Nie jesteś zalogowany na forum.
Hej Damati. Życzę miłych wrażeń przy pisaniu na forum.
Witajcie miło widzieć nowe pyszczki i bawcie się grzecznie
Witam nowe i młode mordeczki na forum. Dużo piszczcie i czujcie się swobodnie, zero nerwów i wstydu..jeśli jakieś pytania to pytać śmiało...admini i moderatorzy nie gryzą...Pozdrawiam Shupek ^_^
Witam wszystkich jestem Seatao
Witaj Seteo!
Witam cię na naszym miłym forum. Jeśli masz jakieś pytania, pytaj śmiało. Wita cię jeszcze raz Kainda[najmłodszy użytkownik forum].
Czołem Seatao ...miłego pobytu na forum i zero stresu..masz jakieś pytania to po prostu pytaj..każdy z nas odpowie tak jak będzie miał....Jeszcze życzę miłego pobytu ..Pozdrawiam Shupek.
Cześć Seatao. Życzę ci dobrej zabawy i miłego pisania na forum.
Witam na forum Seatao i życzę miłego pobytu
Witam Cię Setao Życzę u nas wszystkiego dobrego! ^^
Witaj Seateo, życzę miłego pobytu na forum i tego, by nikt nie musiał Ci zwracać na nic uwagi
Rejestrujcie się tu śmiało,
bo radości tu niemało.
ja tu jestem nowa
Ostatnio edytowany przez nessie904 (2012-05-18 21:00)
Witam na forum i od razu przestrzegam przed pisaniem dłuższych postów
Witaj Nesi!:) Zachecam do pisania postów...
Seatao, witaj... twój nick bardzo ładnie brzmi. Witam również nessie904.
Witaj Nessie..witaj w naszej zwariowanej i wesołej gromadce ..nie krępuj się..jakieś problemy to pytaj....także czuj się swobodnie...Pozdrawiam Shupek
Witam wszystkich nowych i zachęcam do udzielanie się na forum.
Witam cię, Nessie na naszym miłym forum. No, może miłym aż się admin nie przyczepi. Wita ci jeszcze raz najmłodszy użytkownik forum - Karinda.
Dzięki za miłe powitanie
Hejka *Macha łapką na powitanie*
Witajcie i w razie problemów pisać
3:00 w nocy a ja się na forum rejestruje zamiast normalnie pójść spać xD
Dzień Dobry Miło wszystkich poznać i mam nadzieję, że dacie radę ze mną wytrzymać. Myślałam o zarejestrowaniu się tutaj od dłuższego czasu ale w końcu zapomniałam i oto się zjawiam, żeby podokuczać ludziom swoją osobą :awesomecat: Nie wiem jak inni bo widzę, że ludzie z przywitaniem się tutaj streszczają ale ja uwielbiam robić piękne wejścia Takie wejście smoka! No więc coś chwilę o mnie - mam X wiosen, uwielbiam Króla Lwa, kocham gry komputerowe/konsolowe, Interesuję się M&A, jestem na 3 roku w szkole muzycznej na flecie poprzecznym, obsługuję całkiem zacnie Photoshopa i Vegas'a... O! I uwielbiam rysować; dzisiaj właśnie miałam wenę i naszło mnie na rysowanie KL i tak się właśnie stało, że sobie o tym forum przypomniałam Jeśli będę sprawiać problemy nie wahajcie się mi dać bana Ale nie sądzę, żebym była aż tak upierdliwa tj. jestem upierdliwa ale w pozytywnym sensie. Więc jeszcze raz dzień dobry ludzie
Jeśli jest cokolwiek do czego mogłabym się przydać jestem otwarta na propozycję Miło będzie gdy będę mogła pomóc osobom uwielbiającym KL jak ja.
A tak jeśli już o KL mówię moją ulubioną postacią jest... po namyśle wszystkie kocham, nie przepadam za częścią 3 Króla Lwa ponieważ dla mnie była zrobiona na siłę, uwielbiam parę KovuxKiara oraz polski dubbing i nie umiem pozbyć się wrażenia, że i Kovu i Simba są nieziemsko przystojni. Czuję się czasem jak zoofil bo nawet ojciec bambi jest ekstra ._. Ale gustuję w płci przeciwnej więc nic ze mną nie jest źle <jeszcze> xD
Plany na przyszłość? Zostać rysownikiem w Disney'u.
Mam nadzieję, że forum jeszcze dycha całkiem sprawnie bo już odwiedziłam kilka forów, które mi się podobały i zdychały jedno po drugim. No a poza tym wierzę iż przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami
Ostatnio edytowany przez Amari (2012-05-27 02:24)
Witamy na forum Amari
Życzymy miłego pobytu
Witamy serdecznie Amari ! Jesteś bardzo otwarta na wejście na forum, będziesz się tu czuć świetnie.
Pierwsze co powiem to "WOW" dość obszerne oraz miłe do czytania przedstawienie siebie, no cóż mogę powiedzieć, Witam w stadzie, jesteśmy troszkę pokręceni ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu, cóż czuj się swobodnie zero spiny, w razie problemów to pytaj śmiało. Pozdrawiam Shupek
Hejka nowi! *tula ich wszystkich z wyskoku*
Rawr!
Witaj Amari, Twój wstęp pokazuje, że raczej problemów z Tobą w stylu "za krótki post" nie będzie.
Baw się tu dobrze, w razie kłopotów - admini i modzi chętnie Ci pomogą.
Hej Amari!
Bana? Za co? To chyba najdłuższy post w Witamy, jaki widziałam. Witam cię na naszym forum.
Yay! Długie powitanie! Też cię witam Amari i mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. I wierz mi, bana tutaj wcale tak łatwo nie jest dostać.
...Nie każdy dostał po oście osta, za tego posta.
Hej Amari!
Czytając twojego posta przez chwilę miałam wrażenie, że ktoś pisze o mnie, w sensie moim czasem pokręconym stylem... bratnią duszę widzę
Dopiero zauważyłam, że warto byłoby się przywitać Lacoudhit z tej strony, możecie mówić Laco.