Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam Bluesandi, cóż baw się dobrze czuj się swojo i przestrzegraj regulaminu
Shupavu napisał/a:[...]Wielkie Oko patrzy
Mowa o mnie, czy o Maru?
Bez bicia przyznaje że chodziło o ciebie... *zakrywa pysk łapkami* Tylko nie mocno proszę...
Witaj Bluesandi. Mam nadzieje, że będziesz czuł się tu dobrze.
@Shupvu: No to masz wyczucie, napisałeś to krótko przed tym, jak wróciłem z wyjazdu
Witaj Bluesandi, czy komuś zgłoszono, że używacie tego samego komputera? Bo jak na razie dostajesz jednego osta za avatar.
Ibilis to tylko mnie masz na oku? Super czuje sie wyróżniona
Obawiam się, że czujesz się równie wyróżniona co każdy inny na tym forum kto pada ofiarą botoformułki (you)...
Nie mniej jednak pozytywną aktywnością możesz się realnie wyróżnić i to w sposób trwały, czego Ci życzę
Witaj na forum i baw się dobrze ^ ^
Ależ oczywiście, że mam Cię na oku... jak i wszystkich innych, przeczytaj drugą linijkę
Witaj na forum i baw się dobrze (zgodnie z regulaminem).
Hej
//Tak krótkim postem, to sobie chyba kpisz. Jeszcze raz napiszesz post krótszy niż przewiduje regulamin, to dostaniesz osta. Ibilis//
Witajcie nowi! Piszcie dużo w tematach o TLK, ale uważajcie na ortografię i długość postów! Im więcej w nich sensownych treści, tym lepiej! Jestem GoldenLion, ale mówcie na mnie Goldi. Mogę Wam pomóc, jeśli tylko chcecie! Piszcie na PW. Miłego pobytu na forum!
Witam
//Tak krótkim postem, to sobie chyba kpisz. Jeszcze raz napiszesz post krótszy niż przewiduje regulamin, to dostaniesz osta. Ibilis//
//Odnoszę wrażenie, że mamy do czynienia z jakimś mniej-niż-pół-mózgiem. Ibilis//
Sawio! Musisz uważać na długość swoich postów! To, co robisz to ich nabijanie! Wpisujesz tylko jeden wyraz! Jak wcześniej mówiłam, im dłuższe i sensowniejsze posty, tym lepiej!
Cześć
//Jedno słowo to zdecydowanie za mało, nawet jak na początek Nie pisz tak krótkich postów. ~Helbi//
Cześć Kasiu. Baw się dobrze i pisz trochę dłuższe posty
Witaj Kasiu! Także radzę Ci pisać dłuższe posty. Jeśli nadal będziesz pisała po jednym wyrazie w poście, możesz dostać osta!
Witamy w stadzie Kasiu!
Mam nadzieję, że na forum będziesz się świetnie bawić
Hejka Kasiu. Czuj się swojo, przestrzegaj regulaminu i baw się dobrze
Sieeema , Jka tam u was ? Ja dopiero zaczynam i sie uczee
Witaj Salsio! Witaj na Lwiej Ziemi. Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze czuła i wspaniale się bawiła. *podaje łapę* Nalimba jestem. *uśmiecha się do nowej lwicy*
Witam!
Jak można się domyśleć jestem na forum nowy, więc może krótko o sobie. Mieszkam w Rybniku na Śląsku. Moją największą pasją, prócz "Króla Lwa", jest historia Polski, a zwłaszcza okres 2 wojny światowej. Prócz tego należę do "Strzelca". Mam nadzieję, że nie przysporzę nikomu kłopotów i będę mógł w zgodzie ze wszystkimi korzystać z forum.
Witam wszystkich nowych. Bawcie się dobrze i przestrzegajcie zasad
Witam Was, nowi! *Podaje łapę Strzelcowi Lwowi, a potem podaje ją Salsi*
Mam nadzieję, że będziecie miło spędzać tutaj czas!
Siema jestem Kejla. Jestem wielką fanką Króla Lwa. Mam nadzieję, że będę się dobrze bawić na tym forum.
Witaj! Jestem GoldenLion, Goldi. Miło mi Cię poznać, Kejlo! *Podaje łapę na powitanie*
Witam wszystkich nowych, bawcie się dobrze i czymajcie ciepło
Siemka wam... Kejlo, Bluesandi, Strzelcu Lwie, Kasiu, Salsio i darci123468. x3 Życzę wam wszystkim miłego pisania i dobrej zabawy. (mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem, jak tak to sorki. )
Witam nowych którzy postanowili się zarejestrować na forum, bawcie się dobrze, czujcie się swojo i przestrzegajcie regulaminu.
Witam wszystkich nowych ^ ^
Życzę miłego pobytu,
Zapraszam do działu z muzyką,
Nie bawcie się zapałkami,
Rysiek z Klanu gra na gitarze
Witam serdecznie wszystkich nowych użytkowników.Chciałąbym przywitać z całego serca użytkowniczkę wilczyca123.Mam nadzieję,że będziesz się tu bawić doskonale i nie zapomnisz o przestrzeganiu regulaminu.
Witajcie nowi. Bawcie się dobrze, ale w granicach regulaminu (bo inaczej zepsujecie zabawę innym i sobie).
Witam wszystkich "nowoprzybyłych". Bawcie się dobrze i nie przestrzegajcie regulaminu
Cześć,Nowoprzybyli Bluesandi, Kasi, Goldenlion,, Keoni,Wolfinka1999,Kejlo,,Strzelcu Lwie,Salsio, darci123468 i wszystkich których pominęłam. Życzę przede wszystkim miłego pisania, przestrzegania regulaminu i dobrej zabawy.