image15956.html
Lepiej żałować podjętych decyzji niż decyzji, które należało podjąć.
Bo w życiu liczą się głównie decyzje, a nie posiadane doświadczenie.
No ale jak widać, nie wszyscy znają pridelands.eu .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
http://azartsat.pl/wiadomosci/proby-do-krola-lwa
Na 11 grudnia zaplanowano w kinie Forum premierę musicalu "Król Lew". Po marcowym castingu od kwietnia trwają próby do spektaklu. Bierze w nim udział ponad sto osób z czterech pracowni muzycznych i tanecznych Bolesławieckiego Ośrodka Kultury.
Komunikat BOK MCC:Miłośnicy znanej bajki „Król Lew” już niebawem będą mogli przypomnieć sobie losy młodego Simby i pozostałych bohaterów w produkcji musicalowej z udziałem młodych Bolesławian. W projekt zaangażowanych jest ponad sto osób z czterech pracowni muzycznych i tanecznych Bolesławieckiego Ośrodka Kultury – Międzynarodowego Centrum Ceramiki.
Od kwietnia br. trwają intensywne przygotowania do musicalu „ Król Lew” na podstawie scenariusza Jonathana Robertsa, Lindy Woolverton i Irene Mecch. Premiera musicalu odbędzie się 11 grudnia br. na scenie sali Forum.
W role kultowych postaci m.in. Simby, Nali, Timona i Pumby wcielą się osoby wybrane podczas castingu, który miał miejsce w czasie ferii zimowych. Młodych artystów sceniczne oraz wokalne przygotowuje Agata Pińczuk - Burdzy instruktorka pracowni Studio Piosenki. W ich wykonaniu usłyszymy m.in. piosenki: "Hakuna- Matata", "Krąg życia" , "Miłość rośnie wokół nas". Aktorom - wokalistom towarzyszyć będą także tancerze przygotowani przez Halinę Bałacką – Kłak instruktorkę pracowni Tańca Współczesnego, Pawła Klimka instruktora pracowni Break-Dance oraz Krystynę Abramowicz instruktorkę tańca grup Canon i Canonki.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
W Bolcu? To mam super blisko! Chociaż jak siebie znam to mi się nie uda dotrzeć. Zawsze coś mi wyskoczy i nic z tego nie będzie. Chociaż miło wiedzieć, że organizują coś takiego. (Nawiasem mówiąc jest tak blisko, że zastanawiam się nad wyborem jednego z tamtejszych techników.)
Strony: Poprzednia 1 2