Nie jesteś zalogowany na forum.
//Jeżeli był lub jest już taki- ewentualnie podobny wątek to przepraszam, nie doszukałam się takowego. Mogłam coś przeoczyć. //
Czyli dla każdego coś miłego. Wpadł mi do głowy pomysł żeby stworzyć wątek, w którym moglibyśmy symbolicznie obdarować "prezentem" kogoś, kogo tylko chcemy. Przez prezent rozumiem obrazek/zdjęcie, piosenkę czy cokolwiek innego, co da się tu wrzucić, co może poprawić komuś humor lub kojarzyć się z kimś. Co chcecie. Nie chodzi o to żeby jednych wyróżniać, innych wysyłać do społecznego kąta, ale żeby zrobić komuś raz na jakiś czas przyjemność jeśli tylko sami mamy na to ochotę. W końcu większa jest radocha w dawaniu niż w braniu, czyż nie? :awesomecat: Mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłam.
Sama stworzyłam malutką i dość prymitywną grafikę dla kilku osób z owego forum, dzięki którym mi weselej i ciekawiej w życiu. Ave Wy! :
Miłe to z twojej strony ale obdarowujemy się prezentami w święta podczas forumowiej Wigili w NLS.
Już taki jestem zimny drań
I dobrze mi z tym, bez dwóch zdań
bo w tym jest rzeczy sedno
Że jest mi wszystko jedno
Wiesz, mi chodziło o taki Dzień Okazji bez Okazji. Innymi słowy- zasypujmy koty z naszego zacnego Stada drobnymi prezentami kiedy tylko mamy na to ochotę. :awesomecat: To przecież takie miłe i budujące.
Ostatnio edytowany przez Madame_Carotte (2012-07-24 20:00)
Jestem jak najbardziej za! Pomysł jest dobry i rzeczywiście każdemu jest miło jak dostanie małe 'co nieco' x3.
MÓW MI RULON
NADMIAR CUKRU W KRWI I W MÓZGU
SACHARA OD SACHAROZY NIE OD PUSTYNI! NA MIŁOŚĆ BOSKĄ
MOJE DA
Dzięki Saszko. Mam nadzieję, że pomysł się przyjmie
Może zaczniemy się obdarowywać plusikami i minusikami do reputacji? Też prezent
Oczywiście miałem na myśli gdy będzie ona uzasadniona, z podaniem odpowiedniego powodu a nie "+ na urodzinki"
Mi chodziło o grafiki i inne duperele w ramach prezencików. Reputacja powinna zostać przyznawana taką drogą jaką przyznawana zawsze była.
Myślę, że ten temat jest bardzo miły i fajny : D Prezenciki bez okazji albo dedykacje, czemu by nie. Jak tylko przeczytałam posty powyżej, postanowiłam coś zrobić ^^
Hahaha, nie no - genialne
HERP DERP
*tuli mocno* x3
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
A ja mam coś dla naszego Keosia PRZYPADKIEM oglądając MLP trafiłam na ciekawa postać, którą postanowiłam troszeńkę wykorzystać
P.S. Nie bierz tego bardzo do siebie, błagam. (to tak asekuracyjnie)
Wstawiam ten obrazek w imieniu Sami i pragnę jej podziękować z całego serca za niego.
Widzę, że Sami Cię zilustrowała, że wyglądasz niewinnie jak lwiątko
Choć dziwne, że misia nie zastąpiła kucykiem //nie mogłem się powstrzymać //
Prezencik od Sami(cały rysunek) i ode mnie (pseudocolloring) dla Kiary z okazji jej urodzin:
^w^
Prezencik ode mnie dla Madame Carotte, mojej forumowej "mamusi" z okazji Dnia Matki. To wersja z tłem, w mojej galerii dostępny również szkic, a niedługo także ten rysunek. Najlepszego!
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
*rozpływa się i nie wie co powiedzieć* ĄĄĄĄąąąąąa to jest wprost przesłodkie! *-*
Rysunek urodzinowy dla Nala, który dostał prezent w odpowiednim terminie
Nasze stadko, czyli modzi i admini SLZ. Prezencik na dzień Dziecka:
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-07-16 21:53)
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Ąąąąą, ten obrazek na Dzień Dziecka... śłodziuuutko! Tylko szkoda, że Kiary 0 nigdzie nie upchnęłaś.
Wielka fanka Warrior Cats!
Postacie: Waveforce (normalne wątki), Samanva Blirit(schizy)
Sygnaturka by Kreszer
Dzięęęękujemy
Goldi, jesteś mistrzynią prezentów ostatnimi czasy .
"And then one day you find
Ten years have got behind you
No one told you when to run
You missed the starting gun"
Lauva w wersji lwiej (dzięki Caro!)
Miło mi to słyszeć, kochani. Mam baardzo wesołą wiadomość: dotarły do mnie dzisiaj moje nowe kredeczki, 36 sztuk! W wakacje mam warsztaty z panią Janką, będzie się działo.
~ Goldi by Maro
Też chce od ciebie jakiś prezent na urodzinki Mam w lipcu . Super Rysunki chce tak rysować lecz nie umniem
Him, z chęcią go dla Ciebie wykonam. A teraz przydałoby się zaktualizować moją galerię.
~ Goldi by Maro
Cóż... Kiary brak... ale to chyba przez jej... brak.
A rysek fajny
Dzień Ojca dzisiaj obchodzimy, więc postanowiłam, że podaruję rysunek Nalimbie. Najlepszego, tatusiu!
~ Goldi by Maro
Jestem chyba ostatnio najbardziej obdarowującym lwiątkiem na sawannie.
Oto rysunek pocieszający dla naszego Gryfa:
P.S. Szczegóły jego powstania, szkic i wersję bez tła znajdziecie w mojej galerii.
~ Goldi by Maro
Już mi słów brakuje aby podziękować Tobie za ten wspaniały rysunek . Mam nadzieję, że nie będę musiał korzystać z jego magii za często.
"And then one day you find
Ten years have got behind you
No one told you when to run
You missed the starting gun"
Lauva w wersji lwiej (dzięki Caro!)