Nie jesteś zalogowany na forum.
hehehehe to jest dopiero sen..... mi się czasami śni to że wcielam się w swoją postać na IT i robie różne rzeczy jak np. polowania czy spotkania z przyjaciółmi.
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
teraz mi sie snilo ze bylam nala O,O skaza chcial mnie zrzucic z klifu do morza, i gry puscil w locie zlapal mnie zimba i zatrzymalismy sie w jaskini w skale. Gdy wszedl do niej skaza z nikad pojawial sie mufasa i zrzucil go na dol. Potem gdy wspielismy sie po klifie i poszlismy do rodziny. A tam wszyscy sie zaczeli smiec. Potem chodzilismy do roznym miejsc i tak dalej.
wężowa mama
Śnił mi się jakiś facet który był piratem.Potem ten facet dostał własną łudź
i popłynoł nią na wyspę na której mieszkał.Na tej wyspie było bardzo zimno.
Ten facet chodził tam ciągle zakaptóżony.Na tej wyspie mieszkali też murzyni
i oni też chodzili zakaptóżeni i wyglądali zupełnie jak eskimosi.Potem ten facet
popłynął do Polski a jak przybił do brzegu to zostawił tą łódź w krzakach i wtedy się obudziłam.
Tylko nad jednym się zastanawiam jak można zostawidź wielką łódź w malutkich krzakach tak żeby ją nie było widać?!
Cóż , to jest sen , w nim wszystko jest możliwe ;D
A mi się dzisiaj śniło , że moja pani od polskiego kazała nam przeczytać Krzyżaków w tydzień xD
A ja jej powiedziałam , że niech sama sobie czyta xD
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
O rany.Ale sen.
O widzę że co nieco na forum o świadowych snach trochu słychu Latem próbowałem bite dwa tygodnie, metody o nazwie WILD. Jedyny skutek to 30s świadomy sen.
A tak poza tym to ostatni mi się śniło, że jeździłem po wiosce peugeotem (czasem i na jawie śmigam) ojca i rozbiłem drzewo Koszmar, co dopiero był by za przypał xD
Mnie się ostatnio śniło że zepsułam komputer.
Tak jak Kiarze 0 ostatnio mi się nic nie śni, chyba za dużo wrażeń i podświadomość nie może tego przetworzyć
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Śniło mi się że...byłam Kovu i zdradziłam Kiarę.
Heh mi sie snilo, ze bylam postacia z gothika tylko ze gralam kodami xD Latalam po calej grze i zabijalam smoki, gdy zabilem ostatniego, czyli teego umarlego czy jakos tak to zaczely z nieba spadac gwiazdy. Jedna spadla prosto na miasto, i ludzie wyszczeliwali z domow jak ...yyy no niewiem <jak z procy... chyba> xD wkoncu jeden spadl na mnie i mnie zabil i wtedy sie obudzilam.
wężowa mama
Łał mnie się ostatnio śniło że byłam smokiem i walczyłam z lwami.Nagle jakiś lew skoczył na mnie i mnie zabił wtedy się obudziłam.
Przez jakiś czas prowadziłem dziennik snów:P W ogóle nic ze wszystkich snów nie miało ze sobą nic wspólnego. Jakbym Wam napisał choć z jedną pozycje to spadlibyście z krzesła (czy tam fotela) xD
Ostatnio edytowany przez Mesho (2009-10-04 14:32)
Mnie się śni fizyka często o.O Albo dzisiaj mi się śniła SS ( moja siostra zakonna xD) i opierdzielała mnie , że nie byłam znów na zmianie tajemnic xD A nie byłam , więc kto wie co z tego wyniknie ;3
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Mi się śniło dzisiaj, że na TVP 1 puszczali fragmenty jakiegoś nowego filmu z TLK xD Jeden fragment był o 20:04 a drugi o 20:12 (pod TV mam zegar w magnetowidzie i stamtąd odczytałem xD) I w tym 2 fragmencie był taki mały, przestraszony, brązowy lewek w jakimś ciemnym miejscu, a w pierwszym to nie pamiętam. Te fragmenty miały Polski dubbing, a na ich zakończenie pojawiał się napis: Festival (w takim jakby półkolu) a pod spodem cośtam cośtsam 200X Czech (gdzie w miejscu X to albo 8 albo 9) xD
Ostatnio edytowany przez Crusier (2009-10-07 13:44)
Jestę kucę kucowym sfinksę
Mnie się ostatnio śniło że jakaś dziewczyna z bliznom na twarzy zamieniła się w lwa i że ją jakiś niedźwiedź zabił.
Crusier, to może jakieś proroctwo co do kolejnego filmu ?
Oby
Jestę kucę kucowym sfinksę
Dziś śniło mi się że kupowałam cztero metrowe parówki.
Naprawdę?
Kiara! Śniło mi się że spadałam ze skały! Faktycznie super uczucie.
A mi sie snilo ze siedzialam na krzesle, a to krzesło zaczeło sie krecic i krecic. Tak sie kreciło ,ze unosiło sie w góre. Tak doleciałam az do kosmosu. Potem krzesło sie zepsuło i leciałam nadoł. Wkoncu z taka szybkoscia lecialam, ze zaczełam sie palic. Nagle wpadłam na lecacy samolot, wecialam przez dach i wyladowałam na krzesle. xD
I w tedy sie obudziłam, ale siedziałam, albo zasnełam na siedzaco, albo podczas snu usiadlam.
wężowa mama
E świetny sen.
A mi sie ostatnio śni... Nic sie nie śni xD Moja mama się śmieje że to czarny ekran od monitora:P
Chociaż może przez następny czas będę spróbował wywołać świadomy sen. Mialem taki raz i to bardzo krótki a chciałbym wypróbować dluzszy;3
Ostatnio edytowany przez Mesho (2009-10-12 20:26)
O poczytaj sobie o tzw. WILDzie. Jest o tym bredni i nie bredni w sieci xD Jeszcze tego do końca nie mialem, na pograniczu uzyskania świadomości w śnie. Ale to jest podobno jak legalne i nie niszczące zdrowia narkotyki xD Ostra jazda. Oj ile dałbym za chociaż jeden raz... ^^
Próbuj.Może ci się uda.
A mnie się udało ! Uzyskałam pełną świadomość nad swoim snem ! ^^ Wydawałoby się , że jest to trudne , a tak na serio to banalne zadanie ;]