Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Kto grał? Kto ma? Przyznawać się ^^
Nie będę długo opisywać a skopiuję opis z wikipedii
Gra łączy disnejowskie światy z tymi znanymi z serii Final Fantasy oraz oferuje czynny udział w walkach (tzw. Action RPG). Dzięki tym innowacjom gra zyskała dużą popularność nie tylko wśród dzieci, lecz również dojrzałych graczy, co ostatecznie sprawiło, że stała się hitem.
no i można przybierać lwią formę: http://kingdomhearts.wikia.com/wiki/Lion_Form oraz przywoływać Simbę: http://kingdomhearts.wikia.com/wiki/Simba
więc myślę, że spodoba się fanom KL, który jeszcze w nią nie grali (bo ci co grali na pewno polubili xD) ^^
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Ja posiadam na psp i nitendo ds
taką formę można przybrać jedynie w 2 części na ps2
co do Simby to można go przywoływać także w 1 części
Король Леь Акуна Матата
Вместе мы вместе мы мы одно
Real Shinigami 真正的死神
Furry to styl życia.
Mam tą grę, niestety kilka lat temu utknęłam na pewnym momencie i do tej pory jej nie włączyłam
Jak zobaczyłem Simbe w 3d zastanawiałem się skąd on jest. Znalazłem tytuł, filmiki na youtube i spodobała mi się. Ale oczywiście nie mogę nawet zagrać na pc .
Oglądając też te filmiki KH2 zaciekawiła mnie pewna rzecz
Skąd Simba znał Sorę, ale dzięki Nanakiego już wiem. Arigato*! poklon
*dziękuję
Ja przez dłuższy czas kombinowałam jak tu... wejść w posiadanie KH, jednocześnie bez posiadania konsoli. Na razie nic z tego. Teoretycznie jest to możliwe ale i tak mam za słaby komputer.
Chodzi ci o emulator ? Bo ja też kombinuję jak to zrobić.
/Powiedzmy że tak, ale w dobie ACTA itd niezbyt bezpiecznie tak o tym gadać. PW tylko albo GG. koniec tematu. Kiara 0/
Albo PlayStation 2... kupiłem dziś używane za 300zł + gra (Rayman 3) + karta pamięci + karta od PS1 + kabel RGB (lepszy obraz niż w kompozytowym). Jak gdzieś KH trafię, to sobie kupię i pogram (bo na emulatory mi szkoda czasu).
Strony: 1