Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Wątek zamknięty
No więc zdecydowałam się na krytykę 3 fanartów dla współużytkowników forum -
http://img216.imageshack.us/img216/6561/nitrolf.png
- Głowa jest nawet w porządku. Ale łapy... sa stanowczo za cienkie, drobne. Lwy mają nogi ciut inne. Dalej - szyja. Jest za gruba, przez co lwica wydaje sie "napakowana" . To samo dotyczy uda - niepotrzebne zrobiłaś to zaokrąglenie , a potem rysowałaś dalej kolano. Wygląda jakby było takie grube.
Poza tym spoko.
http://img149.imageshack.us/img149/3549/kiara0.png
- Głowa jest niekształtna. Jeszcze mam "ale" co do tylnej nogi - też jakaś zniekształcona
http://img149.imageshack.us/img149/622/smok2.png
Jak ktoś kiedyś mądrze powiedział "dla smoka nie ma anatomii, bo nikt nigdy smoka nie widział" - ale - Mam wrażenie, że przednie nogi są za grube w stosunku do małej, drobnej głowy. Tułów przydługi, a znów sie czepię tego uda - na przyszłość rysuj linię do "zgięcia" w kolanie i tyle. Niepotrzebna jest ta dodatkowa - zaokrąglenie powyżej kolana. Dodaje tylko "grubości" nodze.
Dziękuję
Rany , dzięki Axel!
Co do 2 rysunku , to rysowałam go dzień wcześniej o 23 przy zgaszonym świetle xD I dałam go następnego dnia x] Więc trudno się dziwić , że zniekształcony
Co do smoka , masz rację. Od zawsze miałam problem z nogami
Gorąco dziękuję za ocenę
To dla Ciebie Dalia , sorki , że tyle czekałaś , obrazek i tak się nie udał , więc zrobię Ci nowy :
http://img11.imageshack.us/img11/8039/daliam.png
Ostatnio edytowany przez Shadow (2009-10-22 15:30)
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
fajny ale czekam na moj rysek... chyba wiesz o jaki mi chodzi... xD
wężowa mama
Tak , wiem Może jeszcze dzisiaj będzie Postaram się ;]
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Dzieki Shadow!Jest prepiękny chodziaż uszy trochę takie dziwne.
Zrobię Ci nowy ^^ Tylko musisz troszkę poczekać ;D
Dla Sambirani : ( takie coś wymyśliłam xD)"
http://img80.imageshack.us/img80/1434/sambirani.png
Nie spieszy mi się.
dzieki shadow, bardzo mi sie podoba ale mam jeden ale... troche zrobilas mnie gruba xD <patrzy na siebie> ja mam troche mniej w pasie chyba... xD
wężowa mama
Sorki xD Ale taki mam styl
Nie chciało mi się robić chudzielca
Shadow wiesz?Narysujesz mi mojego chłopaka?
Napisz wygląd i zobaczymy ;D
Biały lew z czarną grzywą, kremową przednią prawą łapą i bązową lewą.
Oki Zabieram się pomału do roboty ^^
Dzięki.
Proszę Dalio , to dla Ciebie:
http://img301.imageshack.us/img301/3975/dladalii.png
Coś takiego mi wyszło ^^
Naino zabieram się właśnie do twojego zamówienia ^^ Może jeszcze dziś będzie na forum
Bardzo fajne.
ja tes chce!!!! *podnosi lapki i nimi macha* mi narysuj mnie xD
wężowa mama
Mnie też narysuj
Dr House
Oki ^^ Tylko musicie troszkę poczekać ^^
Kiara jakieś specjalne życzenia? ;] Wygląd masz na avie , no nie? ^^
Narysowałam Mesho ! Jednak nie za bardzo mi wyszedł -,-' Znajdzie się kilka błędów , a do tego zdjęcie robione aparatem , więc słaba jakość ;/
szkic:
Ps wyobraźmy sobie , że tej lwiczki tam nie ma , zrobiłam ją tak jakoś, a potem mi się mazać nie chciało
pokolorowany:
Tak , tak wyszło jeszcze gorzej -,-' I jeszcze napis ucięło , spróbuję poprawić w GIMPIE ... ludzie na pomoc >.>'
Ostatnio edytowany przez Shadow (2009-11-22 21:30)
hehe wiesz Shadow ty naprawdę pięknie rysujesz ale nie powiem błędy jakieś tam masz :d małe ale zawsze =,="
Mogłabyś narysować mnie??? Popis twórczości zostawiam tobie
Żyj tak, aby twoja wolność nie była więzieniem...
O lol >.>' Nie wiem , dawno nie rysowałam , no ale spróbuję xD
Tylko nie bij jak wyjdzie koślawo lub nieproporcjonalnie
Mówię na serio -,-'
spoko po prostu chciałabym zobaczyć jak mnie narysujesz
To może trochę potrwać ;p
Gdzie cię narysować na paintcie czy na kartce? xD
paincie
Narysowałam , ale lepiej nie mówić ;/ Eh...
co ty chrzaniłaś że jest brzydka!!! ona jest prześliczna! mnie się podoba Jest troszkę niedociągnięć, ale mi si tak sie podoba
Shadow narysuj mi jakiegoś magicznego lwa.
Podaj dokładnie wygląd , a zobaczę co da się zrobić ;p
Narysowałam siebie jako lwiczkę xD Nie , no łapa wyszła wg mnie ładnie , ale głowa mi się wydaje za duża XP
Zrobiłam taki mały rysunek , bo myślałam , że dam sobie na ava , ale się rozmyśliłam
Nawet ładnie ci to wyszło Mnie się podoba xD shad narysujesz jeszcze raz mnie???
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Wątek zamknięty