Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Bajka która z Królem Lwem ma sporo wspólnego, jest piękną opowieścią o dorastaniu i poznawaniu świata
"Dopóki tutaj jesteś ważne jest kim jesteś"
CZASAMI TO CZEGO NIE WIDAĆ JEST, A TO CO WIDAĆ TO TYLKO ZŁUDZENIE . . .
zapraszam - www.youtube.com/user/TurboTLK www.facebook.com/NikoPoland
Film sam w sobie jest wspaniały . Dosyć że grafika jest cudowna , to sama fabuła .. EPICKIA !
Kocham tą bajkę chodz w niektórych momentach jest naprawdę smutna .
Uwielbiam ten film! Zawsze mnie wzruszał. Lubię wszystkie postacie w nim występujące. To piękna opowieść o życiu. Żałuję, że teraz nie powstają już tak piękne bajki, jak ta...
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Ja rowniez kocham ten film.
Kiedy bylam mala ogladalam go w kolko.
Teraz tego tak czesto nie ogladam bo jestem juz dorosla i kroliczki czy jelonki nie zapewniaja mi rozrywki.
Ale dla takich malych dzieciakow to film idealny.
A scena ze smiercia mamy dla wszystkich taka sama.
Tak samo smutna oczywiscie.
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
Jeden z pierwszych od Disneya Mam duży sentyment do tej bajki, pamiętam jak miałem go z lektorem (oczywiście piracką wersję na VHS) i kaseta była tak zjechana, że na końcu obraz był strasznie popsuty i ciemny
Kocham tę bajkę! Jest wspaniała i jak wiele starszych bajek od Disneya ma przekaż. Kocham
Kiedyś jak obejrzałam Bambiego w sumie pierwszy raz w życiu... i potem popatrzyłam na datę wydania... to nie mogłam uwierzyć, że ten film ma już ponad 60 lat!
W żadnym wypadku nie wygląda tak staro, choć ze względu na ówczesne techniki jest jaki jest. Mi bardzo podobają się artystyczne i miękkie tła, choć niektórzy współcześni narzekają na takie tła, co nie są interaktywne. Mi to nie przeszkadza.
Strony: 1