Nie jesteś zalogowany na forum.
Miłego wypoczynku Będziemy czekać na sprawozdania!
Laz, Maciek - miłej podróży i wracajcie do nas szybko!
Już wróciłem do Was!
Byłem w Katowicach przez trzy dni. Oglądaliśmy KL!!! Zwiedziłem kilka miejsc po czym udałem się w podróż do Poznania. Tam spędziłem noc "imprezową" po czym wróciłem do domu. Wyjazd udany, teraz ferie ^^
Mnie często nie ma,ale omówmy się,że nie będzie mnie na forum +/- 10 dni
w Katowicach? I znać nie dałeś?!
Tak czy inaczej: znikam, na czas bliżej nieokreślony - niestety.
Prosiłabym, aby w evencie ktoś czasem coś za mnie napisał.
Nie chcę wiele, po prostu, nie chciałabym, by doszło do sytuacji, iż wszyscy gdzieś się znaleźli, a ja zostałam w tyle, bo mnie nie było. Więc w razie czego - ja ciągle idę z Wami !
postaram się wrócić jak najszybciej, Koty !
Siemka! Nie będzie mnie tak jakoś do niedzieli....Proszę więc abyścię "sterowali mną" w bazie wojskowej. Dzięki z góry i Narka!
Ja wolę uprzedzić: przez najbliższe dwa tygodnie, może mnie nie być. Jak będę, to raczej na krótko
Nie ma mnie jutro , bo jadę do kuzyna .
EDIT :
Ekhem ... otóż będę rzadko wpadać , aż do maja . Dlaczego ? Tylko dlatego , że moja klasa to kretyni . Dowiedzieli się o koncie i teraz spamują mi na poczcie , w szkole tłuką ... więc sprawa w szkole musi ochłonąć . Ale nie odejdę i bądźcie pewni , że jakoś dam radę .
Ostatnio edytowany przez Derpy (2012-03-14 15:03)
Okeeej, wreszcie dorwałam laptopa, więc czas najwyższy napisać.
Otóż nie będzie mnie od jutra do następnego czwartku włącznie (w sumie 8 dni).
A że wypadałoby się jakoś usprawiedliwić, tak więc zdradzę mój 'sekret', o którym wspomniałam już jakiś czas temu - jutro rano wyjeżdżam na wymianę (granica niemiecko-francusko-luksemburska; mówiąc dokładniej: niemiecki Saarland).
No, trzymajcie kciuki, żeby nas spokojnie przepuścili przez kontrolę na lotnisku i żebyśmy też ostatecznie jakoś dolecieli.
Stres, stres, stres. Szczególnie, że nie znam francuskiego, a z niemieckim u mnie kiepsko. Cóż.
Spróbuję wrócić za tydzień - trzymajcie się!
Do zobaczenia, Lori!
Udanego wyjazdu życzę!
Rawr!
Ogłaszam stan obniżonej aktywności na okres bliżej nieokreślony...
co tak znikacie? chociaż... nie mnie na to narzekać bo nie dawałam dobrego przykładu. Wracać szybko!
Kiaro, nieco mi się w życiu... pozmieniało.
Ale staram się zaglądać i pisać tak często, jak mogę .
No i jestem. Zachwycona
Z jeden strony żałuję, że już musiałam tak szybko wracać, ale z drugiej... zdążyłam się za wami stęsknić
Wszyscy cieszymy się, że wróciłaś Lori!
Rawr!
Przepraszam Was,ale nie będę mieć internetu do końca roku a nawet dłużej więc proszę,nie uusuwajcie mi konta z powodu nieobecności.
Wyjeżdżam na tydzień, mam nadzieję, że sobie jakoś poradzicie.
Ja niestety też muszę zakomunikować że od jutra rana znikam i odrodzę się tu w... czwartek w nocy.
Mnie nie będzie od jutra do następnej niedzieli.
Nie będzie mnie 11-14 Maja.
Rawr!
Dzisiaj wyjeżdżam na kilka dni ( dokładnie nie wiem ile) do Białowieży.
Ostatnio edytowany przez pokemon (2012-05-03 08:31)
Już jestem. Udało mi się zobaczyć żubra, ale na wybiegu.
Nie będzie mnie do 7 maja .
Niestety w związku z niespodziewanym wyjazdem i brakiem czasu bardzo możliwym jest, że przez następne dwa tygodnie będę raczej niedyspozycyjnych. O ile będę wchodził to raczej w godzinach 22:30-2:00. Bardzo przepraszam. ^^
Wróciłem... i już masa sprzątania na głowie... Ale fajnie Was znowu wi..sły... czytać xD
Niedługo w dniach 17-19.05 nie będzie mnie, bo jadę do Warszawy.
Niedługo w dniach 17-19.05 nie będzie mnie, bo jadę do Warszawy.
Generalnie przy takiej nieobecności by nikt nie zauważył, że Cie nie ma -.- Nie musisz o każdej dwudniowej informować.
Mam coraz mniej czasu i będę pisać rzadziej. Ale i tak od czasu do czasu coś napiszę .
Będzie to trochę smieszne i absurdalne, ale napisze że mnie nie będzie przez 2 tygodnie. Przyznaję się że nie wchodziłem i przede wszystkim nie pisałem na tym forum przez ostatni czas, a to ze względu na to, że nauka i inne sprawy wzięły górę. Tak więc co jak co, ale mojej nieobecności kompletnie nikt tutaj nie odczuje, pisze to dlatego żeby o mnie w ogóle pamiętano . Postaram się wziąć w garść najwcześniej w lipcu [teraz prakty 2 tygodnie, potem sesja 3 tyg, potem prakty znowu 2 tygodnie ;]]
ciao
Nie będzie mnie od poniedziałku 14.05 do piątku 18.05, wyjeżdżam na wycieczkę klasową