Nie jesteś zalogowany na forum.
No wiem, że nie ty... Ej, a o której się zaczyna? 18.00?
Telewizor ?...dość tani był. Martwię się aby mi ci kibice klubu nie roznieśli w drobny mak.
- Ci kibice to póki co wszyscy Twoi dobrzy znajomi, nie ma o co sie bać
*spojrzał na Lai*
- Tak, o 18.
Dobra, to ja skoczę jeszcze do sam-a naprzeciwko po farbki do twarzy. *wstała i wyszła*
- Kup czarną, czerwoną, żółtą, pomarańczową i zieloną ;3
*dał jej 50zł*
Spoczko. Akurat kupiłam takie, do tego jeszcze niebieską i białą. Przydadzą się na dzisiaj. *uśmiechnęła się i rozłożyła farbki na ladzie*
-No to poczekamy........Stawiam popcorn, kto chce?
- Ja zawsze ogon malowałem na barwy narodowe
*spojrzał na swoją kitę*
*namalowała trzy pręgi na ogonie w kolorach czerwonym, białym i niebieskim* O coś takiego ci chodziło?
- Właśnie o to Lainiuś, tylko czemu akurat barwy holenderskie (bądź francuskie, zależy od punktu widzenia)?
No coś ty! Polska jest biało-czerwona, a Grecja biało-niebieska... No to zredukowałam biały do jednego paska. Proste! *zaśmiała się*
*rzuca się Lai na szyję* jeeeeest... Polska, goooool!
*staje na blat klubu*
Choć remis mamy to i tak wygramy, bez krwi nie wyjdziemy i daleko zajdziemy gdyż nasze godło, nasz orzeł wspaniały pomoże naszej kadrze abyśmy wygrali.
Ach... *siada sobie gdzieś w kącie, bierze farbki od Laini, kładzie ogon na blat i farbuje na czarno-czerwono-złoty* Tak, jestem gotowy na jutrzejszy mecz mojego faworyta
No, nie było źle. Teraz Rosja - Czechy. *uśmiechnęła się i domalowała kolejne paski*
-No to......Kto chce popcornu? Będzie ciekawie
*Majta ogonem* - Deutschland! Ja poproszę, Terra
*Podała popcorn Nalimbie*
-Bardzo proszę....Ale musisz sobie posolić bo ja, nie sole.
- Dziękuję bardzo *bierze popcorn, soli go i stawia na stole* hmm... mam pomysł *znika na zapleczu*
-Nalimba? Gdzie idziesz?
* Ciekawska, spoglądała w stronę zaplecza*
-Nie znikaj nam tak nagle!
*kontynuuje swoją prozę*
I co z tego że Rosja to naród wspaniały i tak na boisku z naszymi w boju przegrają gdyż głowy te słabe i łakome na różne trunki i także na zabawę, a nasze orły dumni jak lwy pokażą im swe polskie ów kły. Wyjdziemy zwycięsko to i tak zapowiedziane a teraz proszę kontynuujmy kibicowanie .
*wychodzi w bawarskim stroju* O tak, teraz można kibicować !
-Hahhahahaha......Ja cała jestem tak kolorowa że, ten biało-czerwony kolor by się wtapiał
- Barman, proszę o bawarkę hmm.. może być z prądem, jeśli takowy jest *siada przy swoim popcornie*
Jasne. *parzy herbatę z mlekiem i wlewa do filiżanki* Proszę bardzo.
Viel dank, Maestro! *bierze bawarkę, kładzie 5 euro i idzie na swoje miejsce*
Nie mów do mnie po angielsku. I nie przyjmuję eurosów.
*popatrzyła na popcorn* Jest tu w okolicy jakiś kebab? A może macie jakieś zapasy w lodówce? Nie wiem jak wy, ale ja przez to kibicowanie trochę zgłodniałam.
-Ojeju.....*Kładzie na stole 25 zł* Za nalimbę....
- To było akurat po niemiecku, monsieur :]