Nie jesteś zalogowany na forum.
A...dzięki Kiara 0.
Czy to film tworzony przez Ciebie?
Jakbyś miała plik takowego projektu tak jak na przykład w Windows Movie Maker o rozszerzeniu *MSWMM to i na bank by się dało usunąć (oczywiście z wszystkimi zasobami filmu, sam projekt nic nie daje) jakiekolwiek efekty nałożone na film, z napisami włącznie.
Jeżeli posiadasz sam film, hmm... Teoretycznie możliwe poprzez program nakładający filtr na obraz, ale podobno strasznie pogarsza jakość i co gorsza zmniejsza FPS (klatki na sekundę) filmu.
Wypróbuj efekt może nie będzie powalający, ale zawsze : )
- VirtualDub MSU Subtitle Remover
- VirtualDub MSU Logo Remover
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Mesho (2009-10-19 17:02)
- W virtualdubie użyj filtra Resize i wybierz funkcję Crop
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Od mego początku na tym forum zastanawiam się o IT wyjaśnijcie mi co to za program, skąd go ściągnąć, itp.
Piknie ładnie zainstalowałem z patchem i przy multiplayerze wyskakuje taki oto komunikat: [img=http://img41.imageshack.us/img41/8039/errorqb.png]
W czym rzecz?
Firewall nie blokuje, sprawdzałem.
@EDIT
Dodam jeszcze, że sam campaing działa co dziwne tylko ,,Halfblood" bez tutoriala. Pewnie wina hardware, grafa lipna:/ Jutro zrobię podmiankę moich kompów (na drugim nie mam neta, ale grafa niezintegrowana).
Ostatnio edytowany przez Mesho (2009-10-25 17:55)
Hmm... po kolejnym spatchowaniu wchodzi w multiplayer ale kończy się na connecting, nie wiem jakby nie mógł się połączyć czy jak. Updater chwilę po włączeniu kończy na failed.
@Edit
Problem rozwiązał się sam xD Jeszcze nie widziałem takiego MMO xD Spoko gierka:D Nick jak zawsze ,,MESHO" ^^
Ostatnio edytowany przez Mesho (2009-10-25 20:23)
Czy ktoś moze mi wkleić zamiast starego obrazka ten mój portrecik???
/Przeniosłem do odpowiedniego działu, chodzi o ten obrazek http://i48.tinypic.com/118do5y.jpg
Ostatnio edytowany przez Nitrol (2009-12-30 19:10)
Mam pytanko co to jest offtop ,troling i spam ? Bo ja tego nie rozumiem i proszę o objaśnienie .;)
Dawny nick: Ashley/Lady
Offtop - wo taka głupia paplanina która zasmieca dany wątek zancznie odbiegając od jego tematu.
Troling lub inaczej Troler - osoba która swoją obecnością na forum przeszkadza i utrudnia pisanie postów i prace całego forum.
Spam - wiadomość - śmieć.
Jak w czym się walnąłem to mówić
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Zwiększ rozmiar pliku końcowego (zmień "optymalny rozmiar dla mojego komputera" czy jakoś tak na własne ustawienia)
Zobacz też czy w kodekach się coś nie zrąbało (kodeki od dźwięków są znane ze swojej awaryjności).
WIELKI POWRÓT.
Przepraszam mam pytanie ile lat lub miesięcy ma forum. Kto jest twórcą forum Skąd się wziął pomysł na forum .;)
Serdecznie dziękuję.;)
Forum ma 5 3 lata NIT, trzy (niedawno - 5 lutego była rocznica). Forum założyła Kiara 0.
Sorry nie wiem czemu tak napisałem
Otóż...
Ja jestem założycielką stada, (króla nie mamy, bo jeszcze nie wyszłam za Kowu )
Forum powstało 5 lutego 2007 r. , a niedawno obchodziliśmy 3 rocznicę.
Pomysł był taki, że poznałam Maroko i jej forum. Tam jednak niewiele uwagi przywiązywali do K.L. i bycia Lwem, raczej były takie tematy jak u nas "Blokowisko".
Chciałam więc rozszerzyć swoje znajomości i działalność, w związku z czym założyłam Stado.
Jeszcze nie wyszłaś za mnie Normalnie mnie zwaliło z nóg i aż się miło zrobiło Miejmy nadzieję że nasze stado będzie się rozwijać
WIELKI POWRÓT.
Mam jeszcze jedne. pytanko Jak się tworzy gify?
Moim zdaniem telefon jest ok..... ma wszystko co jest potrzebne w tych czasach. Kumpel ma identyczny i nie narzeka na niego Ale ostateczny wybór należy do ciebie Dla mnie ważne żeby telefon był wygodny w pisaniu esek dlatego mam LG KS360
WIELKI POWRÓT.
Telefon zawalisty, mam od roku, ojciec ma dwa takie, jeden jako mp3, jeden jako normalny xD Jak Kowu pisał ma wszystko co trzeba w dzisiejszych czasach. Ja będzie grał za cicho, jest i lek na to, głośniejsze sterowniki dźwięku. k750i jest to jeden z najlepszych telefonów SE, i jest według mnie najlepszym podkładem do tuningu software. BTW. Tego posta pisze właśnie z k750i xD
Ostatnio edytowany przez Mesho (2010-05-04 12:55)
Ile może kosztować nowy, porządny tablet? Na Allegro widziałam różne ceny...
Zależy od programu, w jednych da się zrobić płynną przeźroczystość (różne stopnie przenikliwości), w innych tylko całkowitą przeźroczystość, bez różnych jej stopni - wtedy będzie wszystko takie ,,poszarpane'', a w innych się nie da (np. paint). Jakiego używasz?