Nie jesteś zalogowany na forum.
Wyjeżdżam, od jutra do niedzieli mnie nie będzie... Mam nadzieję, że forum się do mojego powrotu nie rozleci
Nie rozleci, miłego wyjazdu! ;D
Rawr!
Ja również życzę Ibilisie miłego wyjazdu
Również życzę miłego wypoczynku i wyjazdu. Skoro Tandi nie piszę..wiec forum będzie jeszcze całe stało
Popieram Shu w tej nadziei. Miłego wyjazdu! Ja tylko jutro znikam i tylko na środek dnia.
Nie będzie mnie przez około trzy dni. Będę na konkursie muzyki ludowej
Miłej podróży i odpoczynku Ibilis:). Miłego konkursu Maćku.. Mnie nie będzie w poniedziałek.Piszę egzamin zawodowy w zawodzie ogrodnik. Trzymajcie kciuki .
Ash... ja już zdążyłem z tego wrócić... tydzień temu
Pa wam wszystkich i trzymajcie się wszyscy
Już wróciłem
No nie!!! Nie ma mnie dwa dni a wy już konkurs ogłaszacie?!
Nie będzie mnie tydzień. (Foch na Maru, a ja fochów dotrzymuję xDDD)
Ejjj... fochaj się na Maru, ale nie na resztę stada - daję ci pozwolenie na ignorowanie go, nawet jako moda (ale innych mod/adm musisz się słuchać).
Rawr!
Okej xDDD
Już zabije tego focha *kobie muchę w koszulce z napisem foch. nie pytaj czemu akurat muchę xDD*
Ja bym odszedł gdyby Nitrol odszedł.....
Nie będzie mnie od jutra rana do niedzieli wieczorem, jadę na zlot motocyklowy
Nie będzie mnie od piątku do niedzieli
Nie będzie mnie od poniedziałku od ok 13, do czwartku, do wieczora.
Chciałabym zgłosić nieobecność od 29 czerwca do 9 lipca. Powód: w tym czasie będę załatwiać pewną sprawę.
Chce zgłosić moją nieobecność od jutrzejszego popołudnia. Powodem jest wyjazd na 10 dni, potem posiedzę z wami tydzień i kolejny raz was opuszczę na trzy tygodnie.
Trzymajcie się ciepło i żeby wam humor dopisywał w te wakacje! <3
No cóż...Nie będzie mnie jakiś czas...Nikt mnie tu chyba nie szanuje/nie lubi...Na dodatek podobno piszę w za dużej ilości tematów na NLS...Więc nie będzie mnie jakiś czas...
To, że zostaje ustanowiony ten nowy przepis nie znaczy, że Cię nie szanujemy/lubimy. Tak jak to napisał Ibilis. Spójrz na Nasze Lwie Stado . Tam jak spojrzysz jest tylko Sarmina i Ty. W przepisie chodzi o to by pisać góra w kilku tematach po to aby innym co nie lubią np. mnie, nie psuć zabawy.
Ostatnio edytowany przez Keoni (2012-06-28 21:05)
Od 2 lipca do 17 lipca nie ma mnie, jadę na obóz harcerski
Zniknę w niedzielę, nie wiem jeszcze kiedy wrócę. Mam nadzieję, że się forum w międzyczasie nie rozpadnie xD
Znikam w sobotę wieczorem i nie będzie mnie jakieś 3-4 dni. ;]
Rawr!
Dobra, wracam nie mogę tu wytrzymać bez SLZ *uścisk*
Ostatnio edytowany przez nessie904 (2012-06-29 15:28)
Dobrze, że nie odchodzisz nessie904!
To ja wyjeżdżam 07-28 lipca na łobóz, a potem... jeszcze nie wiem, bo wystąpiły zawirowania czasoprzestrzenne.
Ja jutro prawdopodobnie na wieś wyjeżdzam więc prawdopodobnie nie będzie mnie przez pare dni :awesomecat:
A więc: nie będzie mnie do niedzieli/poniedziałku. Sęk w tym, że nie wiem czy od jutra, czy od czwartku. Ale to akurat sami pewnie zauważycie :]
przepraszam was, że mnie wcześniej nie było.. nie napisałam, gdyż co chwile lekarz tu lekarz tam, rodzina tu, rodzina tam... Teram lece do niemiec. Nie bedzie mnie od 12 do 19 lub 20...
Życzę wszystkim miłych wakacji =)