Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Przyznam szczerze, że tak to mnie jeszcze nikt w moim dotychczasowym życiu nie powitał
Też się bardzo cieszę, że spotykam Cię ponownie, Kiaro Znalazłem klub SLZ na dA i postanowiłem, że dobrym pomysłem było by odwiedzić starych znajomych, szczególnie po tak długim czasie.
Z tym odejściem nawet nie pamiętam co było przyczyną, ale znając życie to pewnie darłem z kimś koty
...nie będziesz się sam szwendał /po zaułkach internetu...
Skromnie dodam, że to zawsze wychodziło mi najlepiej
Więc czas spróbować czegoś innego! Od dziś znów należysz do Stada, a Stado do ciebie! ^_^ hihi, Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!
*Delikatnie zeszła na ziemię.* Zapomniałam już że jesteś taki wielki... :awesomecat:
/Zawsze wyobrażałam sobie, że jesteś prawdziwym olbrzymem, takim jak mówią że Ahadi był. Co ty na to? /
Mmmm jeśli dobrze pamiętam, byłeś też pierwszym samcem w naszym pierwotnym nomadzim stadzie...
Powrót legendarnego Hassana
Witaj, bowiem chyba się jeszcze nie znamy
Fajnie, że ci, którzy kiedyś zniknęli jednak wracają. Bo wtedy zawsze zostaje nadzieja, że inni też wrócą ^^
...Zawsze wyobrażałam sobie, że jesteś prawdziwym olbrzymem, takim jak mówią że Ahadi był. Co ty na to?...
Olbrzymem raczej nie, ale czymś na wzór starego, złego wujka jak najbardziej
...Mmmm jeśli dobrze pamiętam, byłeś też pierwszym samcem w naszym pierwotnym nomadzim stadzie...
Z tego co pamiętam to faktycznie byłem pierwszym facetem na forum
...Powrót legendarnego Hassana
Witaj, bowiem chyba się jeszcze nie znamy
...
Witaj ! Miło mi Cię poznać, Lorise !
Legendarny ? A co jest we mnie takiego legendarnego ? Jestem starym użytkownikiem z forum jak każdy inny
Legendarny chyba za gnębienie innych jako admin
Legendarny chyba za gnębienie innych jako admin
Może i tak ;D
Po prostu wiem, że przyczyniłeś się w sporym stopnie do rozwoju tego forum i chyba to jest właśnie legendarne
...Po prostu wiem, że przyczyniłeś się w sporym stopnie do rozwoju tego forum...
Może nie w sporym, ale coś tam pewnie zmajstrowałem
Twoje COŚ... napędzało moje ego w kwestii rozwoju i ulepszania forum, bo jak pamiętam - ciągle ci coś nie pasowało..
I tutaj właśnie mam propozycję... uwierz, że nie jestem osamotniona w tym pomyśle:
czy zechcesz sprawić mi przyjemność przyjmując z powrotem godność admina?
... ciągle ci coś nie pasowało...
Prawda Ale jaka potem była radocha jak się wywaliło te niepasujące rzeczy, a w ich miejsce wprawiało się jakieś nowe bajery
Trzeba przyznać, że na samym początku forum prezentowało się bardzo biednie, ale wystarczy popatrzeć jak prezentuje się teraz
...I tutaj właśnie mam propozycję... uwierz, że nie jestem osamotniona w tym pomyśle:
czy zechcesz sprawić mi przyjemność przyjmując z powrotem godność admina?...
W żadnym wypadku Ja już swoje 5 minut miałem kilka lat temu. Ze skromnością mogę jednak przyznać, że pomogłem dźwignąć forum z granicy upadku, niedługo po tym jak się zarejestrowałem - teraz inni mają pole do popisu na rozwijanie go w dalszym stopniu
Teraz są moderatorzy, admini itp - kiedyś było Nas tylko dwoje do ogarnięcia wszystkiego
Hassanie, przykro mi słyszeć twoją odmowę. Wiedz, że nie kapituluję w tej kwestii.
Trochę mi przykro przypominać sobie, że kiedyś... wyglądało to źle, jak to określiłeś - "biednie". Ale ty jako jedyny masz prawo mi to wypominać. Maroko bardziej skupia się na tym, że było wtedy fajne damskie towarzystwo.
I nawet jeśli nie masz [w tej chwili ] ochoty na odrobinę władzy to z WIELKĄ chęcią przyjmę dalsze uwagi co do wyglądu/układu/prowadzenia forum.
P.S. Upewnij się ze twoje konto ma aktualny mail... prosze.
Biednie w tym sensie, że gdy się zarejestrowałem aktywnymi użytkownikami były Astra, Jackie, Arisa i Ty, a Maroko już wówczas nie było - wróciła po jakimś czasie. Po prostu było pusto. Pamiętam, że spora różnica była już po samej segregacji tematów oraz działów To były czasy
Sam nie za bardzo ingerowałem w Wasze damskie tematy, więc wątpię, że kogoś peszyłem swoją obecnością , raczej byłem czymś na wzór forumowego ninja, który sobie coś tam dziubał na uboczu
Bycie adminem to już nie jest moja działka, trzeba po prostu wiedzieć kiedy się wycofać
...raczej byłem czymś na wzór forumowego ninja, który sobie coś tam dziubał na uboczu ...
Mhmm bardzo dobre porównanie.
..Bycie adminem to już nie jest moja działka, trzeba po prostu wiedzieć kiedy się wycofać ...
To twoja decyzja, choć nie ukrywam, że mnie na serio smuci.
To może choć modem zostań? Mamy ich kilku, ale połowa jest na urlopie/jest zajęta/etc?
Przydałby się ktoś z doświadczeniem.
Jak już pisałem - to nie moja działka i zdecydowanie zdania nie zmienię.
Wolę być biernym użytkownikiem
/W tym temacie pisze ten, kogo my znamy, a nie informujemy że kogoś znamy./
heja znam Nessie904 ze smoków ty moja mordeczko xD
Ostatnio edytowany przez Hlin (2012-07-20 20:29)
Mooja Hlin! Uwielbiam cię ;] Fajnie, że tu się zalogowałaś
Witam po mega długiej przerwie
Przywituję się, bo mnie nie było
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-12-20 14:08)
Witam Cię ponownie, Maroko.
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Maro! Fajnie, że jesteś.
Hehe pomyślałam że tym razem mi wypada się tu oficjalnie przywitać. Kochani - wróciłam! :awesomecat:
Tak się cieszę, że wróciłaś. Wiedziałam, że kiedyś ten dzień nadejdzie.
Ja również się cieszę. Czemu nie było Cię tak długo?
Podjęłam decyzję, której skutkiem była moja nieobecność. Aktualnie jednak mogę robić co chcę, więc nie będzie już problemów. Przepraszam, ale nie chciałabym opowiadać żadnych szczegółów. Jak już, to mam pomysł na pewne opowiadanie tłumaczące nieobecność w fabule Stada. Może na dniach je spiszę i Wam pokażę.
Jest ktoś, kto mnie jeszcze pamięta?
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2014-04-13 14:41)
Znowu na mym pyszczku zagościł uśmiech. Nasza Królowa powróciła!
Witaj, Kiaro! Mam nadzieję, że zostaniesz z nami już na stałe.
Dewil, ja Ciebie kojarzę.
Królowa... wróciła.... Wasza wysokość *klęka*.
Dewil Ciebie też miło widzieć, ale źródło avka masz ciut nie teges.
Kiara, no wreszcie . Tak szczerze mówiąc, to nie spodziewałem się, że dostąpię zaszczytu spotkania Królowej.
//A skoro powróciłaś, to mam nadzieję, że zajmiesz się rzeczami, które od dłuższego czasu wymagają aktualizacji, np. strona "Stali Członkowie Stada".//
Dewil, ja Ciebie dobrze kojarzę. //W szczególności z poprawiania Twoich postów .//
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Miło cię znowu widzieć Goldi, to pyszczka ci w kolorach moderatora.
Ibilisie, wstań, nie zasługuję na takie wyrazy szacunku. Ale i tak cieszę się, że wróciłam.* * Ibciu, jak tam twoje przyjaciółki? :zalotny:
Miło poznać osobę, o której tak wiele słyszałem. Cieszę się, że jesteś z nami, Królowo
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-04-13 16:50)
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 Następna