Nie jesteś zalogowany na forum.
Ashley, ja już wcale nie jestem taka nowa! Jestem na forum od kwietnia, mam już ponad 1400 postów.
Z powodu zaległości w tym temacie pragnę od razu powitać:
Niut, Mutti, Shui, Kejlę, Salsię, Kasię i Strzelca. Wiem, spory poślizg czasowy, niemniej jednak cieszę się z nowych twarzy.
Przypominam jednak - nie wolno witać się jednym słowem.
Aye! Witam wszystkich nowych miło was tu widzieć
Mam nadzieję że zagościcie tutaj na długo ;]
Siemka wszystkim, niektórzy mnie znają, a niektórzy jeszcze nie
Ushuru, lew-pustelnik, trochę dziwak. Dość ciemno umaszczony. Rodzina i pochodzenie nieznane. Dziwne zainteresowania i hobby.
Kto się nie boi, może zaryzykować i poznać mnie bliżej xD
Witaj w Stadzie Lwiej Ziemi, Ushuru. Jestem Nalimba. Baw się dobrze, pisz dużo postów i przestrzegaj regulaminu.
Witaj Ushuru i życzymy miłego pobytu na forum.
Witaj Ushuru. Życzę miłej zabawy na forum (oczywiście w granicach regulaminu)
Hejka, Ushuru, życzę ci jak najlepszego pobytu, przyjemnego pisania i mnóstwa nowych znajomych.
Witam i ja Ushuru, życzę miłego pobytu na forum, przyjemnego pisania, mnóstwa nowych znajomych i przestrzegania regulaminów.
Cześć Ushuru miłego pisania i pilnego przestrzegania regulaminu.:)
Witaj, Ushuru, życzę miłej zabawy na forum!
Cześć Ushuru. Mam nadzieję, że będziesz czuł się dobrze na forum i, że poznasz tu wielu wspaniałych znajomych.
Cześć Ushuru! Myślę, że bardzo miło spędzisz czas na naszym forum. Przestrzegaj regulaminu i baw się dobrze! Pisz obszerne i sensowne posty. Możesz mnie pytać o pomoc, postaram się rozwiązać każdy Twój problem.
Heeej Ushuru, super że zdecydowałeś się zawitać na forum. :]
Rawr!
Cześć!! jestem nowa i nie wiem jak napisać jakąś historie?? pliss powiedzcie jak!!
//Następny post jako pusty usunąłem. Ibilis//
a! jeszcze coś jak się wgrywa obraz?? wiem straszna ze mnie gapa!!
//Posty połączyłem, wszystkie TRZY. Ibilis//
cześć wszystkim!! zadałam 2 pytania przeczytajcie je !! plisss!!
Kiaro$$19: nicki-imiona postaci z trylogii Króla Lwa są zabronione. Wymyśl nowy nick do jutra, albo zmienię Ci na "Nieregulaminowy-Nick".
Po drugie: nie pisz posta pod postem (isntieje funkcja edycji).
Po trzecie: Nie pisz pustych postów (bo inaczej nie nazwę posta o treści: [img][img])
Po czwarte: Przeczytaj regulamin, bo wyraźnie widać, że tego nie zrobiłaś.
//Po piąte: Pamiętaj o myciu zębów xD ~HELLbi//
cześć !
//Resztę administracji chyba trafił szlag, więc padło na mnie... Słuchaj... Jakby Ci to wytłumaczyć w klarowny sposób... Jeżeli będziesz uparcie łamać regu, patrz: zabroniony nick, pisanie za krótkich postów itp. to dostaniesz bana na dobry początek. W zasadzie powinnaś dostać osta ale jako niespotykanie spokojny człowiek oszczędzę Ci tego. Jako nowa na tym forum powinnaś zapoznać się przede wszystkim z regulaminem. Mam nadzieję, że zanim coś znowu napiszesz przemyślisz to. ~Helbi//
Cześć Kiara$$$19
//Zdecydowanie za krótki post. Nie dajesz dobrego przykładu nowym... ~Helbi//
Czy tylko mnie się wydaje czy ktoś nie liczy na godne powitanie, a usilnie stara się o zbanowanie konta?
Nie, nie tylko tobie. Wierz mi. Nie tylko tobie.
Siemka, Kiara$$$19'o. [ EDIT: ( A może powinienem napisać "Nieregulaminowynicku" ?)] Koniecznie przeczytaj regulamin.
Dwa razy. Może trzy.
Ostatnio edytowany przez Source (2012-09-29 19:32)
Nie, nie tylko tobie. Wierz mi. Nie tylko tobie.
Siemka, Kiara$$$19'o. [ EDIT: ( A może powinienem napisać "Nieregulaminowynicku" ?)] Koniecznie przeczytaj regulamin.
Dwa razy. Może trzy.
Zgadzam się w 100% z twoją opinią. Trzeba przeczytać regulamin bo to podstawa. Jeśli jakiegoś punktu nie rozumiesz, lub nie wiesz co to znaczy zwróć się do Moderatorów lub Adminów. Jako życzliwi ludzie wytlumaczą ci . Miłej zabawy życzę i przestrzegania oraz udzielania się na forum dobrowolnie.
Hej wam jestem cysiek
Jestem panterą mglistą która zamieszkała Afrykę. Myślę że się zaprzyjaźnimy
Grrrrrr
Witam Cię Cysiek. Baw się świetnie, czuj sie swojo, przestrzegaj regulaminu
Hejka cysiek... (Czy nick twój nick można odmienić "cyśku" ? x'3) Życzę ci miłej zabawy i przyjemnego pisania.
Witaj Cyśku (Twój nick pisać z małej, czy dużej? ). Baw się dobrze (acz w granicach regulaminu).
Hej Cysiek, dobrej zabawy i jak zwykle zapraszam do działu "dyskusje"
Poza tym będąc panterą nie do końca wpasowujesz się w panujący tutaj trend... witaj w klubie ^ ^
Witaj Cysiek . Przestrzegaj regulaminu, słuchaj administratorów i moderatorów i dobrej wesołej zabawy życzę .
Witaj, mam na imię Jose. Jestem z Wenezueli, jakiś kraj w Ameryce Południowej. Tak czy inaczej, byłem w fandomie od ponad półtora roku, to naprawdę nic nie wiedzą o języku polskim, nawet nie jedno słowo, ale hej, to jest dokładnie tak, jak nauczył się angielskiego, by próbować.
Moją ulubioną postacią jest Simba, jest jak cutest lew cały czas. Również bardzo odważny i śmiały>: 3
Będę szczery, to nie wiem, co ja tu robię, ale teraz jestem tutaj, to co to ma za znaczenie, zobaczmy, jak to działa!
PS: I naprawdę nie wiem, polską, używam tłumacza Google, nawet w tłumaczeniu z polskiego na angielski, aby uzyskać większą dokładność, ale na pewno będzie wiele wad, przepraszam, lol.
Hi Jose! Welcome to Stado Lwiej Ziemi. You can tell us in English, if you know that. We'll try to understend your English. By the way, have fun, write lot of post on forum and respect the "Regulamin"
Ola Jose, amigo! //Jedyne co umiem po hiszpańsku/The only sentence I know in spanish xD//
Odpisz na PW, to ważne./Respond to PM, it's important.
Jak już powiedział Nalimba: Baw się dobrze i przestrzegaj "Regulaminu" (który Ci wysłałem na PW przetłumaczony na angielski).
As Nalimba've already said: Have a nice time and obey the rules (which I've sent you on PM translated into english).