Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Lubicie gdy ktoś budująco krytykuje wasze prace?
A może wolicie tylko zachwyty?
Jak to z wami jest? Ja osobiście wciąż zbieram po uszach za słaba anatomię, za nie takie cieniowanie, za cośtamcośtam. I nie obruszam się za to, że komuś się coś nie podoba, a staram się za to poprawić.
Może chcecie żebym szczerze oceniła Wasze arty? Śmiało!
Uważam , że krytyka jest przydatna , bo jeśli ktoś koryguje nasze błędy , tym mniej ich robimy ;]
Axel oceń moje arty! ^^ Chcę się dowiedzieć nad czym muszę jeszcze popracować
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Moje ryski oceniaj szczerze.Ja bardzo lubię gdy ktoś mnie krytykuje bo wtedy wiem co mam poprawić.
Nie ma problemu, dziewczyny - już się za to biorę
Osobiście to nie mam nic przeciw krytyce, może być bardzo pomocna jeśli jest użyta poprawnie. (a to raczej rzadkość )
Sam nie krytykuję prac innych osób bo kieruję się zasadą, żeby krytykować trzeba wpierw samemu coś umieć.
Rysuję tylko dla zabawy i zawsze podchodzę do rysunków w ten sposób
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
Moje ryski krytykuj smialo! Nie mam nic przeciwko krytyce, ale sama raczej rzadko to robie. Tak jak powiedzieli inni krytyka, czasami jest potrzebna bo dzieki niej mozna sie poprawiac
wężowa mama
O taaak, kiedy fotka jest ohydna, panienka/koleś paskudni/beznadziejnie wyszli albo pokazują gołe cyce/dupy a połowa ich znajomych pisze "Oooo jaka śliczna fotka, ślicznie wyszłaś, extra laska" itp. Śmiać mi sie chce wtedy i mam ochote dopisać od siebie bolącą prawdę.
Ja też nie mam nic przeciwko i wolę krytykę, niż fałszywy podziw - więc śmiało komentujcie.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Oj Natira, to ja może nie będę wstawiac pracek...
Bo ja nienawidzę krytyki. A najlepsze jest to, że najpierw wykłócę się z krytyjującym, że to, co zrobiłam jest wporządku, stwarzając formę rozprawki a potem szybko koryguję błędy i wymieniam stary obrazek na nowy. I tak w nieskończonośc.
Żyj tak, aby móc lac na wszystkie wartościowe cytaty, mówiące ci jak byc dobrym człowiekiem...
~Aktyta
O! Wreszcie ktoś jest do krytyki Śmiało krytykuj moje prace xDD
Shayen
I did my best, it wasn't much I couldn't feel, so I tried to touch
I've told the truth, I didn't come to fool you And even though it all went wrong
I'll stand before the Lord of Song With nothing on my tongue but Hallelujah
Hallelujah...
Shayen - zauważyłaś datę ostatniego postu w tym temacie?
Połowa ludzi już tu nie zagląda od dobrych kilku lub kilkunastu miesięcy
Lepiej żałować podjętych decyzji niż decyzji, które należało podjąć.
Bo w życiu liczą się głównie decyzje, a nie posiadane doświadczenie.
Z powodu tego, iż rzadko kto tutaj zagląda (ostatni post jest z 12 lipca 2011 roku), temat zamykam.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Strony: 1
Wątek zamknięty