Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Więc tak, wybieramy ulubioną parę z wyżej podanych. Moje to Kiara i Kovu oraz Skaza i Zira.
Król Lew:
-Epicka muzyka
-Epicka historia
-Epickie postacie
-EPICKI FILM
Moja ulubiona to Mufasa i Sarabi oraz Nala i Simba.
Moją ulubioną parą są Mufasa i Sarabi oraz Nala i Simba.
Już taki jestem zimny drań
I dobrze mi z tym, bez dwóch zdań
bo w tym jest rzeczy sedno
Że jest mi wszystko jedno
Już taki jestem zimny drań
Moje ulubione pary to Mufasa i Sarabi oraz Nala i Simba. Zaraz po nich będzie Kiara i Kovu.
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2012-08-27 17:39)
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Dla mnie to Kiara i Kovu,Simba i Nala oraz Zira i Skaza.
Guest pamiętaj!Idź cały czas na przód i nigdy się nie poddawaj!
Wyświetla się nick osoby czytającej.
Moje ulubione anime to:Yu-Gi-Oh! a openingi zniego to 4 full i 5 full
Full metal alchemist opening to 2 full
Moje ulubione to Kiara i Kovu oraz Simba i Nala.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Moją ulubioną parą jest Kovu i Kiara. Idealna para, której losy zbliżone są do "Romea i Juli".
"Każdy człowiek jest jak Księżyc.
Ma swoją drugą stronę, której nie pokazuje nikomu."
~Mark Twain
Moją ulubioną parą jest Kovu i Kiara. Idealna para, której losy zbliżone są do "Romea i Juli".
Jakoś nie za wiele tych nawiązań widzę. Tylko tyle, że byli z dwóch zwaśnionych rodzin.
Zgadzam się. O ile pamiętam w Romeo i Julii dwoje zakochanych tragicznie zginęło.
Gdzieś czytałem, że twórcy twierdzą, że Kovu i Kiara byli wzorowani na Romeo i Julii.
Ale w sumie to podobieństwa nie widać.
No to jest podobne. Ale tylko to. Chyba że ja już wszystkiego nie pamiętam tak dobrze.
Zdecydowanie Kovu i Kiara. Czy to, że Kovu to moja ulubiona postać ma z tym coś wspólnego ? Może
Jednak przede wszystkim podoba mi się, to przez ile trudności przeszła ta para - Od zmiany Kovu, po wygnanie Kovu, aż do walki końcowej i śmierci Ziry.
W dodatku...tak fajnie się prezentują.
"Kłamstwa są jak sprinterzy, prawda biega w maratonach."
Kiara i Kovu, bo bardzo ich lubię i historia ich miłości jest niesamowita. W 2 części KL było wiele wzruszających scen z ich udziałem. Poza tym ta para wiele przeszła i można się od Kiary i Kovu nauczyć, że miłość przetrwa wszystko.
"Otaczają mnie kretyni…"
Moją ulubioną parką są Uru i Ahadi. Tak jak napisała Kiara 0, bardzo podoba mi się teoria DJ88. Również podobają mi się ich kolory, patrząc na Skazę i Mufasę to musieli być od siebie bardzo różnić.
Ostatnio edytowany przez Maisha (2014-08-15 09:12)
Moje DA.
I remember everything... And it changes nothing! ~Dust
Bardzo tajemniczy link
Ja tak średnio lubię parę Kovu i Kiara, motyw zakazanej miłości wydaję mi się trochę oklepany, ale jak kto lubi. Lubię Zirę, lubię Skazę, ale ich parę nie bardzo, miałam wrażenie, że Skaza nie kochał Ziry : / Najbardziej lubię paring Kopa&Vitani, ale Kopa nie jest postacią kanoniczną ;-; Więc chyba Simba i Nala.
"Kiedy świat się od ciebie odwraca, ty też musisz się od niego odwrócić."
1. Simba i Nala - prawdziwa miłość, którą sobie uświadomili po tym, gdy się spotkali po latach.
2. Kiara i Kovu - ta para mi się podoba, bo jest to para, która przetrwała konflikt swoich rodziców oraz przymus rozstania się; również wpływ Kary na życie Kovu miał duże znaczenie.
3. Mufasa i Sarabi - mało widać ich razem, bo tylko w jeden scenie, ale wydaje mi się, że byli dobrą parą.
4. Skaza i Zira - nie widać ich razem w ogóle, więc nie można za dużo powiedzieć; ja jednak nie zgadam się z większością osób i uważam, że nie byli oni bez uczuć, a wiec kochali się.
Hmmm... pozwolę sobie nieśmiało stwierdzić, że shipping Kion X Jasiri.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Nit, to przecież nawet nie kotowate. Żeby chociaż Fuli. Chociaż mi dużo bardziej pasuje Kion i Vitani. (Taka bardzej prawdopodobna wersja Kopy/ Tanabiego i Vitani.)
//Usunąłem pozostałe CZTERY kopie posta (ech kochane mądre-telefony). Ib//
Szaman, Lord Cesarstwa Doliny
Mówca Praojców, Mistrz Protokołu i Protektor Tronu
Starodawny, Pierwszy Zaprzysiężony, Strażnik Pieczęci i Pan na Szarej Twierdzy
~ wcieleń ma wiele... ale to tu wszystko się zaczęło.
Strony: 1